efilo 20.02.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 drugi raz tak sie cieszyłam podczas V. drugi raz za sprawą Adasia. Chłopak jest nieziemski a jak juz stwierdził że jest leciwy bo ma 32 lata to mnie rozwalił kasia - witaj wśród atomicowców masz prześliczne te nartki. to kiedy jedziemy szusować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 ADAM MAŁYYYYYYYYYSZZZZZZZZZZZZZ dwa razy dwa co tak syyyyyyyyyyyyyyczyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ... dzięki KAsia.... dobrze wiedzieć, ze nie trzeba się babrać z tą siatką a powiedz mi jakie masz podłoże... mokre (glina) czy przepuszczalne (piaski) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Cześć Kasiu Czy ty masz może kominek z PW czy mi się zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Na sportowca to On ci leciwy już Efi, z używanych nart to tylko jakieś badziewia zostały, rozwarstwione, popękane, zrysowane na maks. Te są nowe, ale za pół ceny wyjściowej je kupiłam. Dlatego sie zdecydowałam. Szusować jadę jutro, tylko nie wiem jak to będzie bo odwilż przyszła Leszek, co Ci syczyyy?? Nitu, u mnie glina, nic tylko garnki lepić Monia, witaj u mnie Kominek to ja będę mic, za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Nitu, u mnie glina, nic tylko garnki lepić ooooo to super... to znaczynei super bo wode pewnie masz jak ja... ale super, ze jeśłi na Twojej glinie to stoi to i na mojej też da rade izolację poziomą czym robiłaś ... ? papą czy folią w płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Nitu, u mnie glina, nic tylko garnki lepić ooooo to super... to znaczynei super bo wode pewnie masz jak ja... ale super, ze jeśłi na Twojej glinie to stoi to i na mojej też da rade izolację poziomą czym robiłaś ... ? papą czy folią w płynie?Mówisz o izolacji ogrodzenia?? Jesli była w ogóle robiona to folią, bo to mogło się ewentualnie zostać po fundamentach domu. Nie przypominam sobie, żeby teść to robił na ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 tak ogrodzenia.... bo ja się ciut boje.. teraz mam do naprawy elewację bo dostała się woda i mi mróz rozsadził... dlatego na podmurówce myślę tę wilgoć jakoś porządnie odciąć by mi w cegły nie szła i znów cyrku z tym tynkiem nie było ... a lepsza do tego jest cegła czy bloczki betonowe? jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Wiesz co, powiem tak. U nas przy ogrodzeniu aż tak mokro nie było Glina owszem jest, ale jakoś bez rozpaczy wielkiej. Mokro to jest ciut dalej, tam gdzie mam taras i trawnik . Jesli chodzi o to czy cegły czy z bloczków to u mnie dylematu nie było, bo man się zosatwło mnóstwo bloczków z fundamnetu i tarasu. Ale z tego co kojarzę i pamiętam, to teść i tak by wolał z bloczków, bo solidniejszy i na takie warunki glebowe to chyba lepiej. Wiesz, zawsze można wziąć te mniejsze bloczki, są lżejsze więc się człowiek tak nie urobi, a muruje sie szybceij nż z cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 to coś mi się pokićkało - ale planujesz zwykły czy z płaszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Wiesz co, powiem tak. U nas przy ogrodzeniu aż tak mokro nie było Glina owszem jest, ale jakoś bez rozpaczy wielkiej. Mokro to jest ciut dalej, tam gdzie mam taras i trawnik . Jesli chodzi o to czy cegły czy z bloczków to u mnie dylematu nie było, bo man się zosatwło mnóstwo bloczków z fundamnetu i tarasu. Ale z tego co kojarzę i pamiętam, to teść i tak by wolał z bloczków, bo solidniejszy i na takie warunki glebowe to chyba lepiej. Wiesz, zawsze można wziąć te mniejsze bloczki, są lżejsze więc się człowiek tak nie urobi, a muruje sie szybceij nż z cegły. no i dziękuje a u nas wody przy ogrodzeniu jest od cholery i ciut i kałuże od drogi.. w tamtym roku po kostki woda stała ok 3 tygodni więc muszę to dobrze zrobić od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 to coś mi się pokićkało - ale planujesz zwykły czy z płaszczem?Monia, mam wszystko gotowe na z płaszczem. Bo taki miał byc od razu. Ale wyobraź sobie, że nam gośc od kominków odradził robienie z płaszczem, bo się robi kotłownia z salonu Nie wiem co to za oszołom był, no ale tak mówił. A tak w o góle to chodzi mi po głowie koza Taka jaką ma Irma Albo coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 niesamowite co ta koza narobiła, mnóstwo maili na priv. miałam w jej sprawie. Nie przypuszczałam, ze moje sknerstwo do tego doprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 niesamowite co ta koza narobiła, mnóstwo maili na priv. miałam w jej sprawie. Nie przypuszczałam, ze moje sknerstwo do tego doprowadzi No widzisz Myslę, ze u mnie też by się sprawdzila. Ale ze wiąze sie to z rozpierdówą salonu, to musze poczekac do jakiegoś remontu Miejsce na kominek/kozę mam obok tv, po prawej stronie, teraz byłoby trochę tam ciasno, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 moja koza to by się tam chyba wogole nie zmieściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 moja koza to by się tam chyba wogole nie zmieściła... a jakie ma wymiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.02.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 szerokość około 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 szerokość około 1mno to teraz musialabym zlikwidować kwaitka i kolumne. Ale i tak byloby bez sensu Muszę poczekac na remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dobry wiezór Kaśka Ty się naprawdę nudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dobry wiezór Kaśka Ty się naprawdę nudzisz eeee, niee. ja ciągle coś wymyślam więc mam zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts