kaśka maciej 12.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No w necie pewnie są, ale ja chciałam na JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja zamówiłam u kolegi. U neigo w kosciele ksiadz ma mieć dzis dostawę. W dwa dni sprzedał to co miał przygotowane na 3 maja. W necie są ale ja też chciałam na już... No nic, kupie dziś kir i choc tyle będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Kasia w Czestochowie gosciu sprzedaje o ile ci sie chce jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No nie za bardzo mam czas dzisiaj.. Może jutro u sibei kupię. Przyda się tak czy owak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Cześć Kazik. Zdjęcie, które Ci wysłałam, to z mojej nocnej tułaczki po Warszawie... o 4.30 odwoziłam Księciunia na lotnisko, a potem przejechałam tą samą drogą, którą wczoraj jechał samochód Prezydenta... Wiesz co mnie uderzyło najbardziej... nigdy nie widziałam tak wysprzątanej Stolicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Pokazalam zdjecie w pracy. Wszyscy ( z wyjątkiem jednej głupiej) są w szoku. Przygnębienie, cisza . Takie mam odczucia po dzisiejszych lekcjach. A co do posprzątanej Warszawy, to ja nei zauważyłam, zeby kiedykolwiek była brudna!! Dla mnie to jest najbardziej czyste miasto w Polsce Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ok mam flagi. Szukajcie na stoiskach sportowych i w sklepach sportowych. Tam mozna kupic flagi. W marketach też są. Do tego pasują kije od szczotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Słuchajcie, odebrałam Córe z przedszkola. Mówi mi tak: mamusiu, mieliśmy 2 minuty ciszy, bo wiesz, umarł nasz prezydent. No wiec mówię, wiem kochanie, oglądałyśmy razem przecież tv. A Ona nagle, niemalże z płaczem mówi mi tak: a czy Ty wiesz, ze tylko ja, Janek, Filip, Kuba, Daniel i Marysia byli smutni, że prezydnet nie żyje. Reszta dzieci powiedziała, ze ich to nei obchodzi, ze przecież Go nie znali, że zaraz i tak będzie nowy, więc co to za różnica:bash::bash::jawdrop::jawdrop: Ja normalnie jestem w ciężkim szoku! No to sa tylko siedmioletnie dzieci, same tego nie wymyśliły. ZNIECZULICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Kasia to my, rodzice, dajemy naszym dzieciom wzorce jak sie zachować, jaką przyjać postawę.Jestem matką nastolatki. To trudny okres, buntu. Kilka razy prosiłam Ją "chodź, usiadź, razem obejrzymy tv, to historia tworzy sie na naszych oczach".Weż mamo, daj juz spokój-słyszałam. Czasem przechodząc przez pokój rzucała mi swoje "to jeszcze to ogladasz?". To miało być śmieszne, cyniczne, pokazujące mi, że sie rozklejam. Ale wiem, ze w swoim pokoju śledziła wiadomosci w kompie bo była lepiej poinformowana w tym co sie dzieje od nas. Wyszło to w jakiejś przypadkowej dyskusji. To dobrze, niech to robi po swojemu skoro Jej tak łatwiej.. Ja w Jej wieku pewnie reagowałabym podobnie. Ze swojej strony wiem, że zrobiłam krok w Jej kierunku by przekazać Jej choć część tego co wazne, co nazywam patriotyzmem, poczuciem narodowym. Myślę, ze to za kilka lat zaowocuje. Narazie w gronie równieśników, szczególnie w małej miejscowości jak nasza gdzie trudniej zrzeszać sie w grupy, wspólnie wspierać, lepiej siedzieć w ukryciu i nie wychylać się.Mi wystarczy poczucie, że Ona wie i że przekazałam jej odpowiedni wzorzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Donia, mnie tego tłumaczyć nie musisz. Większość rzeczy wynosi się z domu. Takie, ze jemy sztućcami, a nie rękami. Że mowimy dzień dobry sąsiadom. Że przepuszcza się kobiety i ze najpierw się WYCHODZI (np ze sklepu) a potem się WCHODZI. Ze załatwia się swoje potrzeby fizjologiczne w łazience, ze potem trzeba umyc ręce. Ze talerze po obiedzie odkłada się do zmywarki/ zlewu. No mnóstwo drobnych rzeczy. Szkoła moze jedynie wspomóc ten rozwój, ale bez zgody rodziców, bez współpracy jest to niemożliwe. A jak jeszcze dziecko trafi na nauczyciela co to musi pogode i film obejrzeć no to już jest kaplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nie zapomnę takiego jednego dnia, kiedy to byałam na maturze. Nie wolno wychodzić, jedynie za potrzebą i to z kimś z komisji. Więc jako przewodnicząca poprosiłam kolegę mojego z komisji, żeby poszedł z tym uczniem do toalety. Oczywiscie nauczyciel czekał pod WC, uczeń był sam w kabinie No i wychodzi ten uczen z kabiny i chce wyjść w ogóle z toalety. Na to ten nauczyciel z wytrzeszczem w oczach: a ręce?? A uczeń: co, ręce??? Umyj!!, Ale mam czyste ...... z takim niedowierzaniem w głosie i dezorientacją pokazał mu ręce tak jak małe dzieci pokazują rodzicom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Kasia to Ty w szkole,... dzieci które sie uczą..... A ja w pracy ludzi uswiadamiałam ze trzeba myć ręce po wyjsciu z toalety I wiem, że mimo tego nadal tego niektórzy nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nieee, to jest jakaś kompletna paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.04.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 a jeżeli ktoś nie dotykał niczego brudnego to też musi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Myślę, że nikt nic nie musi:D Ja mam taki nawyk poprostu, że myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry postawa koleżanki ze szkoły "rewelacja" co do dzieci, to ja mojej 6 letniej córce nie tłumaczyłam specjalnie co się stało, ale to ze względu na to, że w zeszłym roku straciła ukochaną babcię i ciągle to przeżywa (często ma koszmary w nocy). Oglądała z nami telewizję i widziała co się dzieje. Zadała nawet pytanie co się stało, więc powiedziałam, że rozbił się samolot i dużo ludzi zginęło, w tym Prezydent. My też nie mamy flagi, ale założyłam na antenę samochodową baiłą, czerwoną i czarną wstążkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ... co do flagi to i ja się bije w piersi.... nie mam .... choc mam nadzieje, że uda się to mi naprawić ... Kasia co dajesz do nawozu do trawy na chwasty ? bo perz to wiem, że pada razem z częstszym koszeniem... ale mam koniczyne... i mech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A słyszałyście, że w katastrofie zginął mąż dziennikarki TVN Joanny Racewicz ? Był szefem ochrony Prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 a jeżeli ktoś nie dotykał niczego brudnego to też musi? Aj low ju Teraz słucham cię, co konkretnie Ci się podoba w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nitu, ja kupiłam nawóz z odchwaszczaczem. Sa rózne rodzaje, na mech też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts