Gość 14.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No widzisz Kaśka , prawię cię dogoniłam, bo ja juz ochrone w domu praktycznie mam Jak przyjechałlismy na budowę z męzem, to od razu podszedł do nas ochroniarz sąsiada i nas wypytał kim jestesmy i co tu robimy . Fajnie nie? Zwłaszcza ze nic nie płacimy za to. W nocy to podobno nawet z psami patroluja teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No widzisz Kaśka , prawię cię dogoniłam, bo ja juz ochrone w domu praktycznie mam Jak przyjechałlismy na budowę z męzem, to od razu podszedł do nas ochroniarz sąsiada i nas wypytał kim jestesmy i co tu robimy . Fajnie nie? Zwłaszcza ze nic nie płacimy za to. W nocy to podobno nawet z psami patroluja teren a niech to fajnie, verunia dobre sąsiedztwo to poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 znowu muszę sama do siebie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Nie, nie!!! Latam w te i wewte i właśnie do dziennika Twojego polazłam. A dlaczego zmieniłaś koncepcję kuchni?? Co Ci się w niej nie podobało ?? Bardzo zdawkowo to ujęłaś Koleżanko Miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 WYbieraj i zmieniaj do bólu tę kuchnię bo kurcze sporo kasy te kuchnie kosztują więc można marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Wklęję parę zdjęć w dzienniku, niestety fronty nie są dokładnie takie same jak wybraliśmy Na zdjęciach są szare, a my wybraliśmy dąb w odcieniu antracyt Mało Wam pewnie to mówi, ale wygląda to tak, że dąb ma taką poświatę grafitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No fajowa kuchnia. Chyba miałaś racje z tym przedstawieniem płyty, bo za mało miałabyś miejsca na blacie po bokach, no i na okapie zaoszczędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Czy na tej ścianie której nie widać na projekcie są też szafki czy ich tam juz nie ma? Nieduzo jest tej zabudowy w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ale ładny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Czy na tej ścianie której nie widać na projekcie są też szafki czy ich tam juz nie ma? Nieduzo jest tej zabudowy w kuchni Na tej ścianie, której nie widać, jest cargo i lodówka. W sumie mebli jest około 7 metrów POwiedzmy, że odchodzi 60 na piekarnik i 60cm na zmywarkę, to daje jak nic 6 metrów. Wydaje mi się, że wystarczy. Teraz mam jakieś 3 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No fajowa kuchnia. Chyba miałaś racje z tym przedstawieniem płyty, bo za mało miałabyś miejsca na blacie po bokach, no i na okapie zaoszczędzisz Ten projektant ma patent na takie wyspowe okapy Wcale nie trzeba kupowac jakiegoś za 3000zł, kupujesz jakiś taki specjalny model amiki za 400zł i obudowujesz do kg Tak jest właśnie na tym projekcie. A zmiana jest dla tego, że bałam się, że te wszystkie gary będą tak na rogu, troszkę niebiezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale fajna kuchnia!!! Ten grafit jest super, ale odnosze wrażenie że dębowe fronty też będą ładnie wyglądać!!! Bardzo mi się podoba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ladna kuchnia , masz juz prawie jak w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale fajna kuchnia!!! Ten grafit jest super, ale odnosze wrażenie że dębowe fronty też będą ładnie wyglądać!!! Bardzo mi się podoba!!!! To będzie dąb z grafitowym odcieniem Myślę, że po zmianach będzie jeszcze fajniesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ladna kuchnia , masz juz prawie jak w domu. z tym, że prawie robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.01.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Osobiście idę w styl klasyczny - angielski, ale bardzi podoba mi się Twój układ kuchni. jEST DOŚĆ FUNKCJONALNY - choć odległość lodówki od zlewu mogłaby być mniejsza. Ten komentarz pierwotnie umieściłęm omyłkowo w Twoim dzienniku - na szczęście da się posty kasować - ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Osobiście idę w styl klasyczny - angielski, ale bardzi podoba mi się Twój układ kuchni. jEST DOŚĆ FUNKCJONALNY - choć odległość lodówki od zlewu mogłaby być mniejsza. Ten komentarz pierwotnie umieściłęm omyłkowo w Twoim dzienniku - na szczęście da się posty kasować - ufff W sumie odległość kuchni od zlewu będzie jakiś metr, a kuchni od lodówki jakieś 2 z hakiem Wszystko w obrębie trójkąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Osobiście idę w styl klasyczny - angielski, ale bardzi podoba mi się Twój układ kuchni. jEST DOŚĆ FUNKCJONALNY - choć odległość lodówki od zlewu mogłaby być mniejsza. Ten komentarz pierwotnie umieściłęm omyłkowo w Twoim dzienniku - na szczęście da się posty kasować - ufff W sumie odległość kuchni od zlewu będzie jakiś metr, a kuchni od lodówki jakieś 2 z hakiem Wszystko w obrębie trójkąta Widzę, że wszytko przemyślałaś - no i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 kuchnia fajna ino gdzie napoje bendom u żaby, to po ciemku trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 To odpoczywajcie w tych górach, nabierajcie sił (szczególnie Ty) i bawcie się dobrze!!!!! I prześlij proszę górom pozdrowienia ode mnie Królik a do mnie to nie przyjdziesz się przywitać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts