rasia 08.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 żeby nie wyjść na świnię, co hasło wzięła i zniknęła , to uroczyście obwieszczam, że bardzo mi się podoba twój domek i żałuję, że nie było mi dane zobaczyć go na żywo. gabinet wyszedł naprawdę superowo po zmianie :D:D A ja tam chrapałam! :lol2: mniaaaammmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.04.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 domek super, ale właścicielkajeszcze bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Lidszu, co się odwlecze to nie uciecze... Mogę Wam powiedzieć, że wtedy własnie jechałam z męzem na negocjacje kontraktowe. Były bardzzzzzoooo udane. Więc musicie mi wybaczyc:cool: Rasia, lekcje by mi się przydały. Zdjęcia są juz lepsze, ale kolory są niekiedy przekłamane. Tak jak na przykład te szmaty w oknach w wykuszu. One sa mocno i ciemno różowe a wychodzą na zdjeciach jak brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 domek super, ale właścicielkajeszcze bardziej! Noooo, jak się ma takich gości to wszsytko wychodzi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 chodzi o to, ze pijanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 chodzi o to, ze pijanych ? też wtedy nie widzą pewnych braków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 domek super, ale właścicielkajeszcze bardziej! Podpisuję się pod tym obiema ręcami!!! Dzień dobry! Jak dobrze, że już piątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobrymnie tam jeszcze nie przeszła uraza do gospodyni:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Lidszu, co się odwlecze to nie uciecze... Mogę Wam powiedzieć, że wtedy własnie jechałam z męzem na negocjacje kontraktowe. Były bardzzzzzoooo udane. Więc musicie mi wybaczyc:cool: Rasia, lekcje by mi się przydały. Zdjęcia są juz lepsze, ale kolory są niekiedy przekłamane. Tak jak na przykład te szmaty w oknach w wykuszu. One sa mocno i ciemno różowe a wychodzą na zdjeciach jak brązowe. Musisz pobawić się z bielą... to znaczy balans bieli /WB/ sobie poprzestawiać robiąc jednocześnie zdjęcia z jednego ujęcia, najlepiej ze statywu lub tak jak Ci pokazywałam - postaw aparat w jednym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Królik, że też musiałeś akurat wtedy dzwonić!!! Właśnei testowałam jakieś Q coś tam czy X ileś tam. Auto muszę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nawet zapomniany przez wszystkich dziennik dostał 5 gwaizdek Dobre dobre. Widziałam, ze oglądano mój profil. Dziwnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam sie weekendowo:) przeczytalam od deski do deski bo o roślinkach było. nie dla psa kiełbasa ale pomarzyć zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Czy mozna jesc kiszone ogorki jako dodatek w fazie 1?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Nawet zapomniany przez wszystkich dziennik dostał 5 gwaizdek Dobre dobre. Widziałam, ze oglądano mój profil. Dziwnie..... Mój też i tez się jakoś tak poczułam....dziwnie:D Ale sądzę, ze to zrobił ktoś przez pomyłkę Jakie chcesz auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Marta, mozna. Ale w małych ilościach. Donia, ja to nie wiem, Maciek szaleje, marzą mu się jakieś Audi, BMW, ale jak to Efi słusznie stwierdziła NIE DLA PSA KIEŁBASA Słuchajcie, rozbil się samolot prezydencki z prezydentem i jego żoną, szefem IPN i wieloma posłami na pokładzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 jak Q cos tam, to pewnie audi Q7:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Siedziałam Q5, Q7 było na jeździe próbnej No piekneee, bardzooo. No ale chyba nie tym razem jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Nikt nie przeżył katastrofyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Boożeeeeeeeeeeeee, koszmarrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Zjadlam sniadanie i juz mam dosc tej diety Wlasnie sprawdzilam na necie Twoja wiadomosc myslalam ze zartujesz Masakra Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts