Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kaska prosze Cie

nie mów że piszesz na FM od lat bo emotki fajne

a z tą duką... to Ty wiesz jak się urządzić. no to teraz tylko deska na stół i rób zdjęcia :D

swoją drogą te 5 tysi to tyle ile byś wydała za duke na stół co?

Efi, no oczywiście, że nie pisze dla emotek. Ale emotki jak pisała Nefer to SÓL TEJ ZIEMI :))

Po prostu jak dla mnie to sa to zmiany zbyt daleko idące, rewolucyjne i wiem czy aż tak wszystko jest tutaj potrzebne. Moim zdaniem jest to popis w stylu: A co, my tez umiemy tak zrobić. No dobra, dośc tej gadki. Nowe forum nie zasługuje na taką uwagę.

A co do Duki to wiem na co bym wydala 8-)

W końcu to emotki :D:D

Wracam do domu a córka w garażu już mnie wita z krzykiem: głodna jestem, zrób coś do jedzenia! Osłupiałam, lodówka pełna zarcia po świętach. No to Jej mówię, już odgrzewam barszcz. A Ona: tylko nie barszcz, nic świątecznego, spaghetti chcę :D:D

No i weź tu człowieku nagotuj na kilka dni:D Pogoda taka paskudna, że miałam ochotę poleżeć przed kominkiem i sie pogrzać.

Nie zapomniałam hasła po prostu nie przyjeło mi , musiałam więc na nowo sie rejestrować. W dawnych wątkach występuje jako gość. Po prostu forum sie mnie wyparło. Moze to znak ze czas zwijac zagle

może pomoge bo tez tak miałam...

na stronie głównej jest zakładka "nie pamiętam hasła" czy coś podobnie... wejdź tam podaj nick i maila jaki podałas przy rejestracji... potem podajesz kodzik i na maila przychodzi link z kasacją starego hasła, klikasz i ustalasz nowe hasło... :)

dzień dobry po zmianach, po świetach.... :D