kaśka maciej 10.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Marta, dasz radę. Kaczyński nie żyje. Nie mogę. Jestem w strasznym szoku. Nie przepadałam za nim, ale śmierci to mu nie życzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.04.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 :eek:szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ania, no ja się normalnie popłakałam........ Co teraz będzie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja jestem w szoku, cała w ciarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 :(ja tez rycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Straszna tragedia:(:(. Nic nie wiedziałam bo miałam włączony na jakiś durny program, dopiero jak tu zajrzałam to przeczytałam i myslałam, ze ty o jakies grze mówisz, potem sprawdzam na onet i jedynkę i faktycznie. Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 No ja tez nie moglam uwierzyc myslalam ze Kaska sobie jakies jaja robi, to jest jak jakis koszmarny zart, nie dochodzi do mnie ze to jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 marta, ze śmierci nie zartowałabym NIGDY Ciągle nie moge się opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Kasiu nie raz byly takie dowcipy, dla mnie to bylo takie nierealne ze nie moglam uwierzyc ze to moze byc prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wiem Marta, wiem, że sa takie "dowcipy" Co to teraz będzie?? taka WYRWA, takie to symboliczne, taki podwójny Katyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 hej dziewczyny , ja jechałam samochodem jak w radio mówili o tej katastrofie i normalnie nogi mi się z waty zrobiły . Nie lubiłam go, ale śmierci na pewno nie życzyłam [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja też od rana przez tv i tylko kanały zmieniam. WYmyślałam sobie roboty na dole, byle byc w pobliżu tv. Robota moja zamknieta ale juz wiem, ze flagi powiesili. Szczerze mówiąc to mam nieodparta potrzebę wywieszenia flagi na domu. Zrobiłabym to, ale flagi nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Donia, to tak jak ja!! Tyle razy mialam kupić. Normalnie mnie wszystko boli, chyba ze stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja też od rana przez tv i tylko kanały zmieniam. WYmyślałam sobie roboty na dole, byle byc w pobliżu tv. Robota moja zamknieta ale juz wiem, ze flagi powiesili. Szczerze mówiąc to mam nieodparta potrzebę wywieszenia flagi na domu. Zrobiłabym to, ale flagi nie mam. Zmobilizowało to nas z Księciuniem do wwiercenia w elewację podstawy do flagi... drzewiec pożyczyłam od szczotki... i flaga wisi... Księciunio pożyczył jeszcze swoje czarne rzemienie od motoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 dzień dobryja tez za prezydentem nie przepadałam ale ciagle mam gęsią skórkę jak sobie pomyślę tylu ludzi teraz płacze z żalu bólu i tęsknoty za tymi których już nie zobaczą po jaką cholerę się tak upierali na prezydenta w Katyniu tyle awantury o to było i po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jutro jedziemy do Warszawy. Po prostu muszę tam jechać. Muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 moja szwagierka była wieczorem pod Pałacem Prezydenckim i mówiła, że to morze zniczy i kwiatów robi ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Pamiętam jak 5 lat temu zmarł nasz Kochany Papież i byliśmy wtedy u znajomych w Warszawie.... Klimat tego wieczoru był niesamowity, tyle, że znicze zapalaliśmy pod Katedrą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.04.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Pamiętam jak 5 lat temu zmarł nasz Kochany Papież i byliśmy wtedy u znajomych w Warszawie.... Klimat tego wieczoru był niesamowity, tyle, że znicze zapalaliśmy pod Katedrą.... ostatnio jechałam 2 kwietnia Al. Jana Pawła II w W-wie wieczorem i cała była oświetlona zapalonymi zniczami. Robiło to wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jutro jedziemy do Warszawy. Po prostu muszę tam jechać. Muszę. Najpierw pod Pałac, a potem do mnie...?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts