Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co pichcisz na obiad?
W niedziele zawsze szaleję, znaczy się robię tyle, zeby mi na poniedziałek zostało :wink: Pieczony kurczak i szynka duszona. Do tego ryż i ziemniaki. Salatka na winie, czyli wszystko co mam w lodówce: salatę lodową, paprykę czerwoną i żółtą, kukurydza i ogorki. Pomidory jak są dobre to tez daję. Oczywiście rosół na wołowinie i indyku.

Własnie skończyłam jeść. Pęknę :lol:

Aha, kupiłam sos z Tao Tao, przepyszny> Sos z chilli i ananasem. Jest słodki i pikantny! Rewelacyjnie się sprawdza do mięs, różnych sałatek z kurczakiem i kanapek. Polecam!

Aha, kupiłam sos z Tao Tao, przepyszny> Sos z chilli i ananasem. Jest słodki i pikantny! Rewelacyjnie się sprawdza do mięs, różnych sałatek z kurczakiem i kanapek. Polecam!

Popieram, sos jest przepyszny. Ja go daję przede wszystkim do sałatki z kawałkami kurczaka opanierowanymi w mące kukurydzianej. Pychotka :D Miłej niedzieli!

My to chyba tyle w tygodniu nie gotujemy :o :lol:
No toż mówię, ze szaleję :lol: Zawsze sie coś zostaje. Dzielę na częsci: jedna jutro na obiad, reszta do zamrażalnika. U mnie każdy woli co innego: jedne kurczaka, drugi mięso z sosu, a Córa to najchętniej kotleta :lol: Cora lubi ryż, Syn woli ziemniaki. Córa uwielbia rosół, reszta woli pomidorową. Więc jedynie w neidzielę moge odegrać rolę porządnej mamusi, która dogadza swoim dzieciom i gotuję im to co chcą. W tygodniu nie ma tak fajnie. Muszą jeść co jest :p

http://www.allegro.pl/item942501079_fotel_active_power_300_litrow_shakeandsit_pl.html

Znalazłam taką wersję. Najbardziej mi odpowiada, bo ma wysokie oparcie i pufę :) Mam chytry plan: worki pójda do Syna, pufy do mnie do salonu. Zamówie mu zielony. Albo pomarańczowy. Co Wy na te kolory powiecie?

Ten Ani też ma wysokie oparcie-zależy jak go położysz poprostu. Pufę też mam ale uważaj, bo to są bardzo niskie pufy, raczej podnóżki.

Przechodzisz na zieleń w salonie? :o

Nieee :lol: Pufe można zamowić w innym kolorze. Chcialam do Bartka dac zielony, nie chce już niebieskiego, za dużo go tam