Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj dziewczyny :roll: Te płytkihmm, mam teraz w kuchni chropowate, ale błyszczące. Fakt, ciężej je umyć niż takie gładkie, które mam w przedpokoju. Ale też nie skrobę ich żyletka jak kotś gdzieś wspomniał :roll:

Chyba dokupię jutro jeszcze jedną płytkę, tą udającą marmur 8)

Zaba, wiem, że będzie taka jak Twoja :oops: na czymś musiałam się wzorować :oops: :wink:

droga Kasiu, Braza, już mi lepiej czasem trzeba kimś wstrząsnąć, powtórek nie będzie!! dzięki za info o dachu, płytki czekoladowy brązik sa słodkie i mają coś wspólnego z milką i świstakiem będą przypominać o ciekawych wątkach :p , co do kuchni to osobiście mam bzika na widok kuchni w drewnie i malowanej porcelanie taka troche w stylu naszych babci ze wsi :oops: no cóż skoro mam zostać wiochmenką muszę się wtopić w otoczenie :wink:

czy możecie polecić jakiś dobry bank dobry do oskubania? coby dawał biednym a zabierał bogatym, przymierzam się do hipoteki :lol:

droga Kasiu, Braza, już mi lepiej czasem trzeba kimś wstrząsnąć, powtórek nie będzie!! dzięki za info o dachu, płytki czekoladowy brązik sa słodkie i mają coś wspólnego z milką i świstakiem będą przypominać o ciekawych wątkach :p , co do kuchni to osobiście mam bzika na widok kuchni w drewnie i malowanej porcelanie taka troche w stylu naszych babci ze wsi :oops: no cóż skoro mam zostać wiochmenką muszę się wtopić w otoczenie :wink:

czy możecie polecić jakiś dobry bank dobry do oskubania? coby dawał biednym a zabierał bogatym, przymierzam się do hipoteki :lol:

gwiazdeczko, otóż to, czasem trza wstrząsnąć i po to my tu som :wink:

jeśli chodzi o kuchnię, to jeszcze z rok temu dałabym się zastrzelić za taką tradycyjną, ale przeszło mi, bo w sumie mam taką tradycyjną teraz od 9 lat.

Jako zmienna baba zapragnęłam zmian na nowoczesnośc :roll:

A bank do oskubania jest...np Santander. Polecam 8)

Każdy ma swoje za i przeciw , ja się boję i koniec :D

Wypytywałam się różnych osób Sonika mówi, że jest ok ale chodzą w butach,

Dobry wieczór,

Miko - rany Julek, ja w życiu nie powiedziałam, że u mnie się chodzi w butach :o , chyba bym zabiła gdyby tak było :wink: .

Suchy poler jest tępy i nie jest śliski. Mokry tak, ale suchy zdecydowanie nie.

Przepraszam, że tak wpadłam niespodziewanie, ale podczytuję sobie to tu, to tam :wink: .

Pozdrawiam :D

Dobry wieczór,

Miko - rany Julek, ja w życiu nie powiedziałam, że u mnie się chodzi w butach :o , chyba bym zabiła gdyby tak było :wink: .

Przepraszam, że tak wpadłam niespodziewanie, ale podczytuję sobie to tu, to tam :wink: .

Sonika :o , no nie mogę, a ja taka nieuczesana i nieprzygotowana na wizyte TAKIEGO gościa :oops:

Zapraszam częściej :D

Się mi podobają te płytki :D Obecnie mam jasne w przedpokoju i kuchni (jak dla mnie - porażka absolutna, wiecznie plamy na nich jakoweś widac :-? ) więc za żadne skarby jasnych drugi raz nie wezmę. A ze śliskością to jest, że ... krakowiaka nikt na nich tańczyć codziennie nie będzie - to pierwsze primo, a drugie primo: każda mokra płytka jest śliska!!! Trzeba więc podejść do tego racjonalnie i wybrać to, co się podoba!!!

Uczesałaś się w końcu :roll: :wink:

Się mi podobają te płytki :D Obecnie mam jasne w przedpokoju i kuchni (jak dla mnie - porażka absolutna, wiecznie plamy na nich jakoweś widac :-? ) więc za żadne skarby jasnych drugi raz nie wezmę. A ze śliskością to jest, że ... krakowiaka nikt na nich tańczyć codziennie nie będzie - to pierwsze primo, a drugie primo: każda mokra płytka jest śliska!!! Trzeba więc podejść do tego racjonalnie i wybrać to, co się podoba!!!

Uczesałaś się w końcu :roll: :wink:

eee, jesce nie :oops: :wink:

wiem, że trzeba wybrać to co się podoba :roll:

wybrałam więc ten szorstki gres, bo kolor pasuje do całości wizji 8) ale coś mi mówi, że jutro pojadę po jeszcze tą marmurkową płytkę :lol:

Dobry wieczór,

:oops: no to coś popier :oops: no to będę teraz chodzić w kaloszach po domu aby się udręczyć za swą głupotę :cry:

już więcej nic nie powiem i nie za cytuję :cry: ....ja nie chciałam nikomu przykrości ...zapadam się w przestrzeń :oops: na ra :-?

Chodzi o te marmurkowe z Opoczna - Reggio czy inne - nie nadążam, sorry, ale za wiele rzeczy robię naraz :oops:

ale misz masz :lol:

ja wybrałam opoczno naturale brąz 8)

a ten gre polerowany to pojęcia nie mam jakiej firmy, spodobał mi się i już 8)

tak dla wyjaśnienia wątpliwości

http://www.opoczno.com/products/1436m.jpg

Chodzi o te marmurkowe z Opoczna - Reggio czy inne - nie nadążam, sorry, ale za wiele rzeczy robię naraz :oops:

Aha, czyli taka na końcu nie jestem :) A ten Opoczna Naturale widziałam w katalogu, bo mam takowy, i świetnie wygląda na tych prezentacjach!!!

O ile dobrze pamiętam to one nie były szorstkie i chropowate , tylko miały taką nie gładką struktorę powierzchni.

Ale jasno się wypowiadam :lol: No taką fakturę drewna

O ile dobrze pamiętam to one nie były szorstkie i chropowate , tylko miały taką nie gładką struktorę powierzchni.

Ale jasno się wypowiadam :lol: No taką fakturę drewna

może masz rację :roll: sama do końca nie wiem, gdyż były takie brudne, że ich za przeproszeniem nie macałam :lol:

kurzu było tyle, że nawet faktury nie było widac :lol: