wu 28.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 no dla mnie zabójstwem jest prowadzic boso to też robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Mialam sie od poniedzialku zabrac za Dunkana ale dzis wyczytalam ze ta dieta jest szkodliwa, mozna sobie rozwalic watrobe i nerki i teraz mam zgryza Absolutnie nie mozna zapominac o piciu duzej ilosci plynow, o dodatkowych suplementach witaminowych i nie mozna uprawiac sportow i zjadac otreby bo jest zbyt malo blonnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mialam sie od poniedzialku zabrac za Dunkana ale dzis wyczytalam ze ta dieta jest szkodliwa, mozna sobie rozwalic watrobe i nerki i teraz mam zgryza Absolutnie nie mozna zapominac o piciu duzej ilosci plynow, o dodatkowych suplementach witaminowych i nie mozna uprawiac sportow i zjadac otreby bo jest zbyt malo blonnikaMarta, gdzie Ty te rewelacje wyczytałaś???? Tą dietę wymyslił lekarz. Fakt, wspomina o tym, ze osoby z chorymi nerkami i wątroba muszą uważać, ale nie że jest szkodliwa!!! Można uprawiac sporty Matkooo Marta!! Dukan mówi, ze jedynie w 1 fazie, można sobie darować sporty, bo można być osłabionym!!!! Ale 1 faza trwa max 10dni. Więc przez 10 dni to naprawdę można sobie odpuścić. Zwłaszcza, że ty w 1 fazie to tak góra 3 dni powinnaś być, jeśli w ogóle!! Potem aktywność fizyczna jest wręcz wskazana!!! Skąd Ty to wyczytałaś???????????? Pewnie z jakiegoś mądrego forum Weź poczytają lepiej książkę, co?? Najlepiej tą http://www.lideria.pl/skany/215451.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wiec co to byla opinia dietetyka i wyczytalam to w gazecie opisujacej diety i fakt na internecie ale nie na forum Ja ci mowie ze cos w tym jest dlatego trzeba tyle pic zeby sobie nie zakwasic organizmu dlatego to podkreslilam ja 3 dni?? wyszlo mi ze 5 conajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wiec co to byla opinia dietetyka i wyczytalam to w gazecie opisujacej diety i fakt na internecie ale nie na forum Ja ci mowie ze cos w tym jest dlatego trzeba tyle pic zeby sobie nie zakwasic organizmu dlatego to podkreslilam ja 3 dni?? wyszlo mi ze 5 conajmniej Oczywiście, że trzeba pić! Dukan o tym pisze. Zresztą, w każdje diecie trzeba dużo pić. Marta, Ty chyba oszlałaś, 5 dni???????????? chcesz zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja??? Napisz mi do jakiej wagi probujesz zejsc przy jakim wzroscie? Ja mam 162 wiec dla mnie waga odpowiednia to kolo 55 kg no do 60 to mi wychodzi miedzy ponizej 20 a 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja??? Napisz mi do jakiej wagi probujesz zejsc przy jakim wzroscie? Ja mam 162 wiec dla mnie waga odpowiednia to kolo 55 kg no do 60 to mi wychodzi miedzy ponizej 20 a 10 Marta, jak ważyłam 55 kg to wyglądałam jak szkieletor. A ja nie lubię kobiet-wieszaków. Myślę, ze 60kg to jest takie optimum. Jestem jedynie 1 cm od Ciebie wyższa Chyba nie chcesz mi wmówić, że musisz zgubić od 10 do 20kg?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jak do 60 to nie ale do 55 to juz tak Ale ja 55 to wazylam chyba w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jak do 60 to nie ale do 55 to juz tak Ale ja 55 to wazylam chyba w przedszkolu No proszę Cię Prawidłową wagę (podobo) oblicza sie tak: bierzesz wagę jak miałaś 18 lat, dodajesz 1kg na kazde rozpoczęte 10 lat, plus po 2 kg na każde dziecko. Tyle powinno się ważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 A myslisz ze ja pamietam ile wazylam w wieku 18 lat chyba mnie przeceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kaska to jak sie oblicza ile powinna trwac pierwsza faza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kaska to jak sie oblicza ile powinna trwac pierwsza faza??W książce jest to napisane tak: do 5kg =1 dzień do 10 kg =3 dni od 10 do 20kg= 5 dni powyżej 20kg= 7 lub nawt 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dzieki - ja sobie kupilam taka ksiazke z jajkiem na okladce - zaczynam od jutra - troche mam watpliwosci - jakies rok temu mialam kopenhaska i w sumie po niej mi przybylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ide troche pograbic - jak poczytalam u Doni ze tak dzielnie grabila to mi sie wstyd zrobilo - ide i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jak do 60 to nie ale do 55 to juz tak Ale ja 55 to wazylam chyba w przedszkolu No proszę Cię Prawidłową wagę (podobo) oblicza sie tak: bierzesz wagę jak miałaś 18 lat, dodajesz 1kg na kazde rozpoczęte 10 lat, plus po 2 kg na każde dziecko. Tyle powinno się ważyć No to ja mam prawidłowa wagę i prosze mnie tu od szkieletorów nie wyzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jak do 60 to nie ale do 55 to juz tak Ale ja 55 to wazylam chyba w przedszkolu No proszę Cię Prawidłową wagę (podobo) oblicza sie tak: bierzesz wagę jak miałaś 18 lat, dodajesz 1kg na kazde rozpoczęte 10 lat, plus po 2 kg na każde dziecko. Tyle powinno się ważyć No to ja mam prawidłowa wagę i prosze mnie tu od szkieletorów nie wyzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Z tym liczeniem prawidlowej wagi to bym sie chyba spierala bo co jesli w wieku 18 lat wazylam za duzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zróbcie sobie test Dukana wtedy będziecie wiedzieć co jak długo i ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobry wieczór ja nie wiem czy ta dieta dobra i zdrowa w każdym razie skuteczna na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zróbcie sobie test Dukana wtedy będziecie wiedzieć co jak długo i ile Miko, a gdzie ten test jest?? Wunia, też zaczęłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts