kaśka maciej 11.05.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ale mna się w ogóle nie przejmujcie. Najwyżej pojadę pociągiem, albo z Efi. Serio, nie ma problemu. Nie chcę robić zamiesznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Kurde to ma byc odpowiedz?? bo jakos nie moge wywnioskowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Znaczy się : nie moge jechac w piątek. Ale jesli o mnie chodzi to prosze się wcale nie przejmować i jechać w piątek. Ja sobie poradzę Pociągiem będę szybciej niż Wy;) Choć ominie mnie tyyyyyyyle dobra Spoko. Mozecie jechać w piątek: jedźcie, na mnie się nie oglądajcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Spokojnie Kaska tylko badam, jak i tobie nie pasuje to nie ma o czym gadac Sorki nie zwrocilam uwagi na ten krecacy sie leb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Marta, spoko. Naprawdę możecie spokojnie jechać w piątek. Mnie się krzywda nie stanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No ale mamy pol na pol to nie ma co cisnac, damy rade jakos w sobote sie wyrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mam dzisiaj sensowną pogodę. Słonko świeci, jest ciepło choć troszkę wieje . Pojechałam po potomstwo do szkół i przedszkoli i nieopatrznieee, niechcącyyy zupęlnie weszłam ot takkk do Daglezji ( takie duże centrum ogrodnicze) Miałam oczywiście nic nie kupowac. Wróciłam z: różą rododendronem prusznikiem weigelą. Tak w ogóle to zauwazyłam, że większość roślin wygląda zdecydowanie lepiej niz w zeszłym roku. Poza dwoma wierzbami zamarzła mi tylko latria. Reszta jest ladniejsza. Wszystko fajnie się rozrasta. Jeszcze chwila i lecę sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wracaj juz bo mam sprawe :> Albo choc kop szybciej Ja też wyszłam tylko do pracy i nie odwiedziłąm żadnego sklepu a kupiłam kolejną torebkę (do tych fioletowych butów które razem kupowałyśmy w stolicy) i jeszcze kilka rzeczy.... ale nie dla mnie więc nie ma sie co cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór Kasica zasypało Cię w jakim dole czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jestem, ale na chwilę. Kręgoslup mi wysiądzie,Wunia, jutro będe coś wiedzieć w wiadomej sprawie. Zadzownię, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 oczekuję z utęsknieniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ooo jakieś konszachty tu widzę.. kombinatorki jedne... też bym chętnie do Daglezji wdepnęła.. ale mi nie po drodze.. choć może to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ooo jakieś konszachty tu widzę.. kombinatorki jedne... też bym chętnie do Daglezji wdepnęła.. ale mi nie po drodze.. choć może to i lepiej Lepiej, uwierz mi. Mnie się jakos nie udaje wyjść stamtąd bez wydania jakiejś stówy Chociaż przyjechać byś mogła, np do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 czesc. ja tez jak wchodze do ogrodniczych to trzymam sie za portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A propos ogrodu! W niedziele nawiedziła mnie mamusia, czyli teściowa:) I chodzi mi po tarasie, ogląda roślinki i krzyczy: chodź szybko!! Dąb ci rośnie No i okazuje się, że w donicze z różą szczepioną na pniu rośnie sobie coś co ma liście jak dąb... Cyknę zdjecie to wam pokazę. Jak to możliwe?? W najbliższym otoczeniu dęba nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 moze w ziemi byl ktora podsypywalas albo z roza byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ale roze skads przywiozlas i moze byl jakis zoladz w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja mam pełno na dziąłce samosiejek sosny, dęba, klonu, ze o śliwkach i wiśniach nie wspomnę ALe ja to wyrywam. Las mam za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ale mnie się jakoś szkoda zrobiło tego dębu.Chyba do przesadzę do jakieś małej doniczki i poczekam co z niego będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts