Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mialam sie od poniedzialku zabrac za Dunkana ale dzis wyczytalam ze ta dieta jest szkodliwa, mozna sobie rozwalic watrobe i nerki i teraz mam zgryza :roll:

Absolutnie nie mozna zapominac o piciu duzej ilosci plynow, o dodatkowych suplementach witaminowych i nie mozna uprawiac sportow i zjadac otreby bo jest zbyt malo blonnika

Mialam sie od poniedzialku zabrac za Dunkana ale dzis wyczytalam ze ta dieta jest szkodliwa, mozna sobie rozwalic watrobe i nerki i teraz mam zgryza :roll:

Absolutnie nie mozna zapominac o piciu duzej ilosci plynow, o dodatkowych suplementach witaminowych i nie mozna uprawiac sportow i zjadac otreby bo jest zbyt malo blonnika

Marta, gdzie Ty te rewelacje wyczytałaś???? :o Tą dietę wymyslił lekarz. Fakt, wspomina o tym, ze osoby z chorymi nerkami i wątroba muszą uważać, ale nie że jest szkodliwa!!! :o Można uprawiac sporty :o Matkooo Marta!! Dukan mówi, ze jedynie w 1 fazie, można sobie darować sporty, bo można być osłabionym!!!! Ale 1 faza trwa max 10dni. Więc przez 10 dni to naprawdę można sobie odpuścić. Zwłaszcza, że ty w 1 fazie to tak góra 3 dni powinnaś być, jeśli w ogóle!! :o Potem aktywność fizyczna jest wręcz wskazana!!!

Skąd Ty to wyczytałaś???????????? Pewnie z jakiegoś mądrego forum :roll: Weź poczytają lepiej książkę, co?? Najlepiej tą

http://www.lideria.pl/skany/215451.jpg

Wiec co to byla opinia dietetyka i wyczytalam to w gazecie opisujacej diety i fakt na internecie ale nie na forum

Ja ci mowie ze cos w tym jest dlatego trzeba tyle pic zeby sobie nie zakwasic organizmu dlatego to podkreslilam

ja 3 dni?? wyszlo mi ze 5 conajmniej :D

Wiec co to byla opinia dietetyka i wyczytalam to w gazecie opisujacej diety i fakt na internecie ale nie na forum

Ja ci mowie ze cos w tym jest dlatego trzeba tyle pic zeby sobie nie zakwasic organizmu dlatego to podkreslilam

ja 3 dni?? wyszlo mi ze 5 conajmniej :D

Oczywiście, że trzeba pić! Dukan o tym pisze. Zresztą, w każdje diecie trzeba dużo pić. Marta, Ty chyba oszlałaś, 5 dni???????????? :o chcesz zniknąć :o

Ja???

Napisz mi do jakiej wagi probujesz zejsc przy jakim wzroscie?

Ja mam 162 wiec dla mnie waga odpowiednia to kolo 55 kg no do 60 to mi wychodzi miedzy ponizej 20 a 10 :)

Marta, jak ważyłam 55 kg to wyglądałam jak szkieletor. A ja nie lubię kobiet-wieszaków. Myślę, ze 60kg to jest takie optimum. Jestem jedynie 1 cm od Ciebie wyższa :wink:

Chyba nie chcesz mi wmówić, że musisz zgubić od 10 do 20kg?????? :o :lol:

Jak do 60 to nie ale do 55 to juz tak :lol: :lol:

Ale ja 55 to wazylam chyba w przedszkolu :D

No proszę Cię :lol:

Prawidłową wagę (podobo) oblicza sie tak: bierzesz wagę jak miałaś 18 lat, dodajesz 1kg na kazde rozpoczęte 10 lat, plus po 2 kg na każde dziecko. Tyle powinno się ważyć

Prawidłową wagę (podobo) oblicza sie tak: bierzesz wagę jak miałaś 18 lat, dodajesz 1kg na kazde rozpoczęte 10 lat, plus po 2 kg na każde dziecko. Tyle powinno się ważyć

No to ja mam prawidłowa wagę :lol: i prosze mnie tu od szkieletorów nie wyzywać :wink:

No to ja mam prawidłowa wagę :lol: i prosze mnie tu od szkieletorów nie wyzywać :wink: