kaśka maciej 25.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Zazdraszczam. Co tu dużo gadać Nooo, serio!! Pogoda marzenie, śnieg w porządku. Szkoda tylko, ze tak krótko Chociaż nasz konto powiedziało: do domuuuuu!!!!! Strasznie drogie są te wyciągi, na 4 osoby to ładna sumka wychodzi.... Wunia, no pacz pani, nie pomyślałam, że dlatego padła ta gadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 no widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.02.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Już wróciłaś Kurde ale ten czas leci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czesc narciarko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Cześć! Słuchajcie, słońce świeci jak szalone Czyżby wiosna???????? W Zakopanym równiez tak było, ale tak śniegu to tak skromniusio Nasz gospodarz mowił, że śnieg u nich spadł późno, gzieś w drugiej połowie stycznia, wielkie mrozy też ich ominęły Stoki co prawda ośnieżone, przydotowane powiedziałabym dostatecznie Muldy to jest termin dobrze im znany... Zwłaszcza na samym końcu stoku. Moje narty spisały się rewelacyjnie Nie ma to jak nowe narty Z realacji mojej rodzinki ich narty również super! Nasze narty nie odbiegały od stokowego lansu, mody i trendów, ale cała reszta to cieniusiooooo Jaki to jest lans, to SZOK Nie wiem gdzie jest więcej lansu: na stokach czy Krupówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jasne że na stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jasne że na stokach No ja byłam w szoku Może dlatego, że dopiero pierwszy raz byłam w Zakopcu na stokach. Nie zapomnę jednej sytuacji: stoję w kasie po karnety i słyszę za sobą rozmowę tej treści: Pani1: no czujesz( oburzenie) chciał mi dac czerwone narty debil jeden, jak ja chciałam te biało-czarne.. Do czego mi ta czerwień pasuje Pani2: No kretyn, mnie to chciał wcisnąć takie szaro-pomarańczowe Porażka.. Domyślam się, że chodizło o pana z wypożyczanli, bo panie stały z ometkowanymy nartami Nie pomyślały pindy jedne, że ten kolor to tak na samym końcu ma znaczenie przy zjeżdżaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 bo jak wypożyczasz to mała szansa że się znasz na rodzajach ślizgów P.S. to jak rozmowa z kobietami na temat aut. jaki masz silnik? pyta facet. oczywiscie babka nie wie bo najważniejsze przy zakupie było żeby był 'niebieski' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zanim się obejrzysz a sama będziesz przebierać w kurteczkach, rękawiczkach, spodenkach, okularkach To jeden z elementów tego zimowego szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 bo jak wypożyczasz to mała szansa że się znasz na rodzajach ślizgów P.S. to jak rozmowa z kobietami na temat aut. jaki masz silnik? pyta facet. oczywiscie babka nie wie bo najważniejsze przy zakupie było żeby był 'niebieski'No to znowu się okazuje, że jestem facetem Przecież facet się zawsze pyta o poziom zaawansowania jazdy. Nie spotkaam się z tym, żeby nie spytał Na ślizgach mogę się nei znac, ale wiem czy umiem jeździć, czy też nie. Chyba Verunia, bankowo Już oznajmiłam mojemu ukochanemu męzowi, że w tym moim stroju to ja moge do nas na wsiowe stoki jeździć Zakopane to już odpada. Tu trza być trędi Okularki już mam Znaczy sie gogle mam. takie biało-różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 już była nawet ostra dyskusja o tym u markotki bo babki (co tu dużo ukrywać ja też) zmieniały kurtki bo narty w innym kolorze kupiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 już była nawet ostra dyskusja o tym u markotki bo babki (co tu dużo ukrywać ja też) zmieniały kurtki bo narty w innym kolorze kupiły Moje narty sa w miarę uniwersalne na szczęscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 chyba żartujesz?! ja w przyszłym roku zamierzałam się uczyc , ale jak takie rzeczy czytam to mi się trochę odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Oj Irma, jak na codzień nie przejmujesz się modą to i na nartach nie musisz. Ja widziałam nawet jak w kożuchach do ziemi jeżdżą albo w dresikach z bazaru i nikt ich ze stoku nie wyganiał a ani mieli w dupie jak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 chyba żartujesz?! ja w przyszłym roku zamierzałam się uczyc , ale jak takie rzeczy czytam to mi się trochę odechciewa...Irmaaa, luzik Ja tez początkowo byłam niechętna Ale tak trochę bezsensu jest stac i patrzeć się ( jeszcze dodatkowo) marznąć i czekac Dasz radę. Jak JA dałam to Ty też dasz. Uwiesz mi PS. Tylko dlaczego po tym tak bolą kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Irma przecież to żarty. Nie ma żadnego obligo jeżdżenia w markowych nowiutkich ciuchach i nawet jak sie tacy zdarzaja na stokach to wcale nie znaczy że każdy tak musi - to jak wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 chyba żartujesz?! ja w przyszłym roku zamierzałam się uczyc , ale jak takie rzeczy czytam to mi się trochę odechciewa...Irmaaa, luzik Ja tez początkowo byłam niechętna Ale tak trochę bezsensu jest stac i patrzeć się ( jeszcze dodatkowo) marznąć i czekac Dasz radę. Jak JA dałam to Ty też dasz. Uwiesz mi PS. Tylko dlaczego po tym tak bolą kolana technika, technika i jeszcze raz technika mnie też bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dokładnie, Verunia ma rację. Mnie tam nikt ze stoku nie wyganiał Verunia, tak też własnie się domyśliłam, że jeszcze bardzo cieniusio mi idzie. No ale nie od razu Rzym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jedzcie w Alpy, tam sie nikt nie lansuje tylko jezdzi I raczej ludzie sie ogladaja jak ktos fajnie jezdzi a nie jak ma zle dobrane narty do kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Lans jest wszędzie, nie jest to wynalazek polski.Najważniejsze żeby to ci robimy sprawiało nam przyjemność. Alpy polecem ze względu na wybór i przygotowanie stoków i brak tłumów przy wyciągu. Szkoda tylko że to tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts