Gość 25.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Możesz mi podesłać tę panią co ci sprząta? Never!! Ale żeby jasnosć była, JA też SPRZTĄM i dziś własnie zrobiłam sama to co napisałam No to ty przyjedź Kalece nie pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Maxi , wracasz do żywych? Verka ja czytata to cały czas, choć niezbyt regularnie jestem ale jakaś taka niepisata Jakbym obrzydliwość do klawiatury miała Tak czy inaczej czymam rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 oszalałaś???????????????? Tyle to ja miałam do zrzucenia!! 2P/0 znaczy dwa dni czystych protein, reszta bez specjalnej diety, ale tez bez przesady. Bardzo mi to odpowiada. I mimo, ze niby jest napisane bez specjalnej diety to ja jem wtedy białko i warzywa. No dobra Kaśka, ale Ty jesteś trochę inszego wzrostu Kobieto.... Zniknięcie mi na razie nie grozi... Póki co nie wchodzę w spodnie z zeszłego roku i okropnie mnie to wkurza... Pofolgowałam sobie wyjątkowo tej zimy i teraz trzeba się będzie troszkę pomęczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Maxi , wracasz do żywych? Verka ja czytata to cały czas, choć niezbyt regularnie jestem ale jakaś taka niepisata Jakbym obrzydliwość do klawiatury miała Tak czy inaczej czymam rękę na pulsie Maxi, ja cie love as always I cieszę się, że dałaś oznaki życia Zrobię zdjecia jutro, bo dziś miałam już za słabe światło Ale nowe to mam na razie tylko w gabinecie, co i tak nie wszystkich ucieszy, gdyż zwolennicy PANELI są w tym towarzystwie w mniejszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Kaśka ja się podpisuję pod panelami obiema ręcami.... Czekam jutro z niecierpliwością....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Kaśka ja się podpisuję pod panelami obiema ręcami.... Czekam jutro z niecierpliwością....! No i na Tobie to sie juz chyba kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry nie marudź mnie się też podobali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 2P/o znaczy ze 2 dni jestes na diecie proteinowej a rezta dni w tygodniu dowolnie czy 2p i 1 nie i znow 2p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Kaśka ja się podpisuję pod panelami obiema ręcami.... Czekam jutro z niecierpliwością....! No i na Tobie to sie juz chyba kończy Kasiu myślę, że nie będzie tak źle...! Marta nie powiem Ci jak to jest z tym 2P, bo sama nie wiem... Ja planuję polecieć schematem: 5 dni faza uderzeniowa (same proteiny), potem naprzemiennie z warzywami aż do osiągnięcia założonej wagi, następnie 3-cia faza (10 dni x każdy utracony kg) i na końcu każdy czwartek same proteiny. Nie mam tak dużo do zrzucenia, więc powinnam dać radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 w jakim schemacie to naprzemiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 a calym zdaniem nie mozna??? naprzemiennie tzn 1 dzien protal i czy jedenl z warzywami? ale to juz w 2 fazie? ja to zeby zrzucic wszytsko to pol roku na fazie uderzeniowej musialabym byc chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 5 dni diety z warzywami, a następnie 5 dni bez warzyw. Warzywa mogą być surowe lub gotowane. Można jeść: - pomidory - ogórki - rzodkiewki - szpinak, szparagi - por, seler - kapusta - wszystkie sałaty - zielona fasolka szparagowa - koper - bakłażan - cukinia - papryka - buraki i marchew też, ale nie za często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 a calym zdaniem nie mozna??? naprzemiennie tzn 1 dzien protal i czy jedenl z warzywami? ale to juz w 2 fazie? ja to zeby zrzucic wszytsko to pol roku na fazie uderzeniowej musialabym byc chyba No faktycznie - po pół roku to zniknęłabyś całkowicie...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 a calym zdaniem nie mozna??? naprzemiennie tzn 1 dzien protal i czy jedenl z warzywami? ale to juz w 2 fazie? ja to zeby zrzucic wszytsko to pol roku na fazie uderzeniowej musialabym byc chyba No faktycznie - po pół roku to zniknęłabyś całkowicie...!!! MArkoto, daj spokój...pół roku bez wafelków? dziewczyny, czy na dukanie wolno jesc pestki słonecznika lub fasolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 fasola zabroniona . slonecznik nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 cholerka, a ja uwielbiam, ale w sumie jadłam poprzednio i chudłam...Fakt, zę malutko i bardzo rzadkomam nadzieję, zę słonecznik i dynia dopuszczalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Heloł, chciałam kupić mojej Córci jakiś wiosenny płaszczyk NIC nie ma, NIC Albo jak już jest to czarne, wciekle różowe lub w jakiś koszmarny wzór, albo badziewiasty materiał O czymś dla Syna to nawet nie wspomnę Tak to jest, jak chcesz coś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 mi tam sie podobają ciemne http://img704.imageshack.us/img704/2994/paszczy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ciemne ok, ale czarnt był jakis taki pogrzebowy, A ten płaszczyk skąd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 NeXT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts