Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaśka nie pitol ja dałam radę Ty też dasz tylko więcej pozytywnego nastawienia;)

Wunia, wiesz przecie ze ja starsza jestem. Wlazłam, żeby dać FM drugą sznasę. Dalej mi się nei podoba, niby wrócił mój avatar, ale ciągle widze sporo braków: np w szybkiej odpowiedzi i w cytowaniu nie widze emotek!! A te co są są tak rachitycznę, że mnie zaraz szlag trafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

I to okienko odpowiedzi tak śmisznie wyskakuje z boku, trzeba przewijać stronę wrrrrrrrrrrrrrrrrr, ( KUŹWAAAAAAAA, gdzie są te emotkiiiiiiiiiiiii)

Generalnie czekam na wersję ostateczną, ta testowa mi nie leży zupełnie. I jak tak dalej pójdzie to znikam stąd.

Nie mam bladego pojęcia, jak się zachować!!! Gdzie są emoty, też nie wiem i nie mogę znaleźć swoich komentarzy!!! Ratunkuuuu!!!!
Braza, ja widze odnośniki do twojego dziennika i komentow.

A okienko z cycatem znowu wyskoczyło mi Z BOKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU WWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Naucz sie tego forum to mnie będziesz uczyć ;)

hej dziewczyny, przepraszam,ale nie do konca wiem u kogo piszę :(

Kaska u mnie okienko z cytatem wyskakuje pod spodem, dlaczego???

generalnie czuję się jak w obcym domu, nie wiem czy się przyzwyczaję, miały być drobne zmiany a jest totalna rewolucja