Nelli Sza 12.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nelcia a Kiedy Ty mnie odwiedzisz "Już za chwileczkę, już za momencik" ale na pewno w krótkim czasie I wszystko zjem jak co dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no zrobiłam sałateczki trochę i karpatkę upiekłam a bo ja taka przytulna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ooooo to ja już czekam i na pewno bedzie co zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a u kasicy pewnie jest tak: Za oknami noc, piękna śląska noc.... w oddali słychać bicie zegara a może bicie serca gospodyni (która się doczekała przyjazdu wyjątkowych gości ). Kobiety siedzą przy świetle świec na cudnym narożniku Pani domu... cichutko gra muzyka.... Siedzą i plotkują, śmieją się i cieszą, że mogę być razem i że forum FM to fenomen... Chciałyby iść spać bo są zmęczone, ale nie... nie teraz, jeszcze nie... Jest pięknie, niech te chwile trwają jak najdłużej..... phi, jutro ja się nimi nacieszę.... choć nie u siebie no ale JEDNAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no zrobiłam sałateczki trochę i karpatkę upiekłam a bo ja taka przytulna A nie mówiłam bo przytulanie jest fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nelcia i fajne i daje kopa pozytywnej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nelcia i fajne i daje kopa pozytywnej energii o to, to!!! Dobra, uciekam, bo mnie kasia za uszy wytarga, że się tak rozpanoszyłam A tak na serio idę posprzątać, choć jakoś dziwnie późno się zrobiło pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 eeee no już dzisiaj nie sprzątaj co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 nIEEEE JESSSSSSSSTEMMM w staanieeee napisaćccccccc coś mondrego "tanczymy labadaa, labadaaa" biaaały miś dla dzieeeeeewczyny' przeżyyyyyyyj to saaaaaaammmmmm Co jeszcze cchecie wiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Aleś się wstawiła To z kim tak imprezujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Olałyście nas wieśniaryyyy, dobrze, dobrzeee Realcji NIE BĘDZIE Idziemy dyskutowac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 oooo i jakie słownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Aleś się wstawiła To z kim tak imprezujesz?ożesztyyy w mordee. no nic nie czytasz, nic!! jest u mnie Rasia i Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobraaa, wylicytowałyśmy, która ma większe fałdki. Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 nIEEEE JESSSSSSSSTEMMM w staanieeee napisaćccccccc coś mondrego "tanczymy labadaa, labadaaa" biaaały miś dla dzieeeeeewczyny' przeżyyyyyyyj to saaaaaaammmmmm Co jeszcze cchecie wiedzieć?? No ładnie Ja wiedziałam, że tak będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 pewnie glowka bedzie bolala dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dzień dobry czy ja się mogę uprzejmnie zapytać do kogo było to olałyście nas wieśniary bo nie wiem czy się mam na tą Twoją wieś przejechać czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Jak mogłyście przeczytać, spotkanie się udało Z tych wieśniar to się musi Irma tłumaczyć, ja niee To ona to wymyśliła, wnerwiona, że od razu nie było reakcji na wpis Ale musicie jej to wybaczyć: grzaniec był bardzo gorący Generalnie poszlyśmy spać o 3, ale to tylko dlatego, ze miałam z mężem pilny wyjazd rano. Gdyby nie to, to blady świt by nas zastał. Obgadalyśmy Was wszystkich, ale nie do końca. Musimy zatem spotkanie powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Kasica ja sie może dołączę wtedy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Kasica ja sie może dołączę wtedy co :lol:tNo baaa Wiesz ile mi w barku zostało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts