Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidszu, można, można :)

Ale nie bardzo kumam co to da?? Wcześniej tego nie było i czy to oznaczało, ze ja Cię nie znam??? Takie trochę na wyrost to jest. Dla mnie to taki Redakcyjny kaprys.Takie wiesz: a co tam, nie będziemy mieli gorszego forum. Wrzucimy wszystko co się da. Dodamy lukier i smietanę, a na wszelki wypadek pieprz i ziele angielskie. I odrobinę papryki, no i może trochę rodzynek. Aha, zamażkę też.

Dobrze, ze coś niecoś kumam z angielskiego, to coś rozumiem z tych ustawein.......

Wiem wiem, jestem starym zrzędliwym czlonkiem :)) Ale ze zniszczeniem emotek to sie w życiu nie pogodzę !!!!!!!!

Emotki to 5 min roboty - na pewno wrócą stare, bo jak się okazało EMOTKI - TO SÓL TEGO FORUM :):):)

Lidszu, można, można :)

Ale nie bardzo kumam co to da?? Wcześniej tego nie było i czy to oznaczało, ze ja Cię nie znam??? Takie trochę na wyrost to jest. Dla mnie to taki Redakcyjny kaprys.Takie wiesz: a co tam, nie będziemy mieli gorszego forum. Wrzucimy wszystko co się da. Dodamy lukier i smietanę, a na wszelki wypadek pieprz i ziele angielskie. I odrobinę papryki, no i może trochę rodzynek. Aha, zamażkę też.

Dobrze, ze coś niecoś kumam z angielskiego, to coś rozumiem z tych ustawein.......

Wiem wiem, jestem starym zrzędliwym czlonkiem :)) Ale ze zniszczeniem emotek to sie w życiu nie pogodzę !!!!!!!!

maryś, zastanawiałam się kto pierwszy sie upomni o zdjęcia. Nie zawiodłam się :))

Sa już od czwartku w albumie. Hasło bez zmian. Pamiętaj o WielkichLiterach. W takiej właśnie konfigruacji ;)

Udało się!!!!!!!

Kasieńko Ty też mnie nie zawiodłaś - BOMBOWO wyszło! :cool::cool::cool:

Możesz zrobić zbliżenie tych białych zasłonek..!? Plisss....

Panele w gabinecie wyszły ekstra! Czy to Ikea?

W ogóle jak sobie przypomnę jak wyglądał Twój gabinet wcześniej, a jak teraz to robię takie oczy....! :eek::eek::eek:

Gabinet - rewelacja!

A dlaczego nie ma zasłon na tym drugim oknie?

ładnie by było....

te pseudo rzymskie bardzo fajnie wyglądają, wiesz?:) w sumie to nie miałam przekonania, a teraz uwazam, ze super pasują do jadalni...

tylko tyle, ze myślałam, zę będą bardziej z różowym...

no i widzę, ze nauka robienia zdjęc by Rasia nie poszła w las.

Lidszu, chcialam Ci wysłać hasło, ale mi powiedzieli, że dopóki nie opróżnisz skrzynki to ni chu chu, sie nie da :evil:

Co do zasłon to macie rację, wiem, że pasowałyby świetnie. Niestety: cena. Nie miałam wtedy kolejnych 5 stów na zbyciu. Ale mam chytry plan, żeby po tej wypłacie dokupić, bo sa świetne!! Co do przelotek to też sie zastanawiałam, czy nie zamienić na przelotki, ale po pierwsze: czas! Ledwo mi babeczki zdążyły uszyć te pseudorolety. Po drugie, sporo by sie skróciły i chyba nie byłyby takie fajne. Niemniej jednak mam to na uwadze, żeby kupić sobie takie na przelotkach od razu, bo przerabianie mija sie z celem w tym przypadku, wyjdzie po prostu za drogo.

Co do kolory rolet to Irma wiesz... Zdjecia są lepsze, ale nie doskonałe. Te pasy są różowe, jest to dość mocny ale raczej ciemny róż.

Nooo 250zł za sztukę. Więc sporo. Aleee co się odwlecze to nie uciecze ;)

Witaj Famelia, wiele zdjęć jest w dzienniku. Te, któree sa w albumie to jest Top Secret ;)

Słuchajcie: jakiś czas temu była taka akcja w Duce, "zostań eDUKAtorem stylu". No i zapisałam się na stonie www i nic. Czekałam i czekalam na jakiś odzew. W sumie to nawet nie wiedziałam co sie z tym wiąze. Aż tu dziś przed chwilą, przyjechał kurier z przesyłką z Duki :confused:

Zaglądam i widzę, ze przysłali mi deskę i mnóż do krojenia ziół, kupon rabatowy na 50% i list. W liście piszą, że to konkurs jest.... I że mam zrobic kompozycję stołu z udziałem produktów Duka i nadesłać im zdjecia do 10 maja. Można wygrać 5 tysięcy PLN

PS. Ależ beznadziejne są te EMOTYYYYYYYYYYY, To wink wygląda jak po poraliżu jakimś

Słuchajcie: jakiś czas temu była taka akcja w Duce, "zostań eDUKAtorem stylu". No i zapisałam się na stonie www i nic. Czekałam i czekalam na jakiś odzew. W sumie to nawet nie wiedziałam co sie z tym wiąze. Aż tu dziś przed chwilą, przyjechał kurier z przesyłką z Duki :confused:

Zaglądam i widzę, ze przysłali mi deskę i mnóż do krojenia ziół, kupon rabatowy na 50% i list. W liście piszą, że to konkurs jest.... I że mam zrobic kompozycję stołu z udziałem produktów Duka i nadesłać im zdjecia do 10 maja. Można wygrać 5 tysięcy PLN

No to Kochana do roboty!!! :cool:

Będziemy trzymać kciuki za wygraną!

P.S.

Tylko może na sesję zorganizuj sobie profesjonalnego fotografa...!;)