Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też opoczno, gres arenisca obok ten naturale

http://www.opoczno.com/products/1716m.jpg http://www.opoczno.com/products/1436m.jpg

Sonika, Ty się czuj, ale jak u siebie :D

Dzięki :D .

Jak mogę wtrącić trzy grosze, to mnie też bardziej podoba się ten po lewo - przynajmniej na obrazku.

Jest taki bardziej zdecydowany, ale może nie powinnam się odzywać, bo nie mam pojęcia jak ma wyglądać całość i z czym będzie łączony.

też opoczno, gres arenisca obok ten naturale

http://www.opoczno.com/products/1716m.jpg http://www.opoczno.com/products/1436m.jpg

Sonika, Ty się czuj, ale jak u siebie :D

Dzięki :D .

Jak mogę wtrącić trzy grosze, to mnie też bardziej podoba się ten po lewo - przynajmniej na obrazku.

Jest taki bardziej zdecydowany, ale może nie powinnam się odzywać, bo nie mam pojęcia jak ma wyglądać całość i z czym będzie łączony.

heheheh, sęk w tym, że teraz też mi się podoba ten po lewo, ale w sklepie go nie widziałam :roll: no nic, jutro znowu uderzam na sklepy :D

A będzie łączony z bardzo jasnym polerowanym gresem, takim bezowo-szarym, niestety nie moge nigdzie znaleźć zdjęcia :roll:

no i będzie łączony a panelem:

http://www.kronooriginal.pl/go.live.php/PL-H5/produkty/P13577/kronostep-narrow.html

albo dąb montreal, albo orzech, albo zebrano

jutro zrobię przymiarkę na żywo, pojadę z tymi płytkami i może uda mi się coś zdecydowac :roll:

Kaśka ładne panele zebrano ma Obi. Obejrzyj je. Cena też bardzo dobra. To chyba bedzie u nas na dole :roll: Do ciemnych mebli, szarych scian jasna podłoga, zeby ocieplić :roll: Ale jeszcze wybór nieprzesądzony. Narazie sie tylko kochamy w tych panelach :lol: Do zwiazku jeszcze kawał drogi :wink:

Kaśka ładne panele zebrano ma Obi. Obejrzyj je. Cena też bardzo dobra. To chyba bedzie u nas na dole :roll: Do ciemnych mebli, szarych scian jasna podłoga, zeby ocieplić :roll: Ale jeszcze wybór nieprzesądzony. Narazie sie tylko kochamy w tych panelach :lol: Do zwiazku jeszcze kawał drogi :wink:

a patrzyłas na te z linka, który dałam wyżej??

jutro jedziemy się rozejrzeć i raczej zdecydowac co do podłogi

no musze cos wiedzieć :roll:

Do mnie najbardziej przemawia dąb montreal - obojętnie z którą płytką! Bardzo ładne to zebrano, ale w większej ilości może go być ... za dużo... jeśli rozumiesz o co mi chodzi :roll:

Ale i tak ta naturale bardziej mi się podoba .... :oops:

Do mnie najbardziej przemawia dąb montreal - obojętnie z którą płytką! Bardzo ładne to zebrano, ale w większej ilości może go być ... za dużo... jeśli rozumiesz o co mi chodzi :roll:

Wiem o co ci chodzi, tez się obawiam, że mogłoby mi się to znudzic, albo mnie zmęczyć :roll:

I też mi się podoba najbardziej ten montreal, chociaż na żywo pewnie lepiej podjąć decyzję :roll:

Wiem o co ci chodzi, tez się obawiam, że mogłoby mi się to znudzic, albo mnie zmęczyć :roll:

I też mi się podoba najbardziej ten montreal, chociaż na żywo pewnie lepiej podjąć decyzję :roll:

Oczywiście, że tak!! Jutro jedziesz zobaczyć??? Będziesz robic zdjęcia??? A jak będzie z porównaniem i dopasowaniem płytek - są w tym samym sklepie??

Oczywiście, że tak!! Jutro jedziesz zobaczyć??? Będziesz robic zdjęcia??? A jak będzie z porównaniem i dopasowaniem płytek - są w tym samym sklepie??

No jutro jadę i na tę okoliczność zakupiłam dziś całe dwie płytki :oops: :lol:

ten naturale i taki poler jaśniutki do kuchni i będziemy wybierać :roll:

choć mam też ochotę na ten arenisca

A ten poler jasny w kuchni będzie się stykał z którąś z tych ciemnych - naturale lub arenisca? Bo jeśli tak, to ja bym się jednak upierała przy naturale. Taki "bezpieczniejszy" mi się wydaje do połączeń :oops: A w salonie co będzie, parkiet czy tez płytki?

A ten poler jasny w kuchni będzie się stykał z którąś z tych ciemnych - naturale lub arenisca? Bo jeśli tak, to ja bym się jednak upierała przy naturale. Taki "bezpieczniejszy" mi się wydaje do połączeń :oops: A w salonie co będzie, parkiet czy tez płytki?
braza,

ten jasny palster będzie się stykał i z płytkami (obojętnie z którymi, płytki będa w przedpokoju) i z panelami w salonie :roll:

Nie chcę misz maszu :roll:

Rozumiem, że panele to ten dąb? Wiesz co, wydaje mi się, że jednak naturale, ale obejrzyj na żywo i ... porób zdjęcia, to się powymądrzamy :wink:

Rany, lecę spać, toż moja latorośl jutro do szkoły idzie!!!

Papa :D Zrób zdjęcia!!!!

Rozumiem, że panele to ten dąb? Wiesz co, wydaje mi się, że jednak naturale, ale obejrzyj na żywo i ... porób zdjęcia, to się powymądrzamy :wink:

Rany, lecę spać, toż moja latorośl jutro do szkoły idzie!!!

Papa :D Zrób zdjęcia!!!!

no porobie

ja też spadam

dobranoc :D