dandi3 13.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a nie, moderator wydzielił tylko osobny temat.... ale tam jaja odchodzą, aż trudno uwierzyć że chodzi o pogrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jakie zamknęli?????????? Podzielony jest, część najbardziej pyskówkowa jest w Hyde Parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a nie, moderator wydzielił tylko osobny temat.... ale tam jaja odchodzą, aż trudno uwierzyć że chodzi o pogrzeb własnie. Dlatego ja wymiękam.. Boże ja to sie chyba stara prukwa robię No bo jeszcze 2 lata temu pyszczyłabym pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 własnie. Dlatego ja wymiękam.. Boże ja to sie chyba stara prukwa robię No bo jeszcze 2 lata temu pyszczyłabym pierwsza robię? jesteś stara, gruba i szczerbata i oczywiście brak Ci pazura. Teraz będziesz pierdzieć o firaneczkach do uśmiechniętej śmierci. I dobrze. Ustąp pola młodym. No to idę, pa pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 kurdę bardzo mi przykro ale obśmiałam się jak norka czytając wewątek w którym niejaki dądi wyznaje miłość niejakiej Edycie Ż. kurtka wodna pohanbilam żałobę narodową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 bo jesteś głupkowata. ja tak serio to się jej boję. Gdyby teraz napisała do mnie "wyłaź przed dom - czekam" to bym się chyba zaczkał na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 robię? jesteś stara, gruba i szczerbata i oczywiście brak Ci pazura. Teraz będziesz pierdzieć o firaneczkach do uśmiechniętej śmierci. I dobrze. Ustąp pola młodym. No to idę, pa pa. Alez ja cie kocham Ale wiecie co zauważylam, że W KOŃCU SKONCZYŁO SIĘ KASKADOWE CYTOWANIE, KTÓRE DOPRAWADZAŁO MNIE ZAWSZE DO SZAŁU!!!!!!!! :bash::bash: Bardzo to było nieczytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 masz szczęście, że ona mieszka pod Wawelem i na pociąg do siemiatycz jej nie stać, bo biedna ale tak serio to myślę, ze niestety ktoś tu kogoś wpuszcza w maliny...przecież takichludzi tak naprawdę nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 kurdę bardzo mi przykro ale obśmiałam się jak norka czytając wewątek w którym niejaki dądi wyznaje miłość niejakiej Edycie Ż. kurtka wodna pohanbilam żałobę narodową.... Wlaśnie!!!!!!!!! ja mu chyba trzeci raz z rzędu deklaracje skaładam, a tu masz: pojawai się jakaś "nowa" i proszę! Dądi zakochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 bo to tak z tymi modelami jest... zarozumiałe toto i puste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 JAK DZWON!!!!!!!!!!!!!! A tak serio to imponuje mi Pietrek z Rancza i dlatego jestem taki durnowaty... choć piękny. ja też uważam, że Edyta Ż to jakaś prowokacja. Węszę w tym Lumpa czy kogoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 może to elfir się przebrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 bo to tak z tymi modelami jest... zarozumiałe toto i puste... Otoż to, echhh No nic, ja mam blisko do Krakowa i niewykluczone, że pojadę. Obejrzę i ocenię czy stanowi jakieś wieksze zagrożenie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Elfir, dobreee Lump?? No coś cicho ostanio. Za to JoSh ma u mnie wielkiego plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 A mnie jest tak naprawdę obojętne gdzie go pochowają...w sumie byłam pewna że to bedą powązki, ale niech tam, że niby precednes, ze to , ze tamto...wszystko marność i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Elfir najlepsza była jak zapytała dlaczego inaczej odczuwamy smierć kogoś anonimowego kto zginął w wypadku a inaczej śmierć prezydenta. Dlaczego no dlaczego ale powiedzcie. ALE JA TYLKO ZADAJE PYTANIA no powiedzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 A mnie jest tak naprawdę obojętne gdzie go pochowają... w sumie byłam pewna że to bedą powązki, ale niech tam, że niby precednes, ze to , ze tamto... wszystko marność i tyle Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Co tu sie dzieje?!!!!!!! Jaka dyskusja! No tak, święta tójca sie bawi nocą na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a co! ja już jestem pijana to się bawię...ale ciii...bo w koncu żaloba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 13.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja juz przestalam słuchac radia i oglądac telewizję, bo denerwuje mnie ten sztuczny patos, dyskusje gdzie ma spocząć ciało, rozkmninianie wszystkiego naokrągło. Rozumiem ze media mają teraz swoje 5 minut ale ja juz po prostu nie mogę,Ta katastrofa jakoś szarpnęła mnie od wewnątrz, nawet nie spodziewałam się że tak to będe przeżywać, potrzebuje teraz ciszy, zadumy żeby się pozbierać. Wrażliwość ludzi jest jednak rózna. Zbulwersował mnie np telefon w niedzielę od kolegi który zaczął słowami - 'Ale jaja co?' . Po prostu odechciało mi sie z nim gadać. Zginęło tylu ludzi i to w takim wymownym miejscu a dla niego to jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts