mario31 05.04.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kaśka Ty mi lepiej napisz czy zrobiłaś fotki nowych firanek...?! I jeśli tak, to podeślij mi proszę na PW hasło, bo nie wiem dlaczego, ale stare mi nie wchodzi...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Lidszu, można, można Ale nie bardzo kumam co to da?? Wcześniej tego nie było i czy to oznaczało, ze ja Cię nie znam??? Takie trochę na wyrost to jest. Dla mnie to taki Redakcyjny kaprys.Takie wiesz: a co tam, nie będziemy mieli gorszego forum. Wrzucimy wszystko co się da. Dodamy lukier i smietanę, a na wszelki wypadek pieprz i ziele angielskie. I odrobinę papryki, no i może trochę rodzynek. Aha, zamażkę też. Dobrze, ze coś niecoś kumam z angielskiego, to coś rozumiem z tych ustawein....... Wiem wiem, jestem starym zrzędliwym czlonkiem ) Ale ze zniszczeniem emotek to sie w życiu nie pogodzę !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 maryś, zastanawiałam się kto pierwszy sie upomni o zdjęcia. Nie zawiodłam się ) Sa już od czwartku w albumie. Hasło bez zmian. Pamiętaj o WielkichLiterach. W takiej właśnie konfigruacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Emotki to 5 min roboty - na pewno wrócą stare, bo jak się okazało EMOTKI - TO SÓL TEGO FORUM :) Lidszu, można, można Ale nie bardzo kumam co to da?? Wcześniej tego nie było i czy to oznaczało, ze ja Cię nie znam??? Takie trochę na wyrost to jest. Dla mnie to taki Redakcyjny kaprys.Takie wiesz: a co tam, nie będziemy mieli gorszego forum. Wrzucimy wszystko co się da. Dodamy lukier i smietanę, a na wszelki wypadek pieprz i ziele angielskie. I odrobinę papryki, no i może trochę rodzynek. Aha, zamażkę też. Dobrze, ze coś niecoś kumam z angielskiego, to coś rozumiem z tych ustawein....... Wiem wiem, jestem starym zrzędliwym czlonkiem ) Ale ze zniszczeniem emotek to sie w życiu nie pogodzę !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 maryś, zastanawiałam się kto pierwszy sie upomni o zdjęcia. Nie zawiodłam się ) Sa już od czwartku w albumie. Hasło bez zmian. Pamiętaj o WielkichLiterach. W takiej właśnie konfigruacji Udało się!!!!!!! Kasieńko Ty też mnie nie zawiodłaś - BOMBOWO wyszło! :cool: Możesz zrobić zbliżenie tych białych zasłonek..!? Plisss.... Panele w gabinecie wyszły ekstra! Czy to Ikea? W ogóle jak sobie przypomnę jak wyglądał Twój gabinet wcześniej, a jak teraz to robię takie oczy....! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Maryś, dzięki wielkie. Mnie się też ten gabinet co raz bardziej podoba. Panele oczywista sprawa Ikea Zrobię zbliżenie. Ale może nie dziś, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie no pewnie, że nie musi być dzisiaj...! Sama chciałabym mieć taki gabinet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Zrobię zbliżenie. Ale może nie dziś, co zrób dziś, może do czwartku dojdzie do mnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 a czy ja się mogę nieśmiało uśmiechnąć o hasło do zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 zdjęcia? super. wreszcie coś nie o nowym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 eee noooo wyszło super. gabinet szok. salon też ekstra choć ja ostatnio ma fioła na punkcie przelotek i chyba bym ucięła te szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Gabinet - rewelacja! A dlaczego nie ma zasłon na tym drugim oknie? ładnie by było.... te pseudo rzymskie bardzo fajnie wyglądają, wiesz? w sumie to nie miałam przekonania, a teraz uwazam, ze super pasują do jadalni... tylko tyle, ze myślałam, zę będą bardziej z różowym... no i widzę, ze nauka robienia zdjęc by Rasia nie poszła w las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 też uważam że powinny byc zasłony na obu ale znając ich cenę... nie miałam śmiałości pseudorzymskie? bosze jak ja oglądam te zdjęcia???? nie dotarłam do jadalni widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lidszu, chcialam Ci wysłać hasło, ale mi powiedzieli, że dopóki nie opróżnisz skrzynki to ni chu chu, sie nie da Co do zasłon to macie rację, wiem, że pasowałyby świetnie. Niestety: cena. Nie miałam wtedy kolejnych 5 stów na zbyciu. Ale mam chytry plan, żeby po tej wypłacie dokupić, bo sa świetne!! Co do przelotek to też sie zastanawiałam, czy nie zamienić na przelotki, ale po pierwsze: czas! Ledwo mi babeczki zdążyły uszyć te pseudorolety. Po drugie, sporo by sie skróciły i chyba nie byłyby takie fajne. Niemniej jednak mam to na uwadze, żeby kupić sobie takie na przelotkach od razu, bo przerabianie mija sie z celem w tym przypadku, wyjdzie po prostu za drogo. Co do kolory rolet to Irma wiesz... Zdjecia są lepsze, ale nie doskonałe. Te pasy są różowe, jest to dość mocny ale raczej ciemny róż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja też poproszę hasło na pw jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.04.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 o kurde nie wiedziałam, zę to cholerstwo tyle kosztowało...ale niestety tak to już jest, ze jak chcesz mieć ładnie to płacz i płać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.04.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nooo 250zł za sztukę. Więc sporo. Aleee co się odwlecze to nie uciecze Witaj Famelia, wiele zdjęć jest w dzienniku. Te, któree sa w albumie to jest Top Secret Słuchajcie: jakiś czas temu była taka akcja w Duce, "zostań eDUKAtorem stylu". No i zapisałam się na stonie www i nic. Czekałam i czekalam na jakiś odzew. W sumie to nawet nie wiedziałam co sie z tym wiąze. Aż tu dziś przed chwilą, przyjechał kurier z przesyłką z Duki Zaglądam i widzę, ze przysłali mi deskę i mnóż do krojenia ziół, kupon rabatowy na 50% i list. W liście piszą, że to konkurs jest.... I że mam zrobic kompozycję stołu z udziałem produktów Duka i nadesłać im zdjecia do 10 maja. Można wygrać 5 tysięcy PLN PS. Ależ beznadziejne są te EMOTYYYYYYYYYYY, To wink wygląda jak po poraliżu jakimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 kaska prosze Cie nie mów że piszesz na FM od lat bo emotki fajne a z tą duką... to Ty wiesz jak się urządzić. no to teraz tylko deska na stół i rób zdjęcia swoją drogą te 5 tysi to tyle ile byś wydała za duke na stół co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.04.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rozumiem, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Słuchajcie: jakiś czas temu była taka akcja w Duce, "zostań eDUKAtorem stylu". No i zapisałam się na stonie www i nic. Czekałam i czekalam na jakiś odzew. W sumie to nawet nie wiedziałam co sie z tym wiąze. Aż tu dziś przed chwilą, przyjechał kurier z przesyłką z Duki Zaglądam i widzę, ze przysłali mi deskę i mnóż do krojenia ziół, kupon rabatowy na 50% i list. W liście piszą, że to konkurs jest.... I że mam zrobic kompozycję stołu z udziałem produktów Duka i nadesłać im zdjecia do 10 maja. Można wygrać 5 tysięcy PLN No to Kochana do roboty!!! Będziemy trzymać kciuki za wygraną! P.S. Tylko może na sesję zorganizuj sobie profesjonalnego fotografa...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts