Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

hhaahahah. W domu byłam, sezon grilowy rozpoczęty.Ale nam się udało z pogodą!!

Dziś jest paskudnieeeeeeee, wrrrrrrrr

Pada i do dość mocno i nie zanosi się, żeby dało se spokój dzisiaj. W pogodzie mówią, że dopiero w poniedziałek będzie bez deszczu :mad:

A własnie wypożyczyliśmy wertykulator :bash:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poczytałam sobie jakies 50 stron moich komentarzy. Otworzyłam tak zupłenie przypadkowo, akurat trafił mi się temat mojej żałoby.

Potem było już śmieszniej. Skończyłam na tym jak mi Dandi obiecywał imprezę z Kamykiem i Duchem. Obiecanki macanki, a głupiemu..

Po porannych deszczach pogoda stałą się znośna. Maciek zabrał sie za wertykułowanie trawy. Mimo, iże wcześneij była wyczesywana około 5 razy, to wyszło tyleeeeeeeeeee, że opad szczeny :jawdrop:.

Aaaaaaaaaa, wczoraj korzystając z romantycznego nastroju, przedstawiłam męzowi koncepcję na zagospodarowanie paru miejsc na działce. Przystał :)

Otóż, muszę zaangażować Henryka, zeby mi wymurował takie prostokątne donice, wysokie na 50-60cm. Posadzę w nich bankowo jakieś trawy i pewnei coś jeszcze. Donice będą w ułożne w lini prostej wzdłuż szmaragdów i będa połączone dechami, tak żeby przerwy tworzyły ławki. Mamy fajne miejsce na ognisko, a nie mamy na czym usiąść. wczoraj musieliśmy taszczyć krzesla z tarasu.

No i?? jak Wam się podoba ta koncepcja?

Coś takiego? Ja bym zrobiła donice różnych kształtów ale w jednej linii.

[ATTACH=CONFIG]2423[/ATTACH]

Poza tym myślę, ze takie donice będą u Ciebie bardzo pasować. Zminimalizują różnicę poziomów którą masz obecnie tj. wysoki taras. Betonowa zabudowa wprowadzi środkowy poziom i urozmaici teren.

Edytowane przez mayland