kaśka maciej 07.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jeszcze sie musze upomnieć o najlepsze doradczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jak zwykle zakupione niechcacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jak zwykle zakupione niechcacy Jasna sprawa, ja po zaplanowane zakupy to chodze tylko do spożywczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ... przyszłam na żebry o ten wzór do obliczania wagi bym prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ... przyszłam na żebry o ten wzór do obliczania wagi bym prosiła no żesz w mordeeee jak wszystkie będie takie szczupłe i piękne to co to będzie http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/proteinowa/4791-test-dukana-tlumaczenie-maszkuleczki-dziekujemy.html a tu oryginał http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 pięknie dziękuje spokojnie mnie do piękności brakuje jakie 20 kilo co przy moim łakomstwie na słodycze oznacza wieki katorgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 pięknie dziękuje spokojnie mnie do piękności brakuje jakie 20 kilo co przy moim łakomstwie na słodycze oznacza wieki katorgi CO???????????? musiałaś ostro przytyc od zlotu w czerwcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja ciee kręce:cool: ależ ja potrafię byc upierdliwa:p dobry wieczór matko cóż za cudna samokrytyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jutro wsadzam zakupione zupełnie niechcący rośliny No to pochwal się co tam niechcący kupiłaś...?! A mogę zapytać nieśmiało jak tam Twoja wiśnia - przeżyła zimę...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No to pochwal się co tam niechcący kupiłaś...?! A mogę zapytać nieśmiało jak tam Twoja wiśnia - przeżyła zimę...!? pokazuj cos kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Niechcących zakupów ciąg dalszy. Pojechałam TYLKO po ziemię i nasiona trawy, żeby dosiać ubytki. Eheee... Kupiłam dwie róże rabatowe (kolejne, po porzednie niechcące zakupy to tez roże), lilaka dokupiłam i takie coś co podobne jest do jasminu (Bożeeeee co za skleroza) Kupiłam też w końcu agrowłókninę i w tym roku OBOWIĄZKOWO musze zrobić porządek wokół tarasu. Tata jutro przyjdzie naprawić szkody jakie wyrządziła zima. musi zatynkowac kawałek "elewacji" tarasu. Maryś, wiśnia szczerze dana, bo ( tfu tfuu) nic jej nie jest, listki puszcza już jak dzika Nie wszystkie rośliny były jednak takie twarde: jedna w moich wierzb, te co sa przed domem chyba mi padła na amen. Jedna już wypuszcza listki, a ta druga coś ni chu chuuu. Jeszcze poczekam, ale coś cienko to widzę. Róże, które zimowały w siłce mojego Małża mają się dobrze, oleandry też. Ja to musze być nielada atrakcją w tym moim centrum ogrodniczym, bo co rusz zadaję takie pytania, ze pani tak litościwie na mnie patrzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Aha, zapomniałam powiedzieć, ze nadaję z tarasu Słonko swieci, jest ciepło, ptaki śpiewają. Martwi mnie tylko to, że mój kos ( czy też drozd, już nie pomnę) się gdzieś indziej zamelinował .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ale zakupy :(mi roze na pniu pomarzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Melduję się i tutaj! I nadaję z kanapy przy otwartych drzwiach na taras i ptasie radio nadaje jak najęte też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Maryś, wiśnia szczerze dana, bo ( tfu tfuu) nic jej nie jest, listki puszcza już jak dzika Nie wszystkie rośliny były jednak takie twarde: jedna w moich wierzb, te co sa przed domem chyba mi padła na amen. Jedna już wypuszcza listki, a ta druga coś ni chu chuuu. Jeszcze poczekam, ale coś cienko to widzę. Róże, które zimowały w siłce mojego Małża mają się dobrze, oleandry też. Ja to musze być nielada atrakcją w tym moim centrum ogrodniczym, bo co rusz zadaję takie pytania, ze pani tak litościwie na mnie patrzy.. No przepraszam Cię bardzo Kochana, ale chyba w to nie wątpiłaś...?! :mad: Moja już rozkwita - jutro zrobię fotki, bo może już będą jakieś kwiaty...?! Mam jeszcze Kanzan - ta to dopiero jest obsypana...! Dzisiaj kupiłam sobie migdałka (już wsadzony), sosnę górską, płożące jałowce i piękną lawendę.... Jutro wchodzę w ogród pełną parą!!! A tą wierzbę co podejrzewasz, że Ci padła to masz szczepioną czy normalną...?! Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 CO???????????? musiałaś ostro przytyc od zlotu w czerwcu.. eee no własnie to co widziałaś to te 20 kilo mam nadzieje że powoli powoli się ich pozbędę... choć jak dziś widziałam kobiety po zrzuceniu kilkudziesięciu kilo to mi słabo Mnie tez kusi ogród... ale zacznę od trawnika... bo to obraz skrajnej nędzy i rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Marys a w jakiej cenie te roslinki kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wpadłam poinformować że 15 maja stolica woła do siebie na tour de mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jakby co to możesz u mnie spać. Niby 100km od Wawy ale w końcu to nadal Mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Mnie tez kusi ogród... ale zacznę od trawnika... bo to obraz skrajnej nędzy i rozpaczy Co Ty Piszesz Nitka..!? Przecież miałaś w zeszłym roku piękną trawkę...!? Marta w migdałka kupiłam w OBI za 29zł - u nas były naprawdę piękne okazy. Powiem Ci tylko, że w szkółce były podobne za 45zł. Naprawdę polecam. A pozostałe po ok. 35-45 zł, ale są już ładnie rozrośnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts