markoto 08.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 drogie te roslinki jak sobie policze ile bedzie kosztowac to co sobie wymyslilam to wlosy mi deba staja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Markoto, botrzeba kupować w szkókach a nie w OBIw szkółkach jest 1/3 mniej...przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hm...kurczę to mozę tylko koło mie takie fajne szkółki...45 zł za migdałka? szok! moze to jakaś specjalna odmiana była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja kupuję w różnych miejscach. Najrzadziej w marketach bo faktycznie, drożej mają. Ale np. tuje mają najtańsze tam. Większośc roślin kupuje jednak na okolicznych targach. Za duże, rozrośniete kępy bylin płacę po 5zł. Drzewka to wydatek 10-25zł zależy od rodzaju. Krzewy do 15zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No tanie nie są.... Ale wiesz Marta - ja większość kosztów związanych z ogrodem poniosłam w zeszłym roku. Teraz pozostało mi do dokupienia kilka ładnych (czytaj niestety droższych) okazów, więc jak sobie raz na jakiś czas zaszaleję to moje! Wkalkulowałam to w budżet na ten rok! Irmo u mnie też przeważnie w szkółce jest taniej, ale akurat te migdałki były tańsze w Obi. Sama byłam zaskoczona... I żeby nie było ten za 45zł miał mniej gałązek od tego co kupiłam...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Marys ja mam wlasnie w tym roku kupe wydatkow i na roslinki chyba juz nie wygospodaruje Bardzo sie rozni ten Twoj migdalek od tego? http://www.allegro.pl/item993051949_migdalek_drzewkowy_wysokie_sadzonki_producent.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, odwiedzałam sąsiadkę ( ja popadnę w nałóg, jak mi Bóg miły, ale to szczegół) Migdałek mój już tuż tuz, prawie nooo już. Lada moment te pąki zamienią się w kwiaty różowe niczym z bibuły No śliczny jest. Sprawdziłam nazwe tego co to do jaśminu podony jest: otóż: żylistek to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hejka:)a kontrolę jutro wpadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Marys ja mam wlasnie w tym roku kupe wydatkow i na roslinki chyba juz nie wygospodaruje Bardzo sie rozni ten Twoj migdalek od tego? http://www.allegro.pl/item993051949_migdalek_drzewkowy_wysokie_sadzonki_producent.html No tak na oko, to mój jest dwa razy grubszy - w sensie ma więcej gałęzi. Zrobię Ci jutro z rana zdjęcie, to sama ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hejka:) a kontrolę jutro wpadnę... a coś bliżej można?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dobry wieczórnormalnie pastwią się nad ludziem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wunia, o co cho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 a coś bliżej można?? miało być "na kontrolę":) żartuję, cisnę, co prawda jutro na Cz-we ale wpadnę jak masz luz i kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 o co cho no jak o co drzewka krzaczki kwiatuszki a u mnie pustynia Błędowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, odwiedzałam sąsiadkę ( ja popadnę w nałóg, jak mi Bóg miły, ale to szczegół) Migdałek mój już tuż tuz, prawie nooo już. Lada moment te pąki zamienią się w kwiaty różowe niczym z bibuły No śliczny jest. Sprawdziłam nazwe tego co to do jaśminu podony jest: otóż: żylistek to jest miałam żylistka, zmarzł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 miało być "na kontrolę":) żartuję, cisnę, co prawda jutro na Cz-we ale wpadnę jak masz luz i kawę. Kawę mam, luz się znajdzie. Gorzej z prądem dziś nie było cały dzień, jturo też tak ma nei być, w sobotę również!!!!! Szkoda tylko, ze wszystko mam na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kawę mam, luz się znajdzie. Gorzej z prądem dziś nie było cały dzień, jturo też tak ma nei być, w sobotę również!!!!! Szkoda tylko, ze wszystko mam na prąd a masz czas koło 16-18? Zadzwonię wcześniej...jak będę wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 JA poki moje psy nie zostana oddzielone od reszty dzialki nie kupuje juz zadnych krzaczkow - zbyt duzo juz ich zjadly a ja naiwna za kazdym razem myslalam ze to juz ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zadzwoń Królik, jeszcze nei wiem jakie plany ma mój Małżon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 żeby nie wyjść na świnię, co hasło wzięła i zniknęła , to uroczyście obwieszczam, że bardzo mi się podoba twój domek i żałuję, że nie było mi dane zobaczyć go na żywo. gabinet wyszedł naprawdę superowo po zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts