wu 03.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Kasica a skąd to wszystko koncepcyjne myślenie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ja na bank będe mieć wymurowane. A czy je potem otynkuję czy obłożę drewnem będzie zależalo od Zygmuntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 To ja wykorzystam moze ten ruch w komentarzach i zapytam czy nie widziałyscie gdzieś fajnej latarni parkowej? Takiej duzej, wysokiej na min.2m i na 3 lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Widzialam!! Byłam wczoraj po południu u nas w parku! Świetne lampy zalożyli w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Następnym razem zrób zdjecie i poszukaj, moze jest naklejka producenta na latarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 OK. A teraz spadam, bo jutro siedze na maturze z polskiego A tak mnie rozpuścił tn weekend, ze nei wiem jak jutro wstanę przed 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 http://www.desiretoinspire.net/storage/outdoor-spaces/spirit%20level.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1270708028266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Super to palenisko!! Kamień też by się u mnie przydał na podłoże. Hmm, praca koncepcyjna się szykuje:) Wróciłam z matury z polaka. Ale łatwiznaaaaaaaaa!!! Stwierdzam, że ten kto jej nie zda to debil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ale super to palenisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Palenisko ładne bo fajny kamień i piękna paproć obok wprowadzajaca nieco tajemniczy nastrój. Trzeba mieć uskok terenu bo w sztucznie wykopanej niecce będzie gromadzić sie woda, kamień w pobliżu bo sprowadzenie go nie bedzie tanie i takie paprocie albo choć wyższą ponad kolana roślinność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 może paproć jest mała tylko palenisko jeszcze mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja na wodę nawet nie patrzyłam U mnie żadne oczko wodne nei przejdzie. Z różnych względów. Ale samo miejsce na ognisko jest rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Mayland- zalezy na jakim terenie ta niecka by była kopana i jak głęboka nie mówię, zę tak masz sobei Kasia zrobić tylko wkleiłam bo akurat znalazłam, w miarę na temat i lubię takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Może masz rację.... Na moim piasku nigdy woda nie stoi ) W kaądym razie, aranżacja fajna. Dla mnie to też dobra podpowiedź bo przy wieździe na działke mam już poziom wyprowadzony i jest za nisko, nie mogę już nic robić, zeby nie zaslonić nasadzeń. A takie rozwiazanie byłoby napewno dobre - iść w dół a nie w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No to własnie napisałam, palenisko prima sort. Chociaż u mnie oczko to bez specjalnego uszczelniania by chyba sięd ało radze utrzymac:) taka glina. A muszę Wam coś napisać, dziś spotkałam mojego była ucznia, KOSZMARNEGO, który mnie jako wychowacę przyprowadzał o zawrót głowy, bo każdy nauczyciel się na niego skarżył. POrażka jednym słowem. I co on mi mówi?????? Że ja to taka dobra pani byłam i że ostra, ale sprawiedliwa. Generalnie to pani spoko babka jest I ten psychol, czekał n amnie pod szkołą, żeby mi to powiedzieć. Czujecie?? Po 3 latach se przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Docenil Cie wiesz lepiej pozno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 przy muzie z naszych lat szczenięcych taaaa, Ordonka rulez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry wieczór Kasica toś dumna być powinna a nie żalic się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A muszę Wam coś napisać, dziś spotkałam mojego była ucznia, KOSZMARNEGO, który mnie jako wychowacę przyprowadzał o zawrót głowy, bo każdy nauczyciel się na niego skarżył. POrażka jednym słowem. I co on mi mówi?????? Że ja to taka dobra pani byłam i że ostra, ale sprawiedliwa. Generalnie to pani spoko babka jest I ten psychol, czekał n amnie pod szkołą, żeby mi to powiedzieć. Czujecie?? Po 3 latach se przypomniał normalnie amerykanski triller sie zapowiada bedzie Cię teraz nachodził, aż Cię w koncu porwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Irma, mnie to nie bawi szczerze Ci powiem. Mieszka dosć blisko mnie. Przyszedł do szkoły z taką kartoteką, że włos się jeży na głowie. Został przyjęty, w imie "każdy może się zmienić, dajmy mu szansę" Pokazał na co go stac już we wrześniu. Matka nigdy nie przychodziła na wywiadowki, wolała przyjść w innym terminie, bo wiedziała, że ZAWSZE będzie musiała wysłuchać. Wygląda jak Szyc w Wojnie Polsko-Ruskiej. Dres, łysa pała, łańcuch na szyi. Ja się go nie boję ( bo on doskonale wie, że mam "chody" na policji), ale jakoś tak mi jest nieswojo, jak pomyslę, że moje dziecko się bawi gdzieś na dworze, a ta menda jest niedaleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts