Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... przyszłam na żebry :D o ten wzór do obliczania wagi bym prosiła

no żesz w mordeeee :lol2: jak wszystkie będie takie szczupłe i piękne to co to będzie ;)

http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/proteinowa/4791-test-dukana-tlumaczenie-maszkuleczki-dziekujemy.html

a tu oryginał

http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html

Niechcących zakupów ciąg dalszy. Pojechałam TYLKO po ziemię i nasiona trawy, żeby dosiać ubytki. Eheee...

Kupiłam dwie róże rabatowe (kolejne, po porzednie niechcące zakupy to tez roże), lilaka dokupiłam i takie coś co podobne jest do jasminu (Bożeeeee co za skleroza)

Kupiłam też w końcu agrowłókninę i w tym roku OBOWIĄZKOWO musze zrobić porządek wokół tarasu. Tata jutro przyjdzie naprawić szkody jakie wyrządziła zima. musi zatynkowac kawałek "elewacji" tarasu.

Maryś, wiśnia szczerze dana, bo ( tfu tfuu) nic jej nie jest, listki puszcza już jak dzika ;)

Nie wszystkie rośliny były jednak takie twarde: jedna w moich wierzb, te co sa przed domem chyba mi padła na amen. Jedna już wypuszcza listki, a ta druga coś ni chu chuuu. Jeszcze poczekam, ale coś cienko to widzę. Róże, które zimowały w siłce mojego Małża mają się dobrze, oleandry też. Ja to musze być nielada atrakcją w tym moim centrum ogrodniczym, bo co rusz zadaję takie pytania, ze pani tak litościwie na mnie patrzy..

Maryś, wiśnia szczerze dana, bo ( tfu tfuu) nic jej nie jest, listki puszcza już jak dzika ;)

Nie wszystkie rośliny były jednak takie twarde: jedna w moich wierzb, te co sa przed domem chyba mi padła na amen. Jedna już wypuszcza listki, a ta druga coś ni chu chuuu. Jeszcze poczekam, ale coś cienko to widzę. Róże, które zimowały w siłce mojego Małża mają się dobrze, oleandry też. Ja to musze być nielada atrakcją w tym moim centrum ogrodniczym, bo co rusz zadaję takie pytania, ze pani tak litościwie na mnie patrzy..

No przepraszam Cię bardzo Kochana, ale chyba w to nie wątpiłaś...?! :mad::mad::mad:

Moja już rozkwita - jutro zrobię fotki, bo może już będą jakieś kwiaty...?!:D

Mam jeszcze Kanzan - ta to dopiero jest obsypana...!:jawdrop:

Dzisiaj kupiłam sobie migdałka (już wsadzony), sosnę górską, płożące jałowce i piękną lawendę.... Jutro wchodzę w ogród pełną parą!!! :rolleyes::D

A tą wierzbę co podejrzewasz, że Ci padła to masz szczepioną czy normalną...?!:confused:

Edytowane przez mario31

CO???????????? :jawdrop: musiałaś ostro przytyc od zlotu w czerwcu..

eee no własnie to co widziałaś to te 20 kilo :D mam nadzieje że powoli powoli się ich pozbędę... choć jak dziś widziałam kobiety po zrzuceniu kilkudziesięciu kilo to mi słabo :(

Mnie tez kusi ogród... ale zacznę od trawnika... bo to obraz skrajnej nędzy i rozpaczy :(

Mnie tez kusi ogród... ale zacznę od trawnika... bo to obraz skrajnej nędzy i rozpaczy :(

Co Ty Piszesz Nitka..!? :confused:

Przecież miałaś w zeszłym roku piękną trawkę...!? :yes:

Marta w migdałka kupiłam w OBI za 29zł - u nas były naprawdę piękne okazy. Powiem Ci tylko, że w szkółce były podobne za 45zł. Naprawdę polecam.

A pozostałe po ok. 35-45 zł, ale są już ładnie rozrośnięte.