Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooo to super ... :) a baranek to taki jak na elewację?
dokłądnie identyczny. Dowiedziałam się jeszcze, ze była wylana lawa i zrobione jest dodatkowe zbrojenie w słupach (bo zostało nam sporo drutu i tatusiowi zal było, żeby się walał po działce) :lol:

Wunia, jasne ze dostalam 8) Gotuję się już :lol:

ooo to super ... :) a baranek to taki jak na elewację?
dokłądnie identyczny. Dowiedziałam się jeszcze, ze była wylana lawa i zrobione jest dodatkowe zbrojenie w słupach (bo zostało nam sporo drutu i tatusiowi zal było, żeby się walał po działce) :lol:

Wunia, jasne ze dostalam 8) Gotuję się już :lol:

aaaa czyli zbrojone masz tylko słupy? a 'przęsła' nie? a nie pęka Wam ten tynk na ogrodzeniu bez tej siatki...? :roll: :)

Pokazałam fotki stołu mojemu Ślubnemu i przedstawiłam Wasze opinie... przedstawiłam też alternatywę z Manufaktury drewna... powiedział, że jest skłonny go zobaczyć...

... ach te chłopy... :)

aaaa czyli zbrojone masz tylko słupy? a 'przęsła' nie? a nie pęka Wam ten tynk na ogrodzeniu bez tej siatki...? :roll: :)

Pokazałam fotki stołu mojemu Ślubnemu i przedstawiłam Wasze opinie... przedstawiłam też alternatywę z Manufaktury drewna... powiedział, że jest skłonny go zobaczyć...

... ach te chłopy... :)

Nitu, wszystko jest zbrojone, ale nie jakoś tak gęsto. Tynk nie pęka, trzyma się już drugą mroźną zimę. U mnie można oglądac ile sie chce :)

Tajemnice?? ja nic nie wiem o tajemnicach :roll:

Słuchajcie!! Mam narty, nowiutkieeee, śliczniutkieee, pachnąceee :lol:

Faceci na giełdzie mieli ze mnie ubaw po pachy jak wybierałam :oops: Ale potem, jak zobaczyli efekt 8) to zamikli z wrażenia :lol: Zebym jeszcze tak ślicznie umiała jeździć jak będe wyglądać :roll: :D

takie te moje narty

http://www.skiteam.pl/narta/Atomic/cloud-6_09/10/

Mój ślubny stwierdził, że on teraz tylko do Bonarki będzie jeździł na zakupy :o