Irma 13.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a co było? bo u mnie niestety disney ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a co sądzicie o pochówku na Wawelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Mieli taką mozliwość wyboru i wybrali Wawel. Nie dziwię się rodzinie. To wielki prestiż.Ja sądziłam, że bedą to jednak Powązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja sądziłam, że bedą to jednak Powązki. wykłócanie się nad trumną nad zasadnością wyboru nekropolii, nad tym czy prezydent i pierwsza dama to jednak nie za mało by spocząć pośród królów jest mało stosowne, jednak ja, podobnie jak Mayland spodziewałbym się mimo prestiżu Cmentarza Pwąskowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a co było? bo u mnie niestety disney ... No każdy klub wyczytywał swoich posłów i senatorów. Pawlak płakał jak czytał swoich, pięknie ich pożegnał. Grał kwartet smyczkowy. Grał wyciskacze łez. Kamera pokazywała całą salę. Jarosław jak w obłędzie, jakby nieobecny. Co do pochówku na Wawelu to wstrzymam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No dobra, skoro piszecie to ja też powiem. Najpierw wybałuszylam oczy: WAWEL???? No ale potem, tak na chłodno pomyślałam, że może to jest najlepsze miejsce?? Nie wiem, na serio. Mam mieszane uczucia. Ale skoro jest taka możliwość i rodzina chce to niech korzysta z tej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2154607,11,zamieszanie_wokol_miejsca_pochowku_pary_prezydenckiej,item.html Czytam, ze nadal nie jest pewny Wawel...Logistycznie i bardziej dostępne nie tylko w czasie pogrzebu lepsze byłyby Powązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Była kiedyś taki watek o mogiłach/pomnikach w Hyde Parku. Chyba lump go założyła. Oczywiście całe mnóstwo ludzi pukało się w czoło, ze po co takie grube tysiace na cmentarzu zostawiać, że to trąci kiczem, że lepiej krzyż . No może i lepiej. Też mi się nie podobają te płaczące anioły. Jednak potrafię zrozumiec to. Wiem co kieruje rodzinami. Myślę, że TYM przypadku jest identycznie. Te same intencje, emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) [...]ja też ich rozumiem... Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Przeczytałam Irma. Zgadzam się. Wiesz, gadki-szmaki, ze to nic nie da, ze to nic nie zmieni dzialają rodzinie na układ nerwony niezbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 tylko szybkie dzień dobry zostawiam, bo nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cze lidszu. Msza żałobna Mozarta jest ...no brak mi słów. Piękna i strasznie przygnębiająca zarazem.Znając histroię jej powstania zwłaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Zerkam na msze z Archikatedry św Jana w Warszawie. Mazowiecki spi, musza go budzić, żeby wstawała wtedy kiedy trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 przepraszam, czy mogę zmienić temat? Podejrzewam, że zrobię karierę. Na facebooku wysłano mi dziś zaproszenie z profilu SUPER MODEL TV PROGRAM... Przysięgam!!!!! http://img175.imageshack.us/img175/3692/67029574.th.png W ogóle mnie to nie dziwi, wszak mam swoje zdjęcie w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dziekuję Ci kochany za zmianę tematu. W końcu ktoś mnie wyrwal z tej ponurej atmosfery Nie mogeeeee:jawdrop::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Mieli taką mozliwość wyboru i wybrali Wawel. Nie dziwię się rodzinie. To wielki prestiż. Ja sądziłam, że bedą to jednak Powązki. wykłócanie się nad trumną nad zasadnością wyboru nekropolii, nad tym czy prezydent i pierwsza dama to jednak nie za mało by spocząć pośród królów jest mało stosowne, jednak ja, podobnie jak Mayland spodziewałbym się mimo prestiżu Cmentarza Pwąskowskiego No dobra, skoro piszecie to ja też powiem. Najpierw wybałuszylam oczy: WAWEL???? No ale potem, tak na chłodno pomyślałam, że może to jest najlepsze miejsce?? Nie wiem, na serio. Mam mieszane uczucia. Ale skoro jest taka możliwość i rodzina chce to niech korzysta z tej możliwości Ja uważam , że to przesada...sorry ale moim zdaniem Wawel jest przesadzony. Bardzo mi żal ludzi, którzy zginęli ale nie jako dobrych czy złych ...już sama nie wiem informacje wcześniejsze zanim stała się ta straszna katastrofa i te , którymi nas teraz boksują są strasznie różne... Też macie takie odczucie ..bo ja już głupieję i rozmawiając z koleżankami z pracy one mają podobnie... Nie znałam ich ..nie wiem jakimi byli ludźmi... wiem, że zginęli w straszliwym wypadku..okropnym..strasznymm..żal mi ich bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dziekuję Ci kochany za zmianę tematu. W końcu ktoś mnie wyrwal z tej ponurej atmosfery Nie mogeeeee:jawdrop::lol2: oj przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Miko, nie przepraszaj. Nie ma za co. Dopóki rozmowa jest kulturalna to odmienne poglądy mają tu, w tym wątku rację bytu. Nawet te skrajnie odmnienne od moich. Jesli chodzi o odczucia w tej sprawie to moje sa niezmnienne: strasznie mi żal wszystkich, absolutnie wszystkich. Co do "wątków pobocznych" typu pochówek, czyja wina, spiski i take tam to mam mieszane odczucia. Ale ponieważ nie czuję sie na tyle kompetentna i "oblatana" w tych sprawach żeby o tym mówić więc milczę, żeby nie zamudzać jak niektórzy swoimi dywagacjami.Poza tym, ciszej nad trumnami. Ciszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Zamknięto temat "Rozbił się samolot z Prezydentem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts