Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, więc tak:

wybrałam ten ciemniejszy ze względów czysto praktycznych :wink:

ze szmatą latać nie będę non stop. On jest matowy, lekko chroppowaty jakby :roll:

Nasz wiatrołap jest częściowo zamknięty, widać to na planie dokładnie, a te płytki bedą w wiatrołapie i przedpokoju. W sumie trochę ich będzie tych płytek. Będzie tam raczej widno, bo drzwi będą z przeszkleniami (nie pytajcie mnie jakie, nie wiem tego jeszcze :roll: :lol: ) no i klatka schodowa w przedpokoju jest otwarta, a w niej będzie świetlik, który daje naprawdę dużo światła :D

Kasiu a ten brązowy to nie jest poler?

wiesz co, teraz sobie przypomniałam, że jest tez taki brązowy poler, udaje trochę marmur jakby :roll:

Myślisz, że lepiej wziąć ten poler|??? :roll:

Zwariuję, jak mi Bóg miły zwariuję :lol:

:roll: ja wiem :roll: a jak błoto będzie i się dzieci wyp :oops: niczą bo będzie śliski :roll: .Ja się właśnie tego bałam :roll: . A le Mayland bedzie miała marmur i sie nie boi :roll: ... dylematy, dylematy :evil:

wiesz co, teraz sobie przypomniałam, że jest tez taki brązowy poler, udaje trochę marmur jakby :roll:

:roll: ja wiem :roll: a jak błoto będzie i się dzieci wyp :oops: niczą bo będzie śliski :roll: .Ja się właśnie tego bałam :roll: . A le Mayland bedzie miała marmur i sie nie boi :roll: ... dylematy, dylematy :evil:

no właśnie :evil:

ale Mayland ma już duze dziecko, my jeszcze maluchy, no ale one tez rosną :roll:

no właśnie :evil:

ale Mayland ma już duze dziecko, my jeszcze maluchy, no ale one tez rosną :roll:

ja będę miała półpolera taki jak ma kropqa :D , błyszczy się a tempy jak 8)

Byłam w domu gdzie cały dół jest w polerze i są dzieci małe. Pytałam czy jest ślisko. Więc nie jest! Nie obawiam się WOGÓLE tego. Wcale też nei brałam tej cechy szczególnie pod uwagę. Chodziłam po polerze, widziałam jak się zachowuje gdy próbowałam sie ślizgać. Gdyby był taki kolizyjny to instytucje i biura nieopędziłyby sie od odszkodowań wypadkowych za połamane ręce i nogi :roll:

Co tu dużo mówić. Polery ładnie wygladają. Matowe płytki też są ładne ale to nie to samo już :( Obecnie mam matowe. Nie narzekam, brudu nie widać choć to jasne płytki. Ale woda na nich rozlana jest tak samo śliska jak na polerze :lol:

I na koniec.... nie przesadzajmy z tą wodą. Przecież sadzawek w korytarzach u nikogo nie bedzie. Jak znam życie to w i tak bedziecie wycierać naneisione błoto bo mało kto lubi jak ono zalega :lol:

Każdy ma swoje za i przeciw , ja się boję i koniec :D

Wypytywałam się różnych osób Sonika mówi, że jest ok ale chodzą w butach, Żaba gonia mówiła, że oni się jeszcze nie wywalili ale jej siostrzeniec jak przyszedł to niezłego orła wywinął, Ew-ka odradzała mi błyszczącego w wiatrołapie bo jest b. ślisko :roll: (mam nadzieję, że nie pomyliłam ludzi 8) ).

Kaśka najlepiej zrobisz jak wypytasz sie innych, którzy mają taki gres i sama zdecudujesz :D . Ja już prawie kupiłam a potem miałam wizję spętanych nóg :lol: :lol: :lol: i zrezygnowałam :D

dodam jeszcze tyle, że poler mi się cholernie podoba i jest super w utrzymaniu :D A jeśli chodzi o chropowaty to też uważaj bo jak są nierówności na płytce to łatwo tego nie można wyczyścić i jak napisał jeden forumowicz

do takich płytek, trzeba jakąś panią wynająć, żeby na kolanach ze szczoteczką ten brud z zakamarków wydrapała 8)

Napewno na wysokim obcasie bedzie slisko i tez myślę, ze na każdej płytce. Wiekszosć obuwia dzieciecego ma jednak gumowe podeszwy i tu mniej bym się obawiała :roll: Jak duże macie te wiatrołapy, ze taka swoboda w nich bedzie? :roll: Mój wydawał mi sie całkiem spory i nie obawiałam sie w nim poślizgu. A na szpilkach zawsze sie ślizgam, nawet gdy jest sucho :lol:

Napewno na wysokim obcasie bedzie slisko i tez myślę, ze na każdej płytce. Wiekszosć obuwia dzieciecego ma jednak gumowe podeszwy i tu mniej bym się obawiała :roll: Jak duże macie te wiatrołapy, ze taka swoboda w nich bedzie? :roll: Mój wydawał mi sie całkiem spory i nie obawiałam sie w nim poślizgu. A na szpilkach zawsze sie ślizgam, nawet gdy jest sucho :lol:

no ja całe 6 m :lol:

ale ja już jestem i tak przekonana do swojego wyboru i go nie zmienię 8) , ciekawe co na to Kaśka :roll: , uciekła gdzieś? :roll:

uciekłam :lol:

mój wiatrołap to jakieś 6 metrów plus 6 m przedpokoju :roll:

głownie ze zwględu na ten czekoladowy brąz wybrałam tą płytkę :roll:

przy czym dodam, że jest podobna w polerze, mówiłam wyżej, udaje mamur, taki dość użylony :roll: i właśnie nie wiem czy te żyły mi się podobają

Miko, a ty pokazywałaś gdzieś te swoje płytki??

uciekłam :lol:

mój wiatrołap to jakieś 6 metrów plus 6 m przedpokoju :roll:

głownie ze zwględu na ten czekoladowy brąz wybrałam tą płytkę :roll:

przy czym dodam, że jest podobna w polerze, mówiłam wyżej, udaje mamur, taki dość użylony :roll: i właśnie nie wiem czy te żyły mi się podobają

Miko, a ty pokazywałaś gdzieś te swoje płytki??

tak w moich komentarzach :D i u kropqi pod tym pięknym szerokim kominkiem leżą te, które będę miała w hollu. Ciemniejsze są na zdjęciu u mnie 8)

A i półpoler , który mi się podoba ma też paradyż zaraz znajdę

http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002235.jpg

http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002234.jpg

jest bardzo ładny

http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=17&a=7&collID=256&scID=354

oczywiście na zdjęciu tego nie widać ale w każdym salonie z płytkami możesz go zobaczyć