Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

żeby nie wyjść na świnię, co hasło wzięła i zniknęła :p, to uroczyście obwieszczam, że bardzo mi się podoba twój domek i żałuję, że nie było mi dane zobaczyć go na żywo. gabinet wyszedł naprawdę superowo po zmianie :D

:D:D:D A ja tam chrapałam! :lol2::lol2::lol2:

mniaaaammmm....:cool:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidszu, co się odwlecze to nie uciecze...

Mogę Wam powiedzieć, że wtedy własnie jechałam z męzem na negocjacje kontraktowe. Były bardzzzzzoooo udane. Więc musicie mi wybaczyc:cool:

Rasia, lekcje by mi się przydały. Zdjęcia są juz lepsze, ale kolory są niekiedy przekłamane. Tak jak na przykład te szmaty w oknach w wykuszu. One sa mocno i ciemno różowe a wychodzą na zdjeciach jak brązowe. :confused:

Lidszu, co się odwlecze to nie uciecze...

Mogę Wam powiedzieć, że wtedy własnie jechałam z męzem na negocjacje kontraktowe. Były bardzzzzzoooo udane. Więc musicie mi wybaczyc:cool:

Rasia, lekcje by mi się przydały. Zdjęcia są juz lepsze, ale kolory są niekiedy przekłamane. Tak jak na przykład te szmaty w oknach w wykuszu. One sa mocno i ciemno różowe a wychodzą na zdjeciach jak brązowe. :confused:

Musisz pobawić się z bielą... to znaczy balans bieli /WB/ sobie poprzestawiać robiąc jednocześnie zdjęcia z jednego ujęcia, najlepiej ze statywu lub tak jak Ci pokazywałam - postaw aparat w jednym miejscu... :)

Nawet zapomniany przez wszystkich dziennik dostał 5 gwaizdek :jawdrop::lol2:

Dobre dobre. Widziałam, ze oglądano mój profil. Dziwnie.....

Mój też i tez się jakoś tak poczułam....dziwnie:D Ale sądzę, ze to zrobił ktoś przez pomyłkę:D

Jakie chcesz auto?

Marta, mozna. Ale w małych ilościach.

Donia, ja to nie wiem, Maciek szaleje, marzą mu się jakieś Audi, BMW, ale jak to Efi słusznie stwierdziła NIE DLA PSA KIEŁBASA :)

Słuchajcie, rozbil się samolot prezydencki z prezydentem i jego żoną, szefem IPN i wieloma posłami na pokładzie.... :(