mario31 15.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Kiepsko Maryś. Jedna ledwo lewdo, druga nic, zero listka, brązowe łodygi, w środku juz takie zdrewniałe. Ja kupiłam nawóz z jakimś składnikiem chwastobójczym. Chyba dziś go musze rozsypać Kasiu przytnij je delikatnie i poczekaj, bo mogą jeszcze odbić... Chociaż jak patrzę po ogródkach, to wierzby puszczają w zasadzie jako pierwsze.... No to mnie pocieszyłyście z tą koniczyną.... Trzeba się w sobotę wziąć za trawnik. Kupiłam coś na chwasty i będziemy walczyć... Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 maryś pisze że im wcześniej tym lepiej bo to ma tendencje do całkowitego przerastania trawnika i wypierania trawki. zreszta ja to wiem bo kiedyś sobie hm... zasialam koniczynke na trawniku irma, kasia a tak to było: czeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dobry wieczór no to ja nie wiem czy się w ogóle odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.04.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 maryś pisze że im wcześniej tym lepiej bo to ma tendencje do całkowitego przerastania trawnika i wypierania trawki. zreszta ja to wiem bo kiedyś sobie hm... zasialam koniczynke na trawniku Weź mnie nie załamuj........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Piękne sa te brzozy ale lisci z nich tyle, ze nie sposób ogarnąć. moje zalegają wszedzie. Dlatego unikac będę wysypywania kamyczkami. na korze ich tak nie widać jak nawieje. A trawnik moze jeszcze się ruszy. Sypnij ciut nawozu i obserwuj. Dziewcyzny a co sypac na ten trwanik - mi przed domem snieg zniszczyl dosc konkretnie trawe - nie dosc ze ziemia wyglada na dosc ubita to trawa wzeszla tylko gdzieniegdzie :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.04.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Możesz sypnąć Azofoską albo jakimś Substralem do trawy. I koniecznie dosiej trawkę w tych miejscach gdzie masz placki - na pewno przez lato ładnie się rozrośnie i wyrówna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.04.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dzieki Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.04.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ależ nie ma za co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Heloł, pojechałam odebrac kurtkę z reklamacji ale musiałąm ja zostawić znowu. No oni myslą, ze klient to debil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.04.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 myslą, ze klient to debil. nieeeeeeeeeee tam, o Tobie na bank tak nie pomyśleli. Masz takie mądre oczy http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Zemszczę się. Okrutnie. I promise you. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobryKasia a co kurtce było ze w reklamacji była:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Wunia, że tak powiem wyłaziła z siebie..Ta watolina czy jak tam zwał wychodziła, nie dość ze do wewnątrz, to jeszcze na zewnątrz. Wyglądała jakbym ją nosiła z dziesiąty sezon. Wyprałam ją. Po kilkudniowym noszeniu powtórka. Wiec zanisołam do sklepu, żeby reklamować. Przyjęli bez szemrania. Dziś po nią przyjechałam i co??????????? I napisali mi, ze uprali w pralni chemicznej i ze już teraz bedzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 no nieźli są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 moja mama tez tak miala. to wina materialu. w niektorych igla robi wystarczajace dziury zeby te ciciory wylazily. to wyobraź sobie jak z kolejnej pomyłki mojej mamy wylazilo hurtem pierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Efi, u mnie wyłaziło wszędzie, nei tylko na szwach. Robiły sie takie kulki, jakby zmechacona była ta kurtka.Zażyczyłam sobie zwrotu pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wylazilo hurtem pierze znam takie przypadki z autopsji. Mam w pracy kolegę tylko jemu wyłazi sieczka i nie z kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja to znam paru takich co to im słoma wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobryKasica jak tam też masz słoneczko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No świeci, ale przy okazji wieje też bardzo zimny wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts