wu 03.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 w nowej wyszukiwarce Irmuś bierzesz wysukiwanie zaawansowane wpisujesz swój nick i Ci się wyświetla wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wusia, zadziwiasz mnie dzięki kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ale nie ma za co:) a czym Cię zadziwiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 szybkością reakcji, umiejętnoscią dostosowania się do nowych warunków, szybkim (niesamnowicei) zaznajomieniem się z tym nowym tworem forumopodobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no bo wiesz nałogowiec zrobi wszystko żeby nie iść na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Kasieńko! Jak tam żyjesz po Świętach..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.04.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 czesc dziewczyny - dobra odnalzlam jakos kaske - wlasnie wrocilam - dla mnie masakra to nowe forum - jestem zagubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.04.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ale gdzie szukac reszty ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Sprawdzam, czy Kasia juz się pogodziła z nowym Forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczórMHK wchodzisz w wyszukiwanie zaawansowane wpisujesz nick forumowicza i pokazuje Ci i dziennik i komenty i wiele wiecej;) Kasica wracaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzień dobry wszystkim pierwszy raz w nowej odsłonie. Czy wam też tak wolno chodzi to forum?. Na razie masakra.Musiałam jeszcze raz się rejestrować. Dobrze ze nikt nie zajął mi nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ha, ha, ale mnie odmłodziło. Jestem juniorem a wy jesteście seniorki. Mogę zaczynać od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 A dlaczego musiałaś się jeszcze raz rejestrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 no własnie Verunia dziwne to bo wszyscy wchodzili normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Pewnie Verka zapomniała hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kasia a dlaczego ptzy Twoich komentach jest 5 gwiazdek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 bo ktoś tak ocenił Kasię teraz można oceniać wątek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie zapomniałam hasła po prostu nie przyjeło mi , musiałam więc na nowo sie rejestrować. W dawnych wątkach występuje jako gość. Po prostu forum sie mnie wyparło. Moze to znak ze czas zwijac zagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) wu napisał: bo ktoś tak ocenił Kasię teraz można oceniać wątek;) ciekawe kto tak ocenił te nudy ) Nie pogodziłam sie z tym forum. Dla mnie za dużo nut. Druga Nasza Klasa się zrobiła. Nie wiem czemu ma służyć funkcja "znajomi i kontakty"??? Subskrypcja??? Że co proszę?? W dalszym ciągu , cytując czyjąś wypowiedź okienko wyskakuje mi z boku strony, w dodatku gdzieś na górze, musze przewijać w bok i w gorę. Strasznie meczące jest do dla Senior Member. Poza tym, skoro nei jestem już Najpozyteczniejsza od zawsze to co tu po mnie?? Zresztą, zgubili Verunię, jak śmieli???????? Generalnie przyjmuję do wiadomości, że będą jeszcze jakieś zmiany i ulepszenia, bo to wersja beta, ale jak dla mnie zmiany wprowadziły za dużo chaosu I te rachityczne emotki, wrrrrrrrr. Generalnie to lubię zmiany, ale dla mnie te jakby zaszły ciut za daleko. Pamiętam ostatnią zmianę, jakieś 3 lata temu, może wiecej. Wtedy zmieniała się tylko estetyka forum, kolory. Teraz to jest rewolucja. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kaśka, to mamy cię nie dodawać do znajomych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts