Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cześć dziewczyny :)

Właśnie wróciłam z klasyfikacji :-?

K@#$% :evil: to zawsze trwa wieki :x

A co do nauki dzieci, to mój synuś ma dar nie pamiętania o różnych rzeczach, np klasówkach :roll: ale o dziwo, skubany ma sama A :roll: czyli 5

Jak on to robi?? :o Nie wiem :roll:

Kaśka no to witaj w klubie. Ja też dopiero wróciłam i wcinam rozmrożoną pizzę :roll:

Jak było?

Poza tym, ze bardzo nudno i długo i że dostałam kolejną durną ankietę :evil: do wypełnienia, to w sumie nikt sie mnie w końcu nie czepiał :roll:

A co do ankiet, to pisałam u rrmi, jaką dostałam ostatnio:

1. Jak pani pomaga uczniom i rodzinom uczniów w ich problemach życiowych??

2. czy może być pani wzorem moralnym dla swoich uczniów??

:o :o :lol: :lol: :cry: :cry:

Smiać się czy płakać????

Dziś ankieta w podobny deseń :-?

Opad rąk

Ja bym im kur.... napisała o wzorze moralnym :evil: :evil: :evil: Piepr......sie! :evil: :evil:

Na co ta ankieta? Na szkolą matkę polkę? :o

Mówię ci, tragifarsa :-?

Ja nie wiem już sama o co biega, ale wygląda na to, że nauczyciel ma być matką, ojcem, opieką społeczną, Caritasem, ku2@##$ nie wiem czym jeszcze :evil:

Coraz bliższe jest mi rozstanie się z tym zawodem. :roll:

A tak bardzo to lubiłam :-?

Ja bym im kur.... napisała o wzorze moralnym :evil: :evil: :evil: Piepr......sie! :evil: :evil:

Na co ta ankieta? Na szkolą matkę polkę? :o

Mówię ci, tragifarsa :-?

Ja nie wiem już sama o co biega, ale wygląda na to, że nauczyciel ma być matką, ojcem, opieką społeczną, Caritasem, ku2@##$ nie wiem czym jeszcze :evil:

Coraz bliższe jest mi rozstanie się z tym zawodem. :roll:

A tak bardzo to lubiłam :-?

za 1000 nie :lol: :lol: :lol:

Cześć Kasica :D Przed Tobą dwa tygodnie relaksu :D Mam nadzieję, że dzisiaj nic i nikt nie jest w stanie Cię wk...wić!!!!!!

Miłego dzionka :)

I tu się mylisz :)

Zadzwoniłam do gazowni w kwestii wyjaśnienia dlaczego tak długo nie przychodzi mi ta cholerna umowa oraz dlaczego jeszcze nie przesłali mi faktury za podłączenie?? :evil:

Byliśmy tam oboje z mężem 19 grudnia i do tej pory NIC nie przysłali. Kartkę z Anglii zdążyłam dostać, a z gazwoni NIC. W odpowiedzi usłyszłam, że jakoś im tak zeszło, ale nie mam sie w ogóle niczym przejmować, bo w poniedziałek to wyślą :o Noż ku!@# :evil: Spytałam więc, czy termin, który widnieje na umowie zostanie dotrzymany?? Jak najbardziej. Pożyjemy, zobaczymy :roll:

Ale, to nic FERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam i już :D :D :D