kaśka maciej 16.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Myślisz?? Już miałam wziać inne zasłony, ale zobaczyłam te i powiem ci, ze miałam zagwozdke. Wykonalam telefon i upewniłam sie czy dobrze robię. Next week myję okna i wieszam nowe dekoracje.Wtedy okaze sie czy jesteście dobrymi nauczycielami a ja pojętnym uczniem=będe robić zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no Donia to na pewno jest za widziałam ostatnio takie zasłony na przelotkach i fajnie wyglądałay... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no Donia to na pewno jest za widziałam ostatnio takie zasłony na przelotkach i fajnie wyglądałay...no widzisz jak Ty nas znasz Zasłony sa na przelotkach, firany na szelkach, a w ogóle to była taaaaaaki wybór, ze oczopląs miałam w pewnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nooo... zaintrygowałaś mnie tą ekoskórą..... nie powiem... A gdzie taki super wybór masz, tak że i pomacać można...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nie słuchajcie Jej Konsultacja polegała na tym, że usłyszałam: są super i odpowiedziałam: to bierz Ale kurcze zaszalałaś widzę jeszcze Całe popołudnie Ci zeszło A u mnie będą wisieć te same pieluchy co zwykle tylko je upiorę Nie mam nic innego a i weny też nie mam. Kiedyś nawet o roletach rzymskich myslałam ale teraz wiem, ze nie chcę ich napewno bo by tygodnia u mnie nie wyrobiły. Nie mogłabym patrzeć przez okno do połowy zasłoniete bo na tej wysokosci to widzę płot sąsiada z garczaki na nim wiszącymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kaśka no to ja poczekam aż powiesisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nie słuchajcie Jej Konsultacja polegała na tym, że usłyszałam: są super i odpowiedziałam: to bierz no tak, cała Kaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 jestem bardzo ciekawa efektu. również dlatego że w życiu czegoś takiego nie widziałam. ale pewnie dlatego że ubieranie okien to jeszcze hooohooo przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzieńdobry ja kocham ubierać okna i cierpię męki estetyczne patrząc na to co mam u siebie ale ekoskóry nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Kaska ty masz zlotego meza moj po kolejnej zmianie koncepcji dekoracji by mnie z domu wyrzucil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nooo... zaintrygowałaś mnie tą ekoskórą..... nie powiem... A gdzie taki super wybór masz, tak że i pomacać można...??? Rasia, no jak gdzie?? W LM Pomacać można i wybór jest naprawdę spory.Ceny są również znośne. Markoto, jaka zmiana koncecji Przecież to jest zmiana firanek, tak jak zmiana pościeli, ubrań, niee?? Tak naprawdę tak ekoskóra to jakieś polycoś tam, ale wyglada jak ekoskóra. W sumie ekoskóra to chyba jest polycoś tam nie?? Najlepsze to jest to, że mozna to prac w pralce w 30st na najdelikatniejszym programie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ekoskóra to chyba mielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ekoskóra to chyba mielonka Efi no może i mielonka, ja tam się kompletnie nie znam, do czego bez bicia się przyznaję. Ten materiał, w dotyku i z widoku jest jak ekoskóra. I tej wersji będę się trzymać Zaraz wkleję zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 super dawaj ja też sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 super dawaj ja też sie nie znam no własnie mnie zaraz trafi coś Photobucket mnie loguje jako widza, a nie "własciciela" Nie moge wrgać tych zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Już się nawgrywałam zdjęć, że łooooo no za nic nie mogę wejść jako JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wgraj gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 moze sie jakos zalogowac trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 moze sie jakos zalogowac trzeba?no własnei się loguję, otwiera się stronka, tylko, ze tak jakbym do ciebie wchodziła na przykład, rozumiesz?? nie ma całej tej strony z wgrywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 http://www.leroymerlin.pl/produkty/tkanina-karuru-kolor-bialo-fioletowy,1103276947,1248682900.html tu jest ta tkanina do kuchni i wykuszu ale zdjęcia robił ktoś głupszy ode mnei w tej kwestii, kolory przekłamane i za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts