Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie ludziska :D

Dorwalam się do sprzetu w Aqua Parku :D ten wypoczYnek zdązył nas już wszystkich troszkę zmęczyć :lol:

Krolik, ty się nie boj 8)

Napoje som i bedom 8)

Tylko na razie to tajemnica 8)

Pan ma zrobić tak, żeby bylo widać, wtedy pokaże co i jak

dobrze kasia ze tearz pojechalas - to sie jeszcze zalapiesz najkais snieg bo jak u nas beda ferie to chyba nici z jakiegokolwiek zimna!!!!!!!!

kurcze wszyscsy jakos tak ponowoczesnemu robia kuchnie i ladnie jest - a ja sie uparlam na taka klasyczna zwykla - hm no nie wiem w koncu :roll: :roll: :roll:

kolakao, ty się w ogóle nic nie martw :D

nam koncepcja kuchni mieniała się jakieś 600 razy i też między innymi miała byc klasyczna i raczej tradycyjna.

Aleodkąd zobaczyłam jedną taką nowoczensą raczej, ale bez przegięć gdzieś na jakieś wystwawie to wiem, że tradycyjna odpada. Poza tym, tradycyjną mamy teraz i mam jej już po dziurki w nosie :p

Sorry za to pismo, ale ta klawiatura to jakiś złom :x

No to i tak bardzo wcześnie! To raptem 4 miesiace do kuchni :o W tym czasie instalacje, tynki, wylewki, wykończeniówka....jak rozumię :roll: Chyba trzeba trzymać kciuki by się udało :lol: :lol:

Kaśka i co wyszło z tego spotkania w sprawie projektu wnętrz?

No właśnie, projekt jest właśnie po to, coby nie robić niepotrzebnej roboty z kuciem ścian, itp.

A ten termin to tak orientacyjnie, po prostu żeby nam się niekt nie wepchnął w kolejkę :wink:

A w sprawie wnętrz mm spotkanie w tym tygodniu :D

Też wybijaliśmy calówkami po budowie podłogę na strychu. POd deski posżło 15cm wełny i regipsy. Natomiast na deski poszły płyty osb bo same deski są troche przycienkie, bedą sie uginać. By to wzmocnić daliśmy osb. Im wieksza rozpietość krokwi tym większe wygiecie desek. U nas bylo czuć, że to nie wystarczy i dlatego poszły osb. Na to damy panele po 9zł/m2 z wyprzedaży jakieś :lol: Drogo nie będzie a estetycznie i łatwo w utrzymaniu w czystości.

A w sprawie wnętrz mm spotkanie w tym tygodniu :D

A to co Braza Tobie robi nie podoba sie ? :roll:

Widze , ze na Boze Narodzenie na milion procent bedziesz u siebie , ale mozna myslec , ze nawet wczesniej :D

Ależ podoba mi się jak najbardziej :D

Z tym, że zawsze lepiej jak ktoś pomieszczenie zobaczy na własne oczy, nie?? :roll: Poza tym, mam chytry plan pokazania pani pomysłów Brazy :oops: i razem do kupy z "naocznymi oględzinami" pomieszczenia coś fajnego się wymyśli :D

No chyba, że Braza się do mnie pofatyguje 8)

rrmi, ja hope, że na Boże narodzenie to ja już zapomnę, że mieszakałam w bloku :wink: