wu 11.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Kasieńko toż ja Ci już tyle razy tłumaczyłam że można ale trza się opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Kasia a ty mnie odwiedzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Kasieńko toż ja Ci już tyle razy tłumaczyłam że można ale trza się opowiedzieć no to co to za wagary ja sie pytam Marta, jesce bedzie cas Niech się cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Opracowałaś menu na jutro? Coś pysznego pewnie zrobisz Mi bardzo Twoja kuchnia smakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Opracowałaś menu na jutro? Coś pysznego pewnie zrobisz Mi bardzo Twoja kuchnia smakowała Szkoda, ze pogoda na prażonki taka nie bardzo Zrobię ze dwie słatki, jakies drobne przekąski, moze ciasto upiekę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Opracowałaś menu na jutro? Coś pysznego pewnie zrobisz Mi bardzo Twoja kuchnia smakowała Szkoda, ze pogoda na prażonki taka nie bardzo Zrobię ze dwie słatki, jakies drobne przekąski, moze ciasto upiekę?? Kaska a co Ci pogoda w prazonkach przeszkadza, przeciez mozesz podac w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Opracowałaś menu na jutro? Coś pysznego pewnie zrobisz Mi bardzo Twoja kuchnia smakowała Szkoda, ze pogoda na prażonki taka nie bardzo Zrobię ze dwie słatki, jakies drobne przekąski, moze ciasto upiekę?? Kaska a co Ci pogoda w prazonkach przeszkadza, przeciez mozesz podac w domciu No tylko ciut zimno jest, zeby ognisko rozpalać. Poza tym nie ma kto tego zrobić, maż wybywa na koncert PS. Wiesz, muszę coś mieć w zanadrzu, zeby znowu zechciały do mnie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a bo Ty o forumkach piszesz ja myslalam ze o innych gosciach. bo ponoc prazonki to u Arniki beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a bo Ty o forumkach piszesz ja myslalam ze o innych gosciach. bo ponoc prazonki to u Arniki beda O forumkach U nas prażonki to dopiero poźną wiosną sie robi, aż do poźnej jesieni. Nigdy nie robiłam o tej porze No chyba, ze takie w garnku na kuchence, ale to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Arnika robi wiec ty juz i tak nie mozesz powielac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Arnika robi wiec ty juz i tak nie mozesz powielac Broń Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.03.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Opracowałaś menu na jutro? Coś pysznego pewnie zrobisz Mi bardzo Twoja kuchnia smakowała Szkoda, ze pogoda na prażonki taka nie bardzo Zrobię ze dwie słatki, jakies drobne przekąski, moze ciasto upiekę?? Kaśka: wodka, kiełbasa i ogóry. reszte olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Opracowałaś menu na jutro? Coś pysznego pewnie zrobisz Mi bardzo Twoja kuchnia smakowała Szkoda, ze pogoda na prażonki taka nie bardzo Zrobię ze dwie słatki, jakies drobne przekąski, moze ciasto upiekę?? Kaśka: wodka, kiełbasa i ogóry. reszte olejOgóry, powiadasz Dopszee A wódka jaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.03.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 wódka w sensie alkohol i może napisz co lubisz, ok?grzaniec galicyjski?wino? martini?piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Kaśka: wodka, kiełbasa i ogóry. reszte olej po co ten ....kujawski tak myślałem ze dwie minuty ale już wiem ..... reszte p......l a wódka byle nie Absolwent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 wódka w sensie alkohol i może napisz co lubisz, ok? grzaniec galicyjski? wino? martini? piwo?Oprócz: ropy lepiku, ginu, wytrawnego wina i w sumie piwa to piję wszystko. Wybredna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 wódka w sensie alkohol i może napisz co lubisz, ok? grzaniec galicyjski? wino? martini? piwo?Oprócz: ropy lepiku, ginu, wytrawnego wina i w sumie piwa to piję wszystko. Wybredna nie jestem Już się chłodzi w bagażniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzięń dobry Kasica to się nazywa uniwersalny biorca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To ja z tej listy nie pijam tylko ropy lepiku i czerwonego wytrawnego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ja tylko ropy i lepiku chociaż czerwonego wina unikam bo mnie po nim strasznie boli łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts