wu 02.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kaśka nie pitol ja dałam radę Ty też dasz tylko więcej pozytywnego nastawienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kaśka nie pitol ja dałam radę Ty też dasz tylko więcej pozytywnego nastawienia;) Wunia, wiesz przecie ze ja starsza jestem. Wlazłam, żeby dać FM drugą sznasę. Dalej mi się nei podoba, niby wrócił mój avatar, ale ciągle widze sporo braków: np w szybkiej odpowiedzi i w cytowaniu nie widze emotek!! A te co są są tak rachitycznę, że mnie zaraz szlag trafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii I to okienko odpowiedzi tak śmisznie wyskakuje z boku, trzeba przewijać stronę wrrrrrrrrrrrrrrrrr, ( KUŹWAAAAAAAA, gdzie są te emotkiiiiiiiiiiiii) Generalnie czekam na wersję ostateczną, ta testowa mi nie leży zupełnie. I jak tak dalej pójdzie to znikam stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kasica no weź takie bzdety miałyby Cię przegonić emoty są w zaawansowanej edycji ale fakt paskudne i rachityczne ja mam okienko odpowiedzi pod postami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wunia, spróbuj zacytować czyjśc post. Zobaczysz gdzie ci wyskoczy to okienko. W ogóel to jakaś paranoja. Pisalam u Marty a wyszło u Małgoś, JAJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wunia, spróbuj zacytować czyjśc post. Zobaczysz gdzie ci wyskoczy to okienko. W ogóel to jakaś paranoja. Pisalam u Marty a wyszło u Małgoś, JAJA!!! no wylazło pod spodem czyli tam gdzie normalnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie mam bladego pojęcia, jak się zachować!!! Gdzie są emoty, też nie wiem i nie mogę znaleźć swoich komentarzy!!! Ratunkuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie mam bladego pojęcia, jak się zachować!!! Gdzie są emoty, też nie wiem i nie mogę znaleźć swoich komentarzy!!! Ratunkuuuu!!!!Braza, ja widze odnośniki do twojego dziennika i komentow. A okienko z cycatem znowu wyskoczyło mi Z BOKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU WWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 ta emotka (roll eyes sarcastic) będzie często używana hahahah:D Kurczeee, kupa funkcji tu jest, ale tak jakoś zakręcone, że odechciewa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dobrze, że chodziaż inwigilacja gdzies przepadła. Bo jak weszłam 1 raz to wszysko było widać, kto i jak i gdzie cię podglądał. E feeeeeeeeee:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.04.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 A mi strasznie muli ..i chyba też już nie będe wchodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.04.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 A mi strasznie muli ..i chyba też już nie będe wchodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Niech wam jajeczko dobrze smakujebogaty zajączek uśmiechem czarujeMały króliczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia! http://img529.imageshack.us/img529/995/dalmatek585qk4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzień dobryrobię obchód chociaż dzisiaj bardzo meczący;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Naucz sie tego forum to mnie będziesz uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Naucz sie tego forum to mnie będziesz uczyć hej dziewczyny, przepraszam,ale nie do konca wiem u kogo piszę Kaska u mnie okienko z cytatem wyskakuje pod spodem, dlaczego??? generalnie czuję się jak w obcym domu, nie wiem czy się przyzwyczaję, miały być drobne zmiany a jest totalna rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dziewczyny to tak tylko na początku zniechęcająco wygląda jak przyspieszy to mi już w zasadzie nic do szczęścia brakować nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Niby tak, ale moje komentarze np. całkiem zniknęły... i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 a tam Irmuś zniknęły tutaj są http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95168-Komentarze-do-dziennika-Irmy/page226 a tu dziennik http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95167-Dziennik-Irmy/page7 ale Święta masz niezłe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzięki Wunia, ja nie mogłam znaleźć za pomocą nowej wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzięki Wunia, ja nie mogłam znaleźć za pomocą nowej wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts