Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaśka a jak tam Twoja dieta proteinowa?! :roll: :wink:

Chyba mnie Pani przeoczyła....?! :roll:

Kaśka robiłaś kiedyś dekoloryzację u tego Twojego Łukasza..?!

Myślałam, że rzucę dzisiaj jaśniejszy kolorek, a tu doopa..... :( :roll:

Podobno mam już za ciemne włosy i jasny kolor nie wyjdzie....

Maryś, proteinowa ma się dobrze :) Teraz druga faza. Efekty nie sa już takie szybkie, ale są. Dziś na wadze znowu 0,5kg mniej :) Do celu jeszcze 2,5kg i pass :D

Oczywiście, ze robiłam dekoloryzajcę!! Zawsze ją robię, inaczej żaden jasny kolor nie chyci :roll: Ale Ty byłas u niego?? Czy ktoś inny Ci to powiedział??

Swoje włosy mam również ciemne :roll:

Efi, ale o co cho?? :)

Marys dawaj fotke :D Tobie dobrze w ciemnym kolorze nie wyobrazam sobie ciebie jako blondi

Marta zapraszam do obejrzenia na żywo...! 8) :p

A co do koloru, to chciałam zrobić jakiś jaśniejszy brązik i do tego kilka jasnych pasemek.

Niestety po ostatnim farbowaniu ( u kogoś innego of course) mam prawie czarne włosy, buuuu :( Dlatego potrzebna jest dekoloryzacja.

Jako blondi też się nie widzę, więc nie planuję aż takiej szokującej zmiany...! :wink:

Maryś, proteinowa ma się dobrze :) Teraz druga faza. Efekty nie sa już takie szybkie, ale są. Dziś na wadze znowu 0,5kg mniej :) Do celu jeszcze 2,5kg i pass :D

No to gratuluję Kochana!!! :wink:

Kasiu a możesz mi powiedzieć jak mniej więcej wyglądał u Ciebie jadłospis w pierwszej fazie...?!

Czyli teraz będziesz przechodzić w fazę utrwalenia - 10dni x każdy utracony kilogram...?! :roll:

Oczywiście, ze robiłam dekoloryzajcę!! Zawsze ją robię, inaczej żaden jasny kolor nie chyci :roll: Ale Ty byłas u niego?? Czy ktoś inny Ci to powiedział??

Swoje włosy mam również ciemne :roll:

No to mnie pocieszyłaś, uffff

I jakie po tym są włosy...?! :roll: Czy faktycznie to trwa około 4 godzin...?! :roll:

Tak, Kasiu - byłam u Pana Łukasza.

Urządziliśmy sobie na początek pół godzinną pogadankę o tym co chcę, po co i dlaczego.

Wyjaśnił mi wszystko logicznie i umówiliśmy się na 19-go kwietnia i będziemy walczyć z kolorkiem.

Wczoraj było samo cięcie i jestem bardzo zadowolona, tylko muszę się przyzwyczaić do mojego nowego imagu, hihi 8) :wink:

Aneczko nawet nie mam jak zrobić, bo sama jestem w domku i w dodatku aparat mi porwano...

Jedyne co to komórka, ale tu z kolei nie mam kabelka.... :oops:

Obiecuję, że jak w piętek Małż wróci z delegacji to wrzucę do mojej galerii! :wink:

P.S.

Oczywiście nie ma się na co nastawiać, bo nic szczególnego na głowie nie mam.... :roll: :wink:

Heloł dziewczęta :)

Maryś, do fazy utrwalania to mam jeszcze 2,5kg, czyli sporo :roll: Teraz to idzie baaardzo powoli. tak mniej więcej 0,5kg na tydzień, chociaż gdybym wybrała ta bardziej restykcyjną wersję 5P/5PW to pewnie poszłoby szybciej. Ja jestem na 2P/0, więc dlatego idzie to pomału. Ale ta wersja odpowiada mi najbardziej, bo tu "leci" głównie dół :wink:

Co do jadłospisu to juz kiedyś pisała Miko, serek wiejski light na słodko, na słono, szynka, jajka, ryby, drób. Generalnie da się przeżyć :)

a jak sie przygotowuje te ryby drób? i czy warzywa są zakazane?
Przygotowujesz je w sumie jak chcesz, nawet możesz usmażyć, byle na śladowej ilości tłuszczu i oczywiście bez panierki. Ryby na parze, szaszłyki z drobiu, pieczony kurczak, no pychota. W 1 fazie nic oprócz protein. Absolutnie NIC. Warzywa wchodzą w 2 fazie.