Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kiepsko Maryś. Jedna ledwo lewdo, druga nic, zero listka, brązowe łodygi, w środku juz takie zdrewniałe.

Ja kupiłam nawóz z jakimś składnikiem chwastobójczym. Chyba dziś go musze rozsypać

Kasiu przytnij je delikatnie i poczekaj, bo mogą jeszcze odbić... Chociaż jak patrzę po ogródkach, to wierzby puszczają w zasadzie jako pierwsze....:(

No to mnie pocieszyłyście z tą koniczyną.... :(

Trzeba się w sobotę wziąć za trawnik. Kupiłam coś na chwasty i będziemy walczyć...

Edytowane przez mario31

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne sa te brzozy ale lisci z nich tyle, ze nie sposób ogarnąć. moje zalegają wszedzie. Dlatego unikac będę wysypywania kamyczkami. na korze ich tak nie widać jak nawieje. A trawnik moze jeszcze się ruszy. Sypnij ciut nawozu i obserwuj.

Dziewcyzny a co sypac na ten trwanik - mi przed domem snieg zniszczyl dosc konkretnie trawe - nie dosc ze ziemia wyglada na dosc ubita to trawa wzeszla tylko gdzieniegdzie :jawdrop::jawdrop:

Wunia, że tak powiem wyłaziła z siebie..

Ta watolina czy jak tam zwał wychodziła, nie dość ze do wewnątrz, to jeszcze na zewnątrz. Wyglądała jakbym ją nosiła z dziesiąty sezon. Wyprałam ją. Po kilkudniowym noszeniu powtórka. Wiec zanisołam do sklepu, żeby reklamować. Przyjęli bez szemrania.

Dziś po nią przyjechałam i co??????????? I napisali mi, ze uprali w pralni chemicznej i ze już teraz bedzie cacy.