Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

No widzisz Kaśka , prawię cię dogoniłam, bo ja juz ochrone w domu praktycznie mam :lol: :wink: Jak przyjechałlismy na budowę z męzem, to od razu podszedł do nas ochroniarz sąsiada i nas wypytał kim jestesmy i co tu robimy :o . Fajnie nie? Zwłaszcza ze nic nie płacimy za to. W nocy to podobno nawet z psami patroluja teren

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzisz Kaśka , prawię cię dogoniłam, bo ja juz ochrone w domu praktycznie mam :lol: :wink: Jak przyjechałlismy na budowę z męzem, to od razu podszedł do nas ochroniarz sąsiada i nas wypytał kim jestesmy i co tu robimy :o . Fajnie nie? Zwłaszcza ze nic nie płacimy za to. W nocy to podobno nawet z psami patroluja teren

:evil: :x

a niech to

:wink:

fajnie, verunia

dobre sąsiedztwo to poważna sprawa :D

Wklęję parę zdjęć w dzienniku, niestety fronty nie są dokładnie takie same jak wybraliśmy :roll:

Na zdjęciach są szare, a my wybraliśmy dąb w odcieniu antracyt :roll:

Mało Wam pewnie to mówi, ale wygląda to tak, że dąb ma taką poświatę grafitową :roll:

Czy na tej ścianie której nie widać na projekcie są też szafki czy ich tam juz nie ma? Nieduzo jest tej zabudowy w kuchni :roll:

Na tej ścianie, której nie widać, jest cargo i lodówka.

W sumie mebli jest około 7 metrów :roll: POwiedzmy, że odchodzi 60 na piekarnik i 60cm na zmywarkę, to daje jak nic 6 metrów. Wydaje mi się, że wystarczy. Teraz mam jakieś 3 metry.

No fajowa kuchnia. Chyba miałaś racje z tym przedstawieniem płyty, bo za mało miałabyś miejsca na blacie po bokach, no i na okapie zaoszczędzisz :wink:

Ten projektant ma patent na takie wyspowe okapy :wink: Wcale nie trzeba kupowac jakiegoś za 3000zł, kupujesz jakiś taki specjalny model amiki za 400zł i obudowujesz do kg :wink: Tak jest właśnie na tym projekcie.

A zmiana jest dla tego, że bałam się, że te wszystkie gary będą tak na rogu, troszkę niebiezpiecznie :roll:

Osobiście idę w styl klasyczny - angielski, ale bardzi podoba mi się Twój układ kuchni. jEST DOŚĆ FUNKCJONALNY - choć odległość lodówki od zlewu mogłaby być mniejsza.

Ten komentarz pierwotnie umieściłęm omyłkowo w Twoim dzienniku - na szczęście da się posty kasować - ufff

W sumie odległość kuchni od zlewu będzie jakiś metr, a kuchni od lodówki jakieś 2 z hakiem :roll:

Wszystko w obrębie trójkąta :)

Osobiście idę w styl klasyczny - angielski, ale bardzi podoba mi się Twój układ kuchni. jEST DOŚĆ FUNKCJONALNY - choć odległość lodówki od zlewu mogłaby być mniejsza.

Ten komentarz pierwotnie umieściłęm omyłkowo w Twoim dzienniku - na szczęście da się posty kasować - ufff

W sumie odległość kuchni od zlewu będzie jakiś metr, a kuchni od lodówki jakieś 2 z hakiem :roll:

Wszystko w obrębie trójkąta :)

Widzę, że wszytko przemyślałaś - no i fajnie :lol: