kaśka maciej 09.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 To ja idę myślec o tym półmetku Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ALe dzisiaj wcześnie się wykruszacie dziewczyny Śpij dobrze Kaśku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ALe dzisiaj wcześnie się wykruszacie dziewczyny Śpij dobrze Kaśku! ja jestem młodego uśpiłam ale teraz jeszcze drugi będzie wiersza się uczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Moja odrabia lekcje w pokoju sama. Dobrze sie uczy. Nie mam z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Moja odrabia lekcje w pokoju sama. Dobrze sie uczy. Nie mam z tym problemu wiesz..ja mam chłopaka to zupełnie inna bajka Co do nauki to ok..tylko to nadpobudliwiec więc sprawić aby się skupił..ulala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko juz wiem że masz nie tylko anielski wygląd ale i usposobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko juz wiem że masz nie tylko anielski wygląd ale i usposobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Cicho, nie marudź Wiem co godom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No cześć dziewczyny Właśnie wróciłam z klasyfikacji K@#$% to zawsze trwa wieki A co do nauki dzieci, to mój synuś ma dar nie pamiętania o różnych rzeczach, np klasówkach ale o dziwo, skubany ma sama A czyli 5 Jak on to robi?? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Kaśka no to witaj w klubie. Ja też dopiero wróciłam i wcinam rozmrożoną pizzę Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Kaśka no to witaj w klubie. Ja też dopiero wróciłam i wcinam rozmrożoną pizzę Jak było?Poza tym, ze bardzo nudno i długo i że dostałam kolejną durną ankietę do wypełnienia, to w sumie nikt sie mnie w końcu nie czepiał A co do ankiet, to pisałam u rrmi, jaką dostałam ostatnio: 1. Jak pani pomaga uczniom i rodzinom uczniów w ich problemach życiowych?? 2. czy może być pani wzorem moralnym dla swoich uczniów?? Smiać się czy płakać???? Dziś ankieta w podobny deseń Opad rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ja bym im kur.... napisała o wzorze moralnym Piepr......sie! Na co ta ankieta? Na szkolą matkę polkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.01.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ja bym im kur.... napisała o wzorze moralnym Piepr......sie! Na co ta ankieta? Na szkolą matkę polkę? Mówię ci, tragifarsa Ja nie wiem już sama o co biega, ale wygląda na to, że nauczyciel ma być matką, ojcem, opieką społeczną, Caritasem, ku2@##$ nie wiem czym jeszcze Coraz bliższe jest mi rozstanie się z tym zawodem. A tak bardzo to lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ja bym im kur.... napisała o wzorze moralnym Piepr......sie! Na co ta ankieta? Na szkolą matkę polkę? Mówię ci, tragifarsa Ja nie wiem już sama o co biega, ale wygląda na to, że nauczyciel ma być matką, ojcem, opieką społeczną, Caritasem, ku2@##$ nie wiem czym jeszcze Coraz bliższe jest mi rozstanie się z tym zawodem. A tak bardzo to lubiłam za 1000 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 O to nie wiedzialm ze takimi glupotami was mecza - a pisz kasku jakies glupoty!!!!!!!!!!!! ze robisz to i to i jeszcze tamto - takzeby nie mogli tego spr - chyba ze spr - ale pierdoly!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Cześć Kasica Przed Tobą dwa tygodnie relaksu Mam nadzieję, że dzisiaj nic i nikt nie jest w stanie Cię wk...wić!!!!!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Cześć Kasica Przed Tobą dwa tygodnie relaksu Mam nadzieję, że dzisiaj nic i nikt nie jest w stanie Cię wk...wić!!!!!! Miłego dzionka I tu się mylisz Zadzwoniłam do gazowni w kwestii wyjaśnienia dlaczego tak długo nie przychodzi mi ta cholerna umowa oraz dlaczego jeszcze nie przesłali mi faktury za podłączenie?? Byliśmy tam oboje z mężem 19 grudnia i do tej pory NIC nie przysłali. Kartkę z Anglii zdążyłam dostać, a z gazwoni NIC. W odpowiedzi usłyszłam, że jakoś im tak zeszło, ale nie mam sie w ogóle niczym przejmować, bo w poniedziałek to wyślą Noż ku!@# Spytałam więc, czy termin, który widnieje na umowie zostanie dotrzymany?? Jak najbardziej. Pożyjemy, zobaczymy Ale, to nic FERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 I tego się trzymaj - ferie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 12.01.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 l jejku macie ferie a my musimy czekac czy moze wybywasz gdzies na jakies narty w Alpy np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.01.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A ja sam robię instalację alarmową (kupuję materiały) i integrcję. Potem zawrę umowę na reakcję A z kim prowadzisz rozmowy o ochronie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts