Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Myślisz?? Już miałam wziać inne zasłony, ale zobaczyłam te i powiem ci, ze miałam zagwozdke. Wykonalam telefon i upewniłam sie czy dobrze robię. Next week myję okna i wieszam nowe dekoracje.Wtedy okaze sie czy jesteście dobrymi nauczycielami a ja pojętnym uczniem=będe robić zdjecia

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no Donia to na pewno jest za :)

widziałam ostatnio takie zasłony na przelotkach i fajnie wyglądałay...

no widzisz jak Ty nas znasz :)

Zasłony sa na przelotkach, firany na szelkach, a w ogóle to była taaaaaaki wybór, ze oczopląs miałam w pewnym momencie :lol:

:lol: :lol:

Nie słuchajcie Jej :lol:

Konsultacja polegała na tym, że usłyszałam: są super

i odpowiedziałam: to bierz :lol: :lol:

Ale kurcze zaszalałaś widzę jeszcze :o Całe popołudnie Ci zeszło :lol:

A u mnie będą wisieć te same pieluchy co zwykle tylko je upiorę :lol: Nie mam nic innego a i weny też nie mam. Kiedyś nawet o roletach rzymskich myslałam ale teraz wiem, ze nie chcę ich napewno bo by tygodnia u mnie nie wyrobiły. Nie mogłabym patrzeć przez okno do połowy zasłoniete bo na tej wysokosci to widzę płot sąsiada z garczaki na nim wiszącymi :lol:

Nooo... zaintrygowałaś mnie tą ekoskórą..... nie powiem... :roll: 8)

A gdzie taki super wybór masz, tak że i pomacać można...??? :roll: 8)

Rasia, no jak gdzie?? W LM 8) Pomacać można i wybór jest naprawdę spory.Ceny są również znośne.

Markoto, jaka zmiana koncecji :roll: Przecież to jest zmiana firanek, tak jak zmiana pościeli, ubrań, niee?? 8)

Tak naprawdę tak ekoskóra to jakieś polycoś tam, ale wyglada jak ekoskóra. W sumie ekoskóra to chyba jest polycoś tam nie?? Najlepsze to jest to, że mozna to prac w pralce :o w 30st na najdelikatniejszym programie.