marjucha 21.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cześć Kaśka. Ale mieliście fajnie. Też bym sobie pojechał w góry To jedź ja jadę za parę dni Nie da rady Na pewno nie teraz A co się stało? Za dużo zobowiązań wziąłem na siebie Odbije to sobie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cześć Kaśka. Ale mieliście fajnie. Też bym sobie pojechał w góry To jedź ja jadę za parę dni Nie da rady Na pewno nie teraz A co się stało? Za dużo zobowiązań wziąłem na siebie Odbije to sobie później Tylko nie zwlekaj z długo bo śnieg sie topi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Spoko. Tam gdzie chodzę to w zeszłym roku w czerwcu było go całkiem sporo A na nartach nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Spoko. Tam gdzie chodzę to w zeszłym roku w czerwcu było go całkiem sporo A na nartach nie jeżdżę Nigdy nie jest za późno zeby sie nauczyc. Narty są suuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Braza to by chętnie na własne oczy ... i powymądrzała się na miejscu ... i fajnych ludzi osobiście poznała ... czemu nie ... ale nie da rady!!! Jakoś tak dziwnie spokojna jestem, że już w Dzień Nauczyciela amnezja dotycząca bloku będzie u Ciebie mocno zaawansowana [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 21.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Kasieńko ile w końcu wyniosło cię wykonanie ogrzewania z kotłownią i wylewkami? Macie to już zrobione, czy dopiero płacisz za sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Kaśka krótko było ale wypoczęłaś a już napewno jesteś radośniejsza. Ten wyjazd to był strzał w 10 Cieszę się, że oderwałaś się od problemów choć na tak krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wróciłaś? Jak było? Było klawo Po jakichś 20 latach włożyłam po raz pierwszy łyżwy , małż również. komedia widać, że ktoś miał przerwę lub ma swoją premierę. Nasz przychówek przewracał się notorycznie Bardzo śliski był ten lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 To jedź ja jadę za parę dni a gdzie się koleżanka wybiera?? w moje rejony?? czy tez gdzieś zagramanicę?? marjucha, do nas przyjedź, bliżej i prawie jak w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Braza to by chętnie na własne oczy ... i powymądrzała się na miejscu ... i fajnych ludzi osobiście poznała ... czemu nie ... ale nie da rady!!! Jakoś tak dziwnie spokojna jestem, że już w Dzień Nauczyciela amnezja dotycząca bloku będzie u Ciebie mocno zaawansowana A ja myślę, że braza ściemnia że nie da rady dla chcącego.. ale......... z parapetówą to się nie wywiniesz trzymajcie kciuki za tą moją amnestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Kasieńko ile w końcu wyniosło cię wykonanie ogrzewania z kotłownią i wylewkami? Macie to już zrobione, czy dopiero płacisz za sprzęt? Po "lekkiej" korekcie kosztorys opiewa na sumę 28 tysięcy. Pan się zaklina, że ani grosza więcej nie będzie. To za robotę i materiał na ogrzewanie.W tej sumie mieści się kocioł gazowy, podłogówka na dół plus 2 grzejniki do salonu i grzejnik do łazienki. Na górze 4 grzejniki i drabinka łazienkowa. Do tego sterowanie jakieś elektroniczne i inne cuda, mieszacze, pogodynki Co do wylewek to nie mam pojęcia; robota za free, jedynie materiał trzeba będzie kupić A, panowie mają przyjść za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 To jedź ja jadę za parę dni a gdzie się koleżanka wybiera?? w moje rejony?? czy tez gdzieś zagramanicę?? marjucha, do nas przyjedź, bliżej i prawie jak w górach Wybieram się troche dalej Tam gdzie w zimie jest zawsze snieg , nie ma kolejek na wyciagu i swieci często słońce. Tak przynajmniej mówia, jak pojadę to się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wybieram się troche dalej Tam gdzie w zimie jest zawsze snieg , nie ma kolejek na wyciagu i swieci często słońce. Tak przynajmniej mówia, jak pojadę to się przekonam i nijak się nie da koło nas przejechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wybieram się troche dalej Tam gdzie w zimie jest zawsze snieg , nie ma kolejek na wyciagu i swieci często słońce. Tak przynajmniej mówia, jak pojadę to się przekonam i nijak się nie da koło nas przejechać??? No zobaczę co się da zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Verunia no nie mów, ze czekoladę ze świstakiem też bedizesz zawijać w tych Alpach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wybieram się troche dalej Tam gdzie w zimie jest zawsze snieg , nie ma kolejek na wyciagu i swieci często słońce. Tak przynajmniej mówia, jak pojadę to się przekonam i nijak się nie da koło nas przejechać??? No zobaczę co się da zrobic nooo i tak do mnie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Verunia no nie mów, ze czekoladę ze świstakiem też bedizesz zawijać w tych Alpach? ależ świstak już nie zawija, on tera awansował i w centrali siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Verunia no nie mów, ze czekoladę ze świstakiem też bedizesz zawijać w tych Alpach? ależ świstak już nie zawija, on tera awansował i w centrali siedzi taaaaa? To kto teraz zawija w te sreberka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Verunia no nie mów, ze czekoladę ze świstakiem też bedizesz zawijać w tych Alpach? ależ świstak już nie zawija, on tera awansował i w centrali siedzi taaaaa? To kto teraz zawija w te sreberka? echhhh, no widać, że małych dzieci w domu niet teraz milka jest w takich specjalnych opakowaniach, bez sreberka to opakowanie ma się tak łatwo otwierać i zamykać, z tym że jak ja otworzę to już nie ma po co zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 21.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 wy tu se gadu gadu o sreberkach a JA GORE!!! oczy mi mygłą zachodzą ,,,,ze ja w lesie a wy o parapetówach no cóż wypijcie za powodzenie mojej misji bo chwilowo mam tylko wizje lub eurowizje ale skoro wy doszliście to moze i ja sie doczołgam stara już jestem sił coraz mniej jak mi się nie uda to zostanie mi tylko jedno zadanie: PRZEWRÓT W TYŁ DO TRUMNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts