kaśka maciej 21.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 wy tu se gadu gadu o sreberkach a JA GORE!!! oczy mi mygłą zachodzą ,,,,ze ja w lesie a wy o parapetówach no cóż wypijcie za powodzenie mojej misji bo chwilowo mam tylko wizje lub eurowizje ale skoro wy doszliście to moze i ja sie doczołgam stara już jestem sił coraz mniej jak mi się nie uda to zostanie mi tylko jedno zadanie: PRZEWRÓT W TYŁ DO TRUMNY gwiazdeczka co to za pesymizm do mnie nie wolno z takimi wpisami No, żeby mi to było przed ostatni raz Miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Braza nie ściemnia ... Braza zawsze prawdę mówi, a jak nie może prawdy powiedzieć, to cicho siedzi ... zazwyczaj ... A Kasieńka to drzewiej w Perle Bałtyku bywała, a teraz to już nie chce bywac, tak?? Gwiazdeczka!!! Rany julek!!! Przewrót w tył do trumny??? Tylko Ty sobie dobrze tę trumnę ustaw, co byś o podłogę nie rymsła!!!! A poważnie: bój się Boga Kobieto, życie jest pięęęęękneeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Verunia no nie mów, ze czekoladę ze świstakiem też bedizesz zawijać w tych Alpach? ależ świstak już nie zawija, on tera awansował i w centrali siedzi No coś Ty. Świstak siedzi, bo Milka była nieletnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No coś Ty. Świstak siedzi, bo Milka była nieletnia Sodomia i Gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co do zaproszenia, to jutro wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co do zaproszenia, to jutro wpadnę a może lepiej w czwartek?? małż ma wtedy dużur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co do zaproszenia, to jutro wpadnę a może lepiej w czwartek?? małż ma wtedy dużur Nie dam rady, bo będę w Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co do zaproszenia, to jutro wpadnę a może lepiej w czwartek?? małż ma wtedy dużur Nie dam rady, bo będę w Kołobrzegu A co Cię tam gna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co do zaproszenia, to jutro wpadnę a może lepiej w czwartek?? małż ma wtedy dużur Nie dam rady, bo będę w Kołobrzegu A co Cię tam gna?? Braza A tak na serio to dorobić jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co do zaproszenia, to jutro wpadnę a może lepiej w czwartek?? małż ma wtedy dużur Nie dam rady, bo będę w Kołobrzegu A co Cię tam gna?? Braza A tak na serio to dorobić jadę No tak Braza Dorabianie, kurcze, że człowiek w jednym miejscu nie może zarobić porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Teraz się idę na bóstwo zrobić Do kosmetyczki znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Teraz się idę na bóstwo zrobić Do kosmetyczki znaczy się Ja już się dzisiaj zrobiłem. Znaczy się pochlapałem twarz wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Kasiunia - miłego relaksu - ja u kosmetyczki przynajmniej zawsze się relaksuję, obojętnie co by nie robiła Marjuszek ja nie wiem czego Ty się chcesz w tym Kołobrzegu dorobić, ale już po sezonie jest i ... raczej będzie trudno A w czwartek o to której będziesz w K-gu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Kasiunia - miłego relaksu - ja u kosmetyczki przynajmniej zawsze się relaksuję, obojętnie co by nie robiła Marjuszek ja nie wiem czego Ty się chcesz w tym Kołobrzegu dorobić, ale już po sezonie jest i ... raczej będzie trudno A w czwartek o to której będziesz w K-gu?? Koło południa,ale będę mocno zajęty, a potem pędzimy do Koszalina na noc i jak na razie piątek wygląda trochę luźniej Odezwę się jeszcze jutro, bo pewnie będę wiedział więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Okey!!! Ja nie wiem, czy będę w piątek w K-linie, bo nie umawiałam się jeszcze na jazdę! Ale zobaczymy!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No proszę, zosatwić was na chwilę i już na jakieś schadzki się umawiacie Chciałam powiedzieć, że wybrałam płytki i nawet kupiłam po całej jednej sztuce . Płytki do przedpokoju i kuchni Nie wiem czy to sa najładniejsze jakie widziałam, ale COŚ muszę wybrac do jasnej ciasnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 I kto tu o płytkach pisze Jakie te płytki? Pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 I kto tu o płytkach pisze Jakie te płytki? Pisz! no heheheheh mówię ci mam dość, a to dopiero początek więc tak: do kuchni prostokątne chyba 30x60cm, jaśniutki polerowany gres, taki beżowo-szary natomiast do przedpokoju też prostokątne 30x60 z tym, że gres naturalny w kolorze czekolady jutro zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 I kto tu o płytkach pisze Jakie te płytki? Pisz! no heheheheh mówię ci mam dość, a to dopiero początek więc tak: do kuchni prostokątne chyba 30x60cm, jaśniutki polerowany gres, taki beżowo-szary natomiast do przedpokoju też prostokątne 30x60 z tym, że gres naturalny w kolorze czekolady jutro zrobię zdjęcia zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 te do holu http://www.galeriadom.pl/ceramika/plytka-naturale-braz-59-8-opoczno-ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts