kaśka maciej 08.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No to miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 szybsza byłaś ale mnie palce bolą i to dlatego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.05.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Kaśka kwadraty świetne, a opis wieszania bezcenny! Ależ ja Wam zazdroszczę tej wyprawy....... Strasznie żałuję, że mnie nie będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 :D Jesteś wariatka, ale już ci to nieraz mówiłam :D:D Kwadraty pasują, fajne! A wiesz, ze ja o czymś takim myślałam? Tylko samej zrobić z płyty kg i tynku strukturalnego Koncepcja moja była bardzo podobna ale bardziej monotematyczna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 15 maja o 9:30 mam umówione usg którego za nic nie mogę przełożyć bo genetyk przyjeżdża tylko tego dnia a ja muszę w tym własnie tygodniu ciąży wykonać usg serca. Będziecie jechać do Irmy...... to pewnie koło mnie Kurcze a mogłam Was na wczesne śniadanie zaprosić Nie pisałam wczesniej bo nie wiedziałam, czy taty mi w Wawie nie położą ale w piątek podali nam termin przyjecia do szpitala na 28 maja. No i wyniki mu sie troche poprawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ja bym bardzo chciala cie odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.05.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Kaska! Jupi!!!! A nie mogłybyście jednak przyjechac w piątek w nocy?...byśmy się jeszcze dały radę upić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wusia ponoc nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.05.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ech...szkoda nic - upijemy się w raju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 No ja sie doczekać nie mogę Okazało się, ze mąż nei ma dyżura i że mogę wybyć w wielki świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.05.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 nawet nie wiesz jak się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 No ja sie doczekać nie mogę Okazało się, ze mąż nei ma dyżura i że mogę wybyć w wielki świat Kaśka bierz Małża i przyjedźcie w piątek, coby wieczór spędzić po booożemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Rasia, chętnie, ale on już tu jakiś wieczor chłopski zwołał Inną razą Takie coś zrobiłam na ten konkurs dla Duki. Pewnie mnie wyjśmieją za te profesjonalne zdjęcia, ale trudno:lol2: Wydaje mi się, że wybrałam najlepsze zdjecia. Reszta do obejrzenia w galerii. Oceniając bądźcie łaskawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Rasia, chętnie, ale on już tu jakiś wieczor chłopski zwołał Inną razą Takie coś zrobiłam na ten konkurs dla Duki. Pewnie mnie wyjśmieją za te profesjonalne zdjęcia, ale trudno:lol2: [ATTACH=CONFIG]10131[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]10133[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]10132[/ATTACH] Wydaje mi się, że wybrałam najlepsze zdjecia. Reszta do obejrzenia w galerii. Oceniając bądźcie łaskawi Kazik, ostatnie zdjęcie jest SUPER! Kompozycja i kolorystyka - świetne! Zrób jeszcze kilka, dokładnie z takiej samej pozycji i wysokości nad stołem... kompozycja podobna; góra dwie szklanki, miski, talerze... przesuń odrobinę w prawo bazylię i podnieś minimalnie obiektyw... może uda Ci się złapać dekoracyjne kwadraty w tle... Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 No tak mi się własnie wydawało, że to ostatnie zdjęcie jest najlepsze. Ale tam chodziło o takie wlasnie pokazanie: szczegół, cały stół oraz pokój w którym stoi stół. Widze teraz własnie, że na tym drugim zdjeciu za bardzo rzuca sie w oczy ta pusta plama zielonego obrusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dziś miałam w domu show pt: "jak wiesza sie dekoracje ścienne z Duka" dekoracje jak dekoracje, ale jak fajnie powieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jamles, no ktoś to w końcu reżyserował, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ja przeczytałem obsadę to tam tylko mnie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 09.05.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ślicznie ten stół udekorowałaś. Takie swieże kolory, super. Ja bym ci dała tę nagrodę jakby to ode mnie zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Verunia, ja cie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts