kaśka maciej 13.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 u ciebie nie można sie źle bawić obgadywalyśmy Cię, wiesz?? Zresztą, kogoś my nie obgadały Najbardziej to chyba Dandiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 to jak zwykle pisz mi tu od razu co żeście gadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 to jak zwykle pisz mi tu od razu co żeście gadały O Dandim?? No co można o nim mówić Znaczy można, dużo i smiesznie A o Tobie, no wiesz takie tam piedry, ze dom taki jak każdy inny, ze tak sobie ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 zołza młaaa?? To kalumnie sa jakieś Pora na mnie, musze odespać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ty sie mi tu nie wymiguj kororowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dalej na kompie meża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dalej na kompie meża?Niestety. Mój mi coś mówi, ze Windows nie halo. Włożylam recovery disk, ale dalej nic. Jutro go zawiozę do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Co pichcisz na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Co pichcisz na obiad?W niedziele zawsze szaleję, znaczy się robię tyle, zeby mi na poniedziałek zostało Pieczony kurczak i szynka duszona. Do tego ryż i ziemniaki. Salatka na winie, czyli wszystko co mam w lodówce: salatę lodową, paprykę czerwoną i żółtą, kukurydza i ogorki. Pomidory jak są dobre to tez daję. Oczywiście rosół na wołowinie i indyku. Własnie skończyłam jeść. Pęknę Aha, kupiłam sos z Tao Tao, przepyszny> Sos z chilli i ananasem. Jest słodki i pikantny! Rewelacyjnie się sprawdza do mięs, różnych sałatek z kurczakiem i kanapek. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 My to chyba tyle w tygodniu nie gotujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aha, kupiłam sos z Tao Tao, przepyszny> Sos z chilli i ananasem. Jest słodki i pikantny! Rewelacyjnie się sprawdza do mięs, różnych sałatek z kurczakiem i kanapek. Polecam! Popieram, sos jest przepyszny. Ja go daję przede wszystkim do sałatki z kawałkami kurczaka opanierowanymi w mące kukurydzianej. Pychotka Miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 My to chyba tyle w tygodniu nie gotujemy No toż mówię, ze szaleję Zawsze sie coś zostaje. Dzielę na częsci: jedna jutro na obiad, reszta do zamrażalnika. U mnie każdy woli co innego: jedne kurczaka, drugi mięso z sosu, a Córa to najchętniej kotleta Cora lubi ryż, Syn woli ziemniaki. Córa uwielbia rosół, reszta woli pomidorową. Więc jedynie w neidzielę moge odegrać rolę porządnej mamusi, która dogadza swoim dzieciom i gotuję im to co chcą. W tygodniu nie ma tak fajnie. Muszą jeść co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item942501079_fotel_active_power_300_litrow_shakeandsit_pl.html Znalazłam taką wersję. Najbardziej mi odpowiada, bo ma wysokie oparcie i pufę Mam chytry plan: worki pójda do Syna, pufy do mnie do salonu. Zamówie mu zielony. Albo pomarańczowy. Co Wy na te kolory powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ten Ani też ma wysokie oparcie-zależy jak go położysz poprostu. Pufę też mam ale uważaj, bo to są bardzo niskie pufy, raczej podnóżki. Przechodzisz na zieleń w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ten Ani też ma wysokie oparcie-zależy jak go położysz poprostu. Pufę też mam ale uważaj, bo to są bardzo niskie pufy, raczej podnóżki. Przechodzisz na zieleń w salonie? Nieee Pufe można zamowić w innym kolorze. Chcialam do Bartka dac zielony, nie chce już niebieskiego, za dużo go tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 aaaa no bedzie mu pasował zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Oglądam "Jeźdżca bez głowy", dobrze ze mam zelowe paznokcie, bo inaczej miałabym już obgryzione do krwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Obejrzała "Autora widmo" który polecałaś. Film bardzo mi się podobał. Polański to może pedofil ale skubiec filmy to on potrafi robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Obejrzała "Autora widmo" który polecałaś. Film bardzo mi się podobał. Polański to może pedofil ale skubiec filmy to on potrafi robićCzyż nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts