kaśka maciej 03.05.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Jaaaaaa??? Jaaaaaaa się nudzę????????? Wiesz jaka to jest ciężka praca: koncepcyjne myślenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 wiem cholera dobrze że mi przypomniałaś o konieczności kocepcyjnego myślenia mam diwe pilne sprawy do rozmyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dawaj, co dwie głowy to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.05.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 tez sie dopisuje. a koncepcja ksiu mi sie bardzo podoba. tylko z tymi trawami to bym jeszcze pomyslala. one strasznie na boki sie rozkladaja i mogloby w efekcie nie byc gdzie usiasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ja to muszę zobaczyć jakieś rysunki czy cos, zeby powiedzieć na 100% czy mi się podoba, ale z opisu wygląda, ze bedzie ok. sama planowałam coś takiego i nawet już nie pamiętam dlaczego koncepcja upadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Irmo pewnie nie miałaś takiego Henryka jak Kaśka co te donice by zrobił Ja nie miałam i nie mam donic:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Irma, w zasadzie May pokazała w załączniku parę postów wyżej o co mi chodzi Te zielone kwadraty i prostokąty to donice, połączone dechami do siedzenia. Palenisko ma by w lewym górnym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ja nie mam Henryka ani co gorsza Władysławow na te donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ja bede robic donice drewniane jak te pokazywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 mnie się załącznik nie otwierał...ale wydaje mi się, ze za dużo tego zrobiłaś. jest jak w parku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Markotko myślisz, ze dla mnie to jakieś rozwiazanie? Koszt praktycznie taki sam.... Żywotność mniejsza i więcej uwagi wymagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 mnie się załącznik nie otwierał... ale wydaje mi się, ze za dużo tego zrobiłaś. jest jak w parku... Ale to nie jest projekt:D J atylko wrzuciłam całkiem luźno te donice, żeby pokazać że chodzi mi o nieregularny ich układ. Reszta sie kupy nie trzyma nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 maylandzia ale nie widac co wkleilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nie wiem czemu nie widać, ja widzę Ale to jest ten rysunke który Kasia wkleiła ponownie. Ten parkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Wiem ze one moga sie rozpasc za jakis czas, ale wole drewniane chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Donia zdążyła zrobić ten "plan" wcześniej niż ja Ale absolutnie zgadzam sie z tym założeniem: nieregularne donice, a między nimi dechy. Zresztą, pierwotnie myślałam o dechach tylko wokoło paleniska, ale to co pokazała May tez mi się spodobało. Mozna też zrobić co druga donicę te ławki. Zresztą, jeszcze daleka droga do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Efi, post 19591, tam wkleiłam to zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Kasia no to weź licz styropian na podłogi i objętość walca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 wuniaaa, to liczenie, a nie myślenie koncepcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Wiem ze one moga sie rozpasc za jakis czas, ale wole drewniane chyba Napewno będą ładnie wygladać. Szczególnie na małej powierzchni. Wszystko zależy też myslę od wymiaru tego przedsięwziecia-czy to ma być aranżacja jakiegoś zakątka czy zabudowa w większym zakresie. Jak wiesz, ja mam "rozrzut" do takich spraw działkowych stąd może moje wyobrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts