Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mam, ja wiem ze to ona raczej mnie się boi. Ale mówię Ci, to menda jakich mało. Matkę pobił, bo przyjechała po niego jak się nawalił u kolegi i potem przyszedł na zajęcia do szkoły. Matka musiała go odebrać ze szkoły. Tylko wystawiła nogę, a ten jej spuścił omłot. Na boisku szkolnym byli. Dwóch facetów go nie mogło powstrzymać.

Kasia, przyszedł Ci powiedzieć, że byłaś sprawiedliwa i fajna babka. Reszta to już jego sprawa. Nie dośpiewuj bo to Cię tylko zżera a on być może nie chciał źle. Jeżeli jeszcze raz zobaczysz go pod szkołą swego syna jak na Ciebie czeka, weź misia na bok i powiedz mu, że fajnie i ten, w ogóle ale wkurza Cię, że stoi tu sobie pod szkołą gdzie uczy się Twój potomek. I tak z dobrego serca radzisz mu sie w jej pobliżu nie pokazywać no chyba, że chce ryzykować dużo więcej niż solidnie sklepany ryj... to prosz bardzo.

Czyżbym znalazła lampę do gabinetu??

http://fabrykaform.pl/Black_+_Blum_lampa_seed-p7348.html

Na 5 sekund wyszło u nas słońce :jawdrop: Podobna taka beznadziejna pogoda ma być do końca maja :mad:

Nie funkcjonuję jak nalezy, jestem śpiąca i zgryźliwa dla otoczenia wtedy :D

Chociaz w pracy byłam dzisiaj bardzo miła :popcorn:

kasia

pisałam o tym pół roku temu. znaczy o maju beznadziejnym i deszczowym. ja nie wiem co oni teraz ameryke odkrywaja.

hehehe

siedzi kruszka zaglada mi przez ramie, patrzy na twój awatarek i sie pyta: czyja to pupcia? to moja pupcia? czy Twoja pupcia? :rotfl:

Edytowane przez efilo

Na ubóstwo raczej :lol2:

Dziś miałam w domu show pt: "jak wiesza sie dekoracje ścienne z Duka"

W roli głównej wystąpili: chooj, koorwa i ja pieeeerdoole.

W pozostałych rolach : (gdzie jest ten pieerddd) młotek oraz nie wytrzymam i mnie coś trafi.

Na szczęście skończyło się happy endem. I tak oto mam powieszone 4 dekoracyjne kwadraty.

Dziś też udało nam się kupić fajne palenisko w Praktikerze. Można dowolnie przenosić jest lekkie i pięknie mi pasuje do mojej koncepcji