kaśka maciej 12.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 jejku macie ferie a my musimy czekac czy moze wybywasz gdzies na jakies narty w Alpy np. niestety, jedziemy w nasze rodzime góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A ja sam robię instalację alarmową (kupuję materiały) i integrcję. Potem zawrę umowę na reakcję A z kim prowadzisz rozmowy o ochronie? pozdrawiam Hej Daro, mój małż to i owszem, życie człowiekowi uratuje, ale żeby alarm założyć, to już przesada Nam zakłada firma Solid Securitas czy jakoś tak. Wydzwoniłam do większości firm działających na naszym terenie, ci przedstawili najkorzystniejszą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Szczęściara jesteś z tymi feriami, my dopiero na koniec stycznia zaczynamy. A czemu "niestety" w rodzime góry? Ja lubię, fajnie tam. Zwłaszcza Karpacz lubię, chociaż Alpy też nie najgorsze, ujdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Szczęściara jesteś z tymi feriami, my dopiero na koniec stycznia zaczynamy. A czemu "niestety" w rodzime góry? Ja lubię, fajnie tam. Zwłaszcza Karpacz lubię, chociaż Alpy też nie najgorsze, ujdą. Dpsiu, ja tez uwielbiam nasze rodzime góry, a niestety bo jeszcze nie była w Allpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dzień doberek Ja uwielbiam Krynicę Górską - byliśmy 3 razy i zawsze chętnie do niej wracam Nasze góry wcale nie gorsze od Alp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 13.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 buuu.. bo ja Alpy widzialam tylko na zdjeciu buuu a w tym roku to ja nawet w nasze gory nie pojade buuu i pewnie nigdzie juz nie pojade buuu tak mi smutno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Kaśka odpoczniesz, może i śniegiem się nacieszysz Polskei czy nie polskie te góry to i tak mało istotne jak będzie fajnie Ja jak jeździłam w góry i słyszałam jak rozmawiają ze sobą górale to myślałam, że za granicą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Kaśka odpoczniesz, może i śniegiem się nacieszysz Polskei czy nie polskie te góry to i tak mało istotne jak będzie fajnie Ja jak jeździłam w góry i słyszałam jak rozmawiają ze sobą górale to myślałam, że za granicą jestem Potrafią zajechac niezłym tekstem Pewnie, że odpocznę Nawet bez śniegu Byliśmy dziś w naszym domu, pachnie mi juz mieszkanie w nim, BARDZO Kurcze, cierpliwość jest cnotą, a ja mam już dwoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja mam jedno, ale i nie dla mnie juzci ta cnota Zżera mnie chęć zamieszkania na wsi, we własnym domu i z ... własnymi końmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Kaśka nie cwaniakuj bo pas cnoty Ci założą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Śmiejcie się ze mnie, śmiejcie Ale serio, co tu zrobić, żeby przetrzymać ten czas?? I się nie wykończyć nerwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja kupowałam wszystkie gazety wnętrzarskie jakie były i wertowałam je godzinami Albo kopałam na działce. Sadziłam, plewiłam itp Ale Ty to pewnei kopać teraz nie bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja kupowałam wszystkie gazety wnętrzarskie jakie były i wertowałam je godzinami Albo kopałam na działce. Sadziłam, plewiłam itp Ale Ty to pewnei kopać teraz nie bedziesz Gazety Mój małż dostaje wysypki jak widzi ile gazet wnętrzarskich kupuję Kopac się nie da: albo zamarznięte albo bagno z gliny się robi. Sadzić tez nie będę bo musimy nawieźć bardzo dużo ziemi No i co teraz powiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A no powiem, że znam to z autopsji Kaśka nic innego Ci nie pozostaje jak siedzenie z Nami na forum i trajkotanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A no powiem, że znam to z autopsji Kaśka nic innego Ci nie pozostaje jak siedzenie z Nami na forum i trajkotanie CHyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja kupowałam wszystkie gazety wnętrzarskie jakie były i wertowałam je godzinami Albo kopałam na działce. Sadziłam, plewiłam itp Ale Ty to pewnei kopać teraz nie bedziesz Gazety Mój małż dostaje wysypki jak widzi ile gazet wnętrzarskich kupuję Kopac się nie da: albo zamarznięte albo bagno z gliny się robi. Sadzić tez nie będę bo musimy nawieźć bardzo dużo ziemi No i co teraz powiesz??? Kasiu przyjedź do nas jest co robić Ja dzisiaj np drewno z działki zbierałam , żeby było czym palić w piecu i wyjmowałam jeszcze gwoździe super było Ja to chyba w poprzednim życiu facetem byłam..bo zamiast gotować to ja lubię fizyczną pracę lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Yyyyyy Miko to kim ja musiałam być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja kupowałam wszystkie gazety wnętrzarskie jakie były i wertowałam je godzinami Albo kopałam na działce. Sadziłam, plewiłam itp Ale Ty to pewnei kopać teraz nie bedziesz Gazety Mój małż dostaje wysypki jak widzi ile gazet wnętrzarskich kupuję Kopac się nie da: albo zamarznięte albo bagno z gliny się robi. Sadzić tez nie będę bo musimy nawieźć bardzo dużo ziemi No i co teraz powiesz??? Kasiu przyjedź do nas jest co robić Ja dzisiaj np drewno z działki zbierałam , żeby było czym palić w piecu i wyjmowałam jeszcze gwoździe super było Ja to chyba w poprzednim życiu facet byłam..bo zamiast lubić gotować to ja fizyczną pracę lubię Ja też Tylko mój teść za bardzo nie wierzy w moje zdolności manualne, bo za każdym razem jak mówię, że mogę coś zrobic sama, to się krzywi Ale jak tylko zrobi się ciepło i będzie można tam coś zacząć działać, to........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kaśka ale fajnie trafiłaś na tę znajomą od projektu. Nie ma to jak profesjonalne wykończenie i pomysł. Będizesz miała sporą pomoc z projektem! Sporo CIę kosztuje ta kuchnia Ciekawe ile ja zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kaśka ale fajnie trafiłaś na tę znajomą od projektu. Nie ma to jak profesjonalne wykończenie i pomysł. Będizesz miała sporą pomoc z projektem! Sporo CIę kosztuje ta kuchnia Ciekawe ile ja zapłacę NO sporo Ale jak się ma taki gust to musi tyle kosztować. Z niecierpliowścią czekam na pana z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts