mikopiko 22.01.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ja już nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Oj dziewczyny Te płytkihmm, mam teraz w kuchni chropowate, ale błyszczące. Fakt, ciężej je umyć niż takie gładkie, które mam w przedpokoju. Ale też nie skrobę ich żyletka jak kotś gdzieś wspomniał Chyba dokupię jutro jeszcze jedną płytkę, tą udającą marmur Zaba, wiem, że będzie taka jak Twoja na czymś musiałam się wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 22.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 droga Kasiu, Braza, już mi lepiej czasem trzeba kimś wstrząsnąć, powtórek nie będzie!! dzięki za info o dachu, płytki czekoladowy brązik sa słodkie i mają coś wspólnego z milką i świstakiem będą przypominać o ciekawych wątkach , co do kuchni to osobiście mam bzika na widok kuchni w drewnie i malowanej porcelanie taka troche w stylu naszych babci ze wsi no cóż skoro mam zostać wiochmenką muszę się wtopić w otoczenie czy możecie polecić jakiś dobry bank dobry do oskubania? coby dawał biednym a zabierał bogatym, przymierzam się do hipoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 droga Kasiu, Braza, już mi lepiej czasem trzeba kimś wstrząsnąć, powtórek nie będzie!! dzięki za info o dachu, płytki czekoladowy brązik sa słodkie i mają coś wspólnego z milką i świstakiem będą przypominać o ciekawych wątkach , co do kuchni to osobiście mam bzika na widok kuchni w drewnie i malowanej porcelanie taka troche w stylu naszych babci ze wsi no cóż skoro mam zostać wiochmenką muszę się wtopić w otoczenie czy możecie polecić jakiś dobry bank dobry do oskubania? coby dawał biednym a zabierał bogatym, przymierzam się do hipoteki gwiazdeczko, otóż to, czasem trza wstrząsnąć i po to my tu som jeśli chodzi o kuchnię, to jeszcze z rok temu dałabym się zastrzelić za taką tradycyjną, ale przeszło mi, bo w sumie mam taką tradycyjną teraz od 9 lat. Jako zmienna baba zapragnęłam zmian na nowoczesnośc A bank do oskubania jest...np Santander. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Każdy ma swoje za i przeciw , ja się boję i koniec Wypytywałam się różnych osób Sonika mówi, że jest ok ale chodzą w butach, Dobry wieczór, Miko - rany Julek, ja w życiu nie powiedziałam, że u mnie się chodzi w butach , chyba bym zabiła gdyby tak było . Suchy poler jest tępy i nie jest śliski. Mokry tak, ale suchy zdecydowanie nie. Przepraszam, że tak wpadłam niespodziewanie, ale podczytuję sobie to tu, to tam . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Każdy ma swoje za i przeciw , ja się boję i koniec Wypytywałam się różnych osób Sonika mówi, że jest ok ale chodzą w butach, Dobry wieczór, Miko - rany Julek, ja w życiu nie powiedziałam, że u mnie się chodzi w butach , chyba bym zabiła gdyby tak było . Suchy poler jest tępy i nie jest śliski. Mokry tak, ale suchy zdecydowanie nie. Przepraszam, że tak wpadłam niespodziewanie, ale podczytuję sobie to tu, to tam . Pozdrawiam Sonika , no nie mogę, a ja taka nieuczesana i nieprzygotowana na wizyte TAKIEGO gościa Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Sonika , no nie mogę, a ja taka nieuczesana i nieprzygotowana na wizyte TAKIEGO gościa Zapraszam częściej Myjcie sie dziewczyny , nie znacie dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Sonika , no nie mogę, a ja taka nieuczesana i nieprzygotowana na wizyte TAKIEGO gościa Zapraszam częściej Myjcie sie dziewczyny , nie znacie dnia ani godziny Myjcie się chłopaki, żeby nie było draki ja ino nieuczesana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Się mi podobają te płytki Obecnie mam jasne w przedpokoju i kuchni (jak dla mnie - porażka absolutna, wiecznie plamy na nich jakoweś widac ) więc za żadne skarby jasnych drugi raz nie wezmę. A ze śliskością to jest, że ... krakowiaka nikt na nich tańczyć codziennie nie będzie - to pierwsze primo, a drugie primo: każda mokra płytka jest śliska!!! Trzeba więc podejść do tego racjonalnie i wybrać to, co się podoba!!! Uczesałaś się w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Się mi podobają te płytki Obecnie mam jasne w przedpokoju i kuchni (jak dla mnie - porażka absolutna, wiecznie plamy na nich jakoweś widac ) więc za żadne skarby jasnych drugi raz nie wezmę. A ze śliskością to jest, że ... krakowiaka nikt na nich tańczyć codziennie nie będzie - to pierwsze primo, a drugie primo: każda mokra płytka jest śliska!!! Trzeba więc podejść do tego racjonalnie i wybrać to, co się podoba!!! Uczesałaś się w końcu eee, jesce nie wiem, że trzeba wybrać to co się podoba wybrałam więc ten szorstki gres, bo kolor pasuje do całości wizji ale coś mi mówi, że jutro pojadę po jeszcze tą marmurkową płytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Chodzi o te marmurkowe z Opoczna - Reggio czy inne - nie nadążam, sorry, ale za wiele rzeczy robię naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Każdy ma swoje za i przeciw , ja się boję i koniec Wypytywałam się różnych osób Sonika mówi, że jest ok ale chodzą w butach, Dobry wieczór, Miko - rany Julek, ja w życiu nie powiedziałam, że u mnie się chodzi w butach , chyba bym zabiła gdyby tak było . Suchy poler jest tępy i nie jest śliski. Mokry tak, ale suchy zdecydowanie nie. Przepraszam, że tak wpadłam niespodziewanie, ale podczytuję sobie to tu, to tam . Pozdrawiam no to coś popier no to będę teraz chodzić w kaloszach po domu aby się udręczyć za swą głupotę już więcej nic nie powiem i nie za cytuję ....ja nie chciałam nikomu przykrości ...zapadam się w przestrzeń na ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja tez już czasem nie nadążam A ty miko tu sie nigdzie nie zapadaj bo tu plytki trza wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Chodzi o te marmurkowe z Opoczna - Reggio czy inne - nie nadążam, sorry, ale za wiele rzeczy robię naraz ale misz masz ja wybrałam opoczno naturale brąz a ten gre polerowany to pojęcia nie mam jakiej firmy, spodobał mi się i już tak dla wyjaśnienia wątpliwości http://www.opoczno.com/products/1436m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Chodzi o te marmurkowe z Opoczna - Reggio czy inne - nie nadążam, sorry, ale za wiele rzeczy robię naraz ale misz masz ja wybrałam opoczno naturale brąz a ten gre polerowany to pojęcia nie mam jakiej firmy, spodobał mi się i już Aha, czyli taka na końcu nie jestem A ten Opoczna Naturale widziałam w katalogu, bo mam takowy, i świetnie wygląda na tych prezentacjach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Chodzi o te marmurkowe z Opoczna - Reggio czy inne - nie nadążam, sorry, ale za wiele rzeczy robię naraz ale misz masz ja wybrałam opoczno naturale brąz a ten gre polerowany to pojęcia nie mam jakiej firmy, spodobał mi się i już O ile dobrze pamiętam to one nie były szorstkie i chropowate , tylko miały taką nie gładką struktorę powierzchni. Ale jasno się wypowiadam No taką fakturę drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Chodzi o te marmurkowe z Opoczna - Reggio czy inne - nie nadążam, sorry, ale za wiele rzeczy robię naraz ale misz masz ja wybrałam opoczno naturale brąz a ten gre polerowany to pojęcia nie mam jakiej firmy, spodobał mi się i już O ile dobrze pamiętam to one nie były szorstkie i chropowate , tylko miały taką nie gładką struktorę powierzchni. Ale jasno się wypowiadam No taką fakturę drewna może masz rację sama do końca nie wiem, gdyż były takie brudne, że ich za przeproszeniem nie macałam kurzu było tyle, że nawet faktury nie było widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Sonika , no nie mogę, a ja taka nieuczesana i nieprzygotowana na wizyte TAKIEGO gościa Poczułam się jak jakieś wykopalisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 też opoczno, gres arenisca obok ten naturale http://www.opoczno.com/products/1716m.jpg http://www.opoczno.com/products/1436m.jpg Sonika, Ty się czuj, ale jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 zwariuję, ten arenisca bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts