markoto 23.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja tak mialam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja tak mialam wczoraj czyli jest nadzieja, ze to tylko chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jest dosc niskie cisnienie wiec moze to dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kaśka a jak tam Twoja dieta proteinowa?! Chyba mnie Pani przeoczyła....?! Kaśka robiłaś kiedyś dekoloryzację u tego Twojego Łukasza..?! Myślałam, że rzucę dzisiaj jaśniejszy kolorek, a tu doopa..... Podobno mam już za ciemne włosy i jasny kolor nie wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 sie nie da raczej trzeba tłumaczyć: ja nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Marys dawaj fotke Tobie dobrze w ciemnym kolorze nie wyobrazam sobie ciebie jako blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ale z tego co ja zrozumiałam to maryś się nie przefarbowała tylko chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ale sie obcinala i miala na krotko przynajmniej takie plany byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kaśka a jak tam Twoja dieta proteinowa?! Chyba mnie Pani przeoczyła....?! Kaśka robiłaś kiedyś dekoloryzację u tego Twojego Łukasza..?! Myślałam, że rzucę dzisiaj jaśniejszy kolorek, a tu doopa..... Podobno mam już za ciemne włosy i jasny kolor nie wyjdzie.... Maryś, proteinowa ma się dobrze Teraz druga faza. Efekty nie sa już takie szybkie, ale są. Dziś na wadze znowu 0,5kg mniej Do celu jeszcze 2,5kg i pass Oczywiście, ze robiłam dekoloryzajcę!! Zawsze ją robię, inaczej żaden jasny kolor nie chyci Ale Ty byłas u niego?? Czy ktoś inny Ci to powiedział?? Swoje włosy mam również ciemne Efi, ale o co cho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 chodzi o to ze ten fryzjer jak powiedzial ze sie nie da tzn ze nie umial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 chodzi o to ze ten fryzjer jak powiedzial ze sie nie da tzn ze nie umial aaa, Boże jakie mam słabe kojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ja tez musialam to przeczytac ze 3 razy zanim wylapalam kontekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzień dobry ale lepiej że sie przyznał pokrętnie że nie umie niż jakby miał skopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Marys dawaj fotke Tobie dobrze w ciemnym kolorze nie wyobrazam sobie ciebie jako blondi Marta zapraszam do obejrzenia na żywo...! A co do koloru, to chciałam zrobić jakiś jaśniejszy brązik i do tego kilka jasnych pasemek. Niestety po ostatnim farbowaniu ( u kogoś innego of course) mam prawie czarne włosy, buuuu Dlatego potrzebna jest dekoloryzacja. Jako blondi też się nie widzę, więc nie planuję aż takiej szokującej zmiany...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Maryś, proteinowa ma się dobrze Teraz druga faza. Efekty nie sa już takie szybkie, ale są. Dziś na wadze znowu 0,5kg mniej Do celu jeszcze 2,5kg i pass No to gratuluję Kochana!!! Kasiu a możesz mi powiedzieć jak mniej więcej wyglądał u Ciebie jadłospis w pierwszej fazie...?! Czyli teraz będziesz przechodzić w fazę utrwalenia - 10dni x każdy utracony kilogram...?! Oczywiście, ze robiłam dekoloryzajcę!! Zawsze ją robię, inaczej żaden jasny kolor nie chyci Ale Ty byłas u niego?? Czy ktoś inny Ci to powiedział?? Swoje włosy mam również ciemne No to mnie pocieszyłaś, uffff I jakie po tym są włosy...?! Czy faktycznie to trwa około 4 godzin...?! Tak, Kasiu - byłam u Pana Łukasza. Urządziliśmy sobie na początek pół godzinną pogadankę o tym co chcę, po co i dlaczego. Wyjaśnił mi wszystko logicznie i umówiliśmy się na 19-go kwietnia i będziemy walczyć z kolorkiem. Wczoraj było samo cięcie i jestem bardzo zadowolona, tylko muszę się przyzwyczaić do mojego nowego imagu, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Aniu wrzuc fotke fryzurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Aneczko nawet nie mam jak zrobić, bo sama jestem w domku i w dodatku aparat mi porwano... Jedyne co to komórka, ale tu z kolei nie mam kabelka.... Obiecuję, że jak w piętek Małż wróci z delegacji to wrzucę do mojej galerii! P.S. Oczywiście nie ma się na co nastawiać, bo nic szczególnego na głowie nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Heloł dziewczęta Maryś, do fazy utrwalania to mam jeszcze 2,5kg, czyli sporo Teraz to idzie baaardzo powoli. tak mniej więcej 0,5kg na tydzień, chociaż gdybym wybrała ta bardziej restykcyjną wersję 5P/5PW to pewnie poszłoby szybciej. Ja jestem na 2P/0, więc dlatego idzie to pomału. Ale ta wersja odpowiada mi najbardziej, bo tu "leci" głównie dół Co do jadłospisu to juz kiedyś pisała Miko, serek wiejski light na słodko, na słono, szynka, jajka, ryby, drób. Generalnie da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 a jak sie przygotowuje te ryby drób? i czy warzywa są zakazane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 a jak sie przygotowuje te ryby drób? i czy warzywa są zakazane?Przygotowujesz je w sumie jak chcesz, nawet możesz usmażyć, byle na śladowej ilości tłuszczu i oczywiście bez panierki. Ryby na parze, szaszłyki z drobiu, pieczony kurczak, no pychota. W 1 fazie nic oprócz protein. Absolutnie NIC. Warzywa wchodzą w 2 fazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts