Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też od rana przez tv i tylko kanały zmieniam. WYmyślałam sobie roboty na dole, byle byc w pobliżu tv. :(

Robota moja zamknieta ale juz wiem, ze flagi powiesili. Szczerze mówiąc to mam nieodparta potrzebę wywieszenia flagi na domu. Zrobiłabym to, ale flagi nie mam.

Ja też od rana przez tv i tylko kanały zmieniam. WYmyślałam sobie roboty na dole, byle byc w pobliżu tv. :(

Robota moja zamknieta ale juz wiem, ze flagi powiesili. Szczerze mówiąc to mam nieodparta potrzebę wywieszenia flagi na domu. Zrobiłabym to, ale flagi nie mam.

Zmobilizowało to nas z Księciuniem do wwiercenia w elewację podstawy do flagi... drzewiec pożyczyłam od szczotki... i flaga wisi... Księciunio pożyczył jeszcze swoje czarne rzemienie od motoru...:(

dzień dobry

ja tez za prezydentem nie przepadałam ale ciagle mam gęsią skórkę jak sobie pomyślę tylu ludzi teraz płacze z żalu bólu i tęsknoty za tymi których już nie zobaczą po jaką cholerę się tak upierali na prezydenta w Katyniu tyle awantury o to było i po co

Pamiętam jak 5 lat temu zmarł nasz Kochany Papież i byliśmy wtedy u znajomych w Warszawie....

Klimat tego wieczoru był niesamowity, tyle, że znicze zapalaliśmy pod Katedrą....:(

ostatnio jechałam 2 kwietnia Al. Jana Pawła II w W-wie wieczorem i cała była oświetlona zapalonymi zniczami. Robiło to wrażenie.