Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja kupuję w różnych miejscach. Najrzadziej w marketach bo faktycznie, drożej mają. Ale np. tuje mają najtańsze tam. Większośc roślin kupuje jednak na okolicznych targach. Za duże, rozrośniete kępy bylin płacę po 5zł. Drzewka to wydatek 10-25zł zależy od rodzaju. Krzewy do 15zł.

No tanie nie są....:(

Ale wiesz Marta - ja większość kosztów związanych z ogrodem poniosłam w zeszłym roku.

Teraz pozostało mi do dokupienia kilka ładnych (czytaj niestety droższych) okazów, więc jak sobie raz na jakiś czas zaszaleję to moje! Wkalkulowałam to w budżet na ten rok!:cool:

Irmo u mnie też przeważnie w szkółce jest taniej, ale akurat te migdałki były tańsze w Obi. Sama byłam zaskoczona...:cool:

I żeby nie było ten za 45zł miał mniej gałązek od tego co kupiłam...!:yes:

Witam, odwiedzałam sąsiadkę ( ja popadnę w nałóg, jak mi Bóg miły, ale to szczegół)

Migdałek mój już tuż tuz, prawie nooo już. Lada moment te pąki zamienią się w kwiaty różowe niczym z bibuły :)

No śliczny jest. Sprawdziłam nazwe tego co to do jaśminu podony jest: otóż: żylistek to jest

Marys ja mam wlasnie w tym roku kupe wydatkow i na roslinki chyba juz nie wygospodaruje :(

Bardzo sie rozni ten Twoj migdalek od tego? http://www.allegro.pl/item993051949_migdalek_drzewkowy_wysokie_sadzonki_producent.html

No tak na oko, to mój jest dwa razy grubszy - w sensie ma więcej gałęzi.

Zrobię Ci jutro z rana zdjęcie, to sama ocenisz.:cool:

Witam, odwiedzałam sąsiadkę ( ja popadnę w nałóg, jak mi Bóg miły, ale to szczegół)

Migdałek mój już tuż tuz, prawie nooo już. Lada moment te pąki zamienią się w kwiaty różowe niczym z bibuły :)

No śliczny jest. Sprawdziłam nazwe tego co to do jaśminu podony jest: otóż: żylistek to jest

miałam żylistka, zmarzł...

miało być "na kontrolę":)

żartuję, cisnę, co prawda jutro na Cz-we ale wpadnę jak masz luz i kawę.:D

Kawę mam, luz się znajdzie. Gorzej z prądem :lol: dziś nie było cały dzień, jturo też tak ma nei być, w sobotę również!!!!! :mad:

Szkoda tylko, ze wszystko mam na prąd

Kawę mam, luz się znajdzie. Gorzej z prądem :lol: dziś nie było cały dzień, jturo też tak ma nei być, w sobotę również!!!!! :mad:

Szkoda tylko, ze wszystko mam na prąd

a masz czas koło 16-18?

Zadzwonię wcześniej...jak będę wiedział.