kaśka maciej 27.03.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wróciłam z shoppingu Miałam kupić buty a wróciłam z dwoma spódniczkami, jednym sweterkiem i jedną bluzeczką Porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Niezla jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.03.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 tez bym poszla na zakupy, bo ciuchy sprzed ciazy jeszcze za za male a z ciazy za wielkie ale chudne z dnia na dzien wiec sie wstrzymuje zazdroszcze shoppingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ja myślę, ze ten szoping to jakaś choroba jest noż nie potrafię przejść obojętnie obok rzeczy, która mi się podoba Tłumaczę sobie, że przechodzę "efekt odbicia od dna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Dla usprawiedliwienia powiem, ze cała reszta rodzinki również ma nową garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ja to przez rok nie kupuje tyle co ty w jeden dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 a ja to jakaś dziwna jestem nie lubię biegać po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dobry wieczór Kasica nie ma to tamto pokazuj coś kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 a ja sie szykuje na wypad ale jakos mi sie nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dzień dobry cześć Gadziorku no gdzie pokaz ciuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja myślę, ze ten szoping to jakaś choroba jest noż nie potrafię przejść obojętnie obok rzeczy, która mi się podoba Tłumaczę sobie, że przechodzę "efekt odbicia od dna" A ja uważam że jak coś się podoba to trzeba brać. Potem jak specjalnie się jedzie po coś to zwykle nic nie pasuje. Ja tak mam. Jak cos wypatrze i mnie naprawdę zachwyci to biore i zwykle z takiego zakupu jestem bardzo zadowolona i nosze az sie zniszczy. Najbardziej nie lubie butów kupować bo musza byc i ładne i wygodne i pasowac idealnie do nogi po pierwszym założeniu. Spełnienie na raz tych warunków jest czasami bardzo dla mnie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja myślę, ze ten szoping to jakaś choroba jest noż nie potrafię przejść obojętnie obok rzeczy, która mi się podoba Tłumaczę sobie, że przechodzę "efekt odbicia od dna" A ja uważam że jak coś się podoba to trzeba brać. Potem jak specjalnie się jedzie po coś to zwykle nic nie pasuje. Ja tak mam. Jak cos wypatrze i mnie naprawdę zachwyci to biore i zwykle z takiego zakupu jestem bardzo zadowolona i nosze az sie zniszczy. Najbardziej nie lubie butów kupować bo musza byc i ładne i wygodne i pasowac idealnie do nogi po pierwszym założeniu. Spełnienie na raz tych warunków jest czasami bardzo dla mnie trudne Mam dokładnie tak samo! Z butami też, dlatego żadnej pary nie kupiłam Wunia, nie ma zdjęc w necie A zdjęć ciuchom robić nie będę Chyba, że się odstrzelę w nie ( jak szczur na otwarcie kanału) w Święta to cyknę fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A najbardziej jestem chora jak widzę te wszystkie przecudne 10 cm szpileczki i wiem że nie mogę ich kupić bo nie umiem w nich chodzić. Nogi momentalnie mnie w takich bolą i cóż z tego że wygląda się w nich sexi i elegancko i wyżej jak trzeba w nich cierpieć męki. Zazdroszczę kobietom które potrafią w nich chodzić, ja mogę zadowolić się co najwyżej średnim obcasikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A najbardziej jestem chora jak widzę te wszystkie przecudne 10 cm szpileczki i wiem że nie mogę ich kupić bo nie umiem w nich chodzić. Nogi momentalnie mnie w takich bolą i cóż z tego że wygląda się w nich sexi i elegancko i wyżej jak trzeba w nich cierpieć męki. Zazdroszczę kobietom które potrafią w nich chodzić, ja mogę zadowolić się co najwyżej średnim obcasikiem No właśnie! Chodzić to jeszcze pół biedy, chwilę to dam radę, bo mam takie, ale prowadzić w nich auto: mission impossible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A ja bym wolała w nich auto prowadzić niż chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A ja bym wolała w nich auto prowadzić niż chodzić Nie da się W każdym razie ja nie umiem za bardzo, słabe czucie jest jakby. Stopa w takiej niefizjologicznej postawie jest. A jeszcze jak jest koturna to już w ogóle porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jeżdziłam w koturnach- spoko, da się. Ostatnio wyćwiczyłam się w prowadzaniu auta tylko jedną ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 matko to mnie się najlepiej prowadzi jedną ręką i w butach na obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 matko to mnie się najlepiej prowadzi jedną ręką i w butach na obcasie Wunia, ja też jeżdże na obcasach, niecierpię butów na płaskim obcasie. Ale obcas 10cm plus koturna to jest zabójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Chciałam powiedzieć, że jestem w mniejszości, czyli należę do miłośników paneli!!! Czeeeee wszystkim!! Idę sobie na zdjęcia popatrzeć, chyba można coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts