Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Zazdraszczam. Co tu dużo gadać :D
Nooo, serio!!

Pogoda marzenie, śnieg w porządku. Szkoda tylko, ze tak krótko :roll:

Chociaż nasz konto powiedziało: do domuuuuu!!!!! :lol: Strasznie drogie są te wyciągi, na 4 osoby to ładna sumka wychodzi....

Wunia, no pacz pani, nie pomyślałam, że dlatego padła ta gadzina :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć!

Słuchajcie, słońce świeci jak szalone :o Czyżby wiosna???????? :D

W Zakopanym równiez tak było, ale tak śniegu to tak skromniusio :roll: Nasz gospodarz mowił, że śnieg u nich spadł późno, gzieś w drugiej połowie stycznia, wielkie mrozy też ich ominęły :roll: Stoki co prawda ośnieżone, przydotowane powiedziałabym dostatecznie :roll: Muldy to jest termin dobrze im znany... Zwłaszcza na samym końcu stoku.

Moje narty spisały się rewelacyjnie :D Nie ma to jak nowe narty :wink: Z realacji mojej rodzinki ich narty również super!

Nasze narty nie odbiegały od stokowego lansu, mody i trendów, ale cała reszta to cieniusiooooo :roll:

Jaki to jest lans, to SZOK :o Nie wiem gdzie jest więcej lansu: na stokach czy Krupówkach :lol:

Jasne że na stokach :lol: :lol: :lol: :lol:
No ja byłam w szoku :roll: Może dlatego, że dopiero pierwszy raz byłam w Zakopcu na stokach. Nie zapomnę jednej sytuacji: stoję w kasie po karnety i słyszę za sobą rozmowę tej treści:

Pani1: no czujesz( oburzenie) chciał mi dac czerwone narty debil jeden, jak ja chciałam te biało-czarne.. Do czego mi ta czerwień pasuje :evil:

Pani2: No kretyn, mnie to chciał wcisnąć takie szaro-pomarańczowe :evil: Porażka..

:o :o :o

Domyślam się, że chodizło o pana z wypożyczanli, bo panie stały z ometkowanymy nartami :lol: Nie pomyślały pindy jedne, że ten kolor to tak na samym końcu ma znaczenie przy zjeżdżaniu :lol:

bo jak wypożyczasz to mała szansa że się znasz na rodzajach ślizgów ;)

P.S. to jak rozmowa z kobietami na temat aut. jaki masz silnik? pyta facet. oczywiscie babka nie wie bo najważniejsze przy zakupie było żeby był 'niebieski'

No to znowu się okazuje, że jestem facetem :lol:

Przecież facet się zawsze pyta o poziom zaawansowania jazdy. Nie spotkaam się z tym, żeby nie spytał :roll: Na ślizgach mogę się nei znac, ale wiem czy umiem jeździć, czy też nie. Chyba :lol:

Verunia, bankowo :lol: Już oznajmiłam mojemu ukochanemu męzowi, że w tym moim stroju to ja moge do nas na wsiowe stoki jeździć :lol: Zakopane to już odpada. Tu trza być trędi :lol:

Okularki już mam 8) Znaczy sie gogle mam. takie biało-różowe :lol: :wink:

Oj Irma, jak na codzień nie przejmujesz się modą to i na nartach nie musisz. Ja widziałam nawet jak w kożuchach do ziemi jeżdżą albo w dresikach z bazaru i nikt ich ze stoku nie wyganiał a ani mieli w dupie jak wyglądają

:o

chyba żartujesz?!

ja w przyszłym roku zamierzałam się uczyc , ale jak takie rzeczy czytam to mi się trochę odechciewa...

Irmaaa, luzik :D

Ja tez początkowo byłam niechętna :roll: Ale tak trochę bezsensu jest stac i patrzeć się ( jeszcze dodatkowo) marznąć i czekac :roll:

Dasz radę. Jak JA dałam to Ty też dasz. Uwiesz mi :lol:

PS. Tylko dlaczego po tym tak bolą kolana :lol:

:o

chyba żartujesz?!

ja w przyszłym roku zamierzałam się uczyc , ale jak takie rzeczy czytam to mi się trochę odechciewa...

Irmaaa, luzik :D

Ja tez początkowo byłam niechętna :roll: Ale tak trochę bezsensu jest stac i patrzeć się ( jeszcze dodatkowo) marznąć i czekac :roll:

Dasz radę. Jak JA dałam to Ty też dasz. Uwiesz mi :lol:

PS. Tylko dlaczego po tym tak bolą kolana :lol:

technika, technika i jeszcze raz technika :lol:

mnie też bolą :wink:

Lans jest wszędzie, nie jest to wynalazek polski.Najważniejsze żeby to ci robimy sprawiało nam przyjemność. Alpy polecem ze względu na wybór i przygotowanie stoków i brak tłumów przy wyciągu. Szkoda tylko że to tak daleko