kaśka maciej 01.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 hhaahahah. W domu byłam, sezon grilowy rozpoczęty.Ale nam się udało z pogodą!! Dziś jest paskudnieeeeeeee, wrrrrrrrr Pada i do dość mocno i nie zanosi się, żeby dało se spokój dzisiaj. W pogodzie mówią, że dopiero w poniedziałek będzie bez deszczu A własnie wypożyczyliśmy wertykulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.05.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 z pozdrowieniami wpadam łączę się w bólu z powodu pogody.. masssakra :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Poczytałam sobie jakies 50 stron moich komentarzy. Otworzyłam tak zupłenie przypadkowo, akurat trafił mi się temat mojej żałoby. Potem było już śmieszniej. Skończyłam na tym jak mi Dandi obiecywał imprezę z Kamykiem i Duchem. Obiecanki macanki, a głupiemu.. Po porannych deszczach pogoda stałą się znośna. Maciek zabrał sie za wertykułowanie trawy. Mimo, iże wcześneij była wyczesywana około 5 razy, to wyszło tyleeeeeeeeeee, że opad szczeny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 No tak to koszmarnie wyglądało! A tak mi pięknie kwitnie migdałek I mam takiego miniutarkowego oleandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 dobry wieczór Kasica nie no masakra z tym trawnikiem jak brudna owca wyglądał a ile takie ywpożyczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 (edytowane) Wunia, jeszcze nie wiem, bo wypożyczyłam od znajomej:) Edytowane 1 Maja 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 aaaa no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dobrze mu to zrobi. Napewno będzie bardzo ładny. Mój M dziś pokosił ponownie. Przydałaby mu sie też taka wertykulacja. Ps. Obawiam się, ze ten tynk będzie Ci zawsze w tym miejscu odpadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 No co do tynku, to jeśli zimy będa takie jak w tym roku to tak pewnie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.05.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wunia, jeszcze nie wiem, bo wypożyczyłam od znajomej:) flaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczór Jamlesik to bardzo dobra waluta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Hej:)Ale mieliśmy super wieczór:)Rozpaliliśmy ognisko, upiekliśmy kiełbaski na patykach i przy muzie z naszych lat szczenięcych siedzieliśmy do tej chwili. Bosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No i chyba dla takich chwil człowiek decyduje się na dom z działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No chyba tak Maylandziu:) Nawet dzieciom kiełbasa smakowała i były w szoku, że nie na grilu :oUmazaly sie przy tym całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dzisiaj powtórka na żądanie dzieci o ile te chmury co są u mnie nie dojdą do Z. na razie nie pada, ale ja chmurom robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No u mnie też chmury, ale póki co nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Aaaaaaaaaa, wczoraj korzystając z romantycznego nastroju, przedstawiłam męzowi koncepcję na zagospodarowanie paru miejsc na działce. Przystał Otóż, muszę zaangażować Henryka, zeby mi wymurował takie prostokątne donice, wysokie na 50-60cm. Posadzę w nich bankowo jakieś trawy i pewnei coś jeszcze. Donice będą w ułożne w lini prostej wzdłuż szmaragdów i będa połączone dechami, tak żeby przerwy tworzyły ławki. Mamy fajne miejsce na ognisko, a nie mamy na czym usiąść. wczoraj musieliśmy taszczyć krzesla z tarasu. No i?? jak Wam się podoba ta koncepcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Coś takiego? Ja bym zrobiła donice różnych kształtów ale w jednej linii.[ATTACH=CONFIG]2423[/ATTACH]Poza tym myślę, ze takie donice będą u Ciebie bardzo pasować. Zminimalizują różnicę poziomów którą masz obecnie tj. wysoki taras. Betonowa zabudowa wprowadzi środkowy poziom i urozmaici teren. Edytowane 3 Maja 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Donia, link mi nie działa Mam już zgodę Henryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dobry wieczór Kasica widać że sie nudzisz ale dobrze Ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts