agaboBIK 17.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 oo ale ladna kuchnia ...i znowu mam do myslenia bo jestem niestety dopiero na etapie inspiracji kiedy gdzies tak bedzie twoja kuchnia gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kaśka juz wyjechałaś? Jeśli tak to bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 dobrze kasia ze tearz pojechalas - to sie jeszcze zalapiesz najkais snieg bo jak u nas beda ferie to chyba nici z jakiegokolwiek zimna!!!!!!!! kurcze wszyscsy jakos tak ponowoczesnemu robia kuchnie i ladnie jest - a ja sie uparlam na taka klasyczna zwykla - hm no nie wiem w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witajcie ludziska Dorwalam się do sprzetu w Aqua Parku ten wypoczYnek zdązył nas już wszystkich troszkę zmęczyć Krolik, ty się nie boj Napoje som i bedom Tylko na razie to tajemnica Pan ma zrobić tak, żeby bylo widać, wtedy pokaże co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 dobrze kasia ze tearz pojechalas - to sie jeszcze zalapiesz najkais snieg bo jak u nas beda ferie to chyba nici z jakiegokolwiek zimna!!!!!!!! kurcze wszyscsy jakos tak ponowoczesnemu robia kuchnie i ladnie jest - a ja sie uparlam na taka klasyczna zwykla - hm no nie wiem w koncu kolakao, ty się w ogóle nic nie martw nam koncepcja kuchni mieniała się jakieś 600 razy i też między innymi miała byc klasyczna i raczej tradycyjna. Aleodkąd zobaczyłam jedną taką nowoczensą raczej, ale bez przegięć gdzieś na jakieś wystwawie to wiem, że tradycyjna odpada. Poza tym, tradycyjną mamy teraz i mam jej już po dziurki w nosie Sorry za to pismo, ale ta klawiatura to jakiś złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.01.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 a na kiedy ma byc kuchnia? Pytam , bo to taki czas, ze trzeba sie na parapetowe zaczynac szykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 a na kiedy ma byc kuchnia? Pytam , bo to taki czas, ze trzeba sie na parapetowe zaczynac szykowac heheheh, jesce nie cas na kuchnię dopiero na maj ale szykować się możesz, parapety będą wcześniej niż kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No to i tak bardzo wcześnie! To raptem 4 miesiace do kuchni W tym czasie instalacje, tynki, wylewki, wykończeniówka....jak rozumię Chyba trzeba trzymać kciuki by się udało Kaśka i co wyszło z tego spotkania w sprawie projektu wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No to i tak bardzo wcześnie! To raptem 4 miesiace do kuchni W tym czasie instalacje, tynki, wylewki, wykończeniówka....jak rozumię Chyba trzeba trzymać kciuki by się udało Kaśka i co wyszło z tego spotkania w sprawie projektu wnętrz? No właśnie, projekt jest właśnie po to, coby nie robić niepotrzebnej roboty z kuciem ścian, itp. A ten termin to tak orientacyjnie, po prostu żeby nam się niekt nie wepchnął w kolejkę A w sprawie wnętrz mm spotkanie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A w sprawie wnętrz mam spotkanie w tym tygodniu pani Ania umówiła się ze mną na jutro o godzinie 8 rano no cóż, trza będzie wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja też na jutro przełożyłam spotkanie. Jakos tak nic mi się dzisiaj nie chce. Chyba zaliczę polegówkę w wannie i pójdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A w sprawie wnętrz mm spotkanie w tym tygodniu A to co Braza Tobie robi nie podoba sie ? Widze , ze na Boze Narodzenie na milion procent bedziesz u siebie , ale mozna myslec , ze nawet wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Też wybijaliśmy calówkami po budowie podłogę na strychu. POd deski posżło 15cm wełny i regipsy. Natomiast na deski poszły płyty osb bo same deski są troche przycienkie, bedą sie uginać. By to wzmocnić daliśmy osb. Im wieksza rozpietość krokwi tym większe wygiecie desek. U nas bylo czuć, że to nie wystarczy i dlatego poszły osb. Na to damy panele po 9zł/m2 z wyprzedaży jakieś Drogo nie będzie a estetycznie i łatwo w utrzymaniu w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A w sprawie wnętrz mm spotkanie w tym tygodniu A to co Braza Tobie robi nie podoba sie ? Widze , ze na Boze Narodzenie na milion procent bedziesz u siebie , ale mozna myslec , ze nawet wczesniej Ależ podoba mi się jak najbardziej Z tym, że zawsze lepiej jak ktoś pomieszczenie zobaczy na własne oczy, nie?? Poza tym, mam chytry plan pokazania pani pomysłów Brazy i razem do kupy z "naocznymi oględzinami" pomieszczenia coś fajnego się wymyśli No chyba, że Braza się do mnie pofatyguje rrmi, ja hope, że na Boże narodzenie to ja już zapomnę, że mieszakałam w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 rrmi, ja hope, że na Boże narodzenie to ja już zapomnę, że mieszakałam w bloku I tego ja Tobie wish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wróciłaś? Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cześć Kaśka. Ale mieliście fajnie. Też bym sobie pojechał w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cześć Kaśka. Ale mieliście fajnie. Też bym sobie pojechał w góry To jedź ja jadę za parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cześć Kaśka. Ale mieliście fajnie. Też bym sobie pojechał w góry To jedź ja jadę za parę dni Nie da rady Na pewno nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cześć Kaśka. Ale mieliście fajnie. Też bym sobie pojechał w góry To jedź ja jadę za parę dni Nie da rady Na pewno nie teraz A co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts