kaśka maciej 05.05.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Aaaaaaa, i czekał na mnie pod szkołą mojego Syna, nie pod moją. Dokłądnie wiedział o której przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nie bój się - przecież przyszedł z dobrym słowem. Chyba, że masz przeczucie że ma złe zamiary. Masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nie mam, ja wiem ze to ona raczej mnie się boi. Ale mówię Ci, to menda jakich mało. Matkę pobił, bo przyjechała po niego jak się nawalił u kolegi i potem przyszedł na zajęcia do szkoły. Matka musiała go odebrać ze szkoły. Tylko wystawiła nogę, a ten jej spuścił omłot. Na boisku szkolnym byli. Dwóch facetów go nie mogło powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.05.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Kasia, przyszedł Ci powiedzieć, że byłaś sprawiedliwa i fajna babka. Reszta to już jego sprawa. Nie dośpiewuj bo to Cię tylko zżera a on być może nie chciał źle. Jeżeli jeszcze raz zobaczysz go pod szkołą swego syna jak na Ciebie czeka, weź misia na bok i powiedz mu, że fajnie i ten, w ogóle ale wkurza Cię, że stoi tu sobie pod szkołą gdzie uczy się Twój potomek. I tak z dobrego serca radzisz mu sie w jej pobliżu nie pokazywać no chyba, że chce ryzykować dużo więcej niż solidnie sklepany ryj... to prosz bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wiesz jak rozładować napięcie Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobryKasia jak raz może Dandi ma rację że nic złego tylko podziekowac chciał ale fakt sytuacja z letka niemiła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Czyżbym znalazła lampę do gabinetu?? http://fabrykaform.pl/Black_+_Blum_lampa_seed-p7348.html Na 5 sekund wyszło u nas słońce Podobna taka beznadziejna pogoda ma być do końca maja Nie funkcjonuję jak nalezy, jestem śpiąca i zgryźliwa dla otoczenia wtedy Chociaz w pracy byłam dzisiaj bardzo miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) kasia pisałam o tym pół roku temu. znaczy o maju beznadziejnym i deszczowym. ja nie wiem co oni teraz ameryke odkrywaja. hehehe siedzi kruszka zaglada mi przez ramie, patrzy na twój awatarek i sie pyta: czyja to pupcia? to moja pupcia? czy Twoja pupcia? Edytowane 6 Maja 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a ja szczekam na wszystkich, nie cierpie takiej pogody....zalamalas mnie ze tak ma byc jeszcze do konca maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.05.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 o k...wa z tym kolesiem to niezły pasztet, że tacy naprawdę istnieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Podobna taka beznadziejna pogoda ma być do końca maja Kaśka wypluj te słowa....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Efi, a co powiesz na czerwiec, lipiec i sierpień?? Znaczy sie jaka ma być pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 06.05.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Cześć wróżki pogodowe. U mnie też ziąb straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dobry wieczór Efi Ty lepiej nic nie mów o pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Pogoda jest wkurrrrrrrrrrrrrrrrr...ąca W związku z tymidę na manikir, pedikir i do fryzjera. Trza se jakos radzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobryKaśka to wredne było wis:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Pogoda jest wkurrrrrrrrrrrrrrrrr...ąca W związku z tymidę na manikir, pedikir i do fryzjera. Trza se jakos radzić. Baw się dobrze Kasieńko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 No i jak tam - zrobiona na BÓSTWO..?! Mam nadzieję, że poprawiłaś sobie humor...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Na ubóstwo raczej Dziś miałam w domu show pt: "jak wiesza sie dekoracje ścienne z Duka" W roli głównej wystąpili: chooj, koorwa i ja pieeeerdoole. W pozostałych rolach : (gdzie jest ten pieerddd) młotek oraz nie wytrzymam i mnie coś trafi. Na szczęście skończyło się happy endem. I tak oto mam powieszone 4 dekoracyjne kwadraty. Dziś też udało nam się kupić fajne palenisko w Praktikerze. Można dowolnie przenosić jest lekkie i pięknie mi pasuje do mojej koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts