Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wu napisał:
bo ktoś tak ocenił Kasię:) teraz można oceniać wątek;)

ciekawe kto tak ocenił te nudy :))

Nie pogodziłam sie z tym forum. Dla mnie za dużo nut. Druga Nasza Klasa się zrobiła. Nie wiem czemu ma służyć funkcja "znajomi i kontakty"???

Subskrypcja??? Że co proszę?? W dalszym ciągu , cytując czyjąś wypowiedź okienko wyskakuje mi z boku strony, w dodatku gdzieś na górze, musze przewijać w bok i w gorę. Strasznie meczące jest do dla Senior Member. Poza tym, skoro nei jestem już Najpozyteczniejsza od zawsze to co tu po mnie?? Zresztą, zgubili Verunię, jak śmieli????????:evil: Generalnie przyjmuję do wiadomości, że będą jeszcze jakieś zmiany i ulepszenia, bo to wersja beta, ale jak dla mnie zmiany wprowadziły za dużo chaosu I te rachityczne emotki, wrrrrrrrr. Generalnie to lubię zmiany, ale dla mnie te jakby zaszły ciut za daleko.

Pamiętam ostatnią zmianę, jakieś 3 lata temu, może wiecej. Wtedy zmieniała się tylko estetyka forum, kolory. Teraz to jest rewolucja.

Edytowane przez kaśka maciej