mayland 16.05.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Ja juz sie za płetwami oglądam i rurką do nurkowania:D Gdiześ tam mam schowane..... Póki co gumiaki stoją na samym wejściu w wiatrołapie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Obecnie nie polcam swojego tarasu. LEJE jak z cebra Już od zeszłego piątku leje praktycznie bez przerwy. Wykrakałaś ... a chciało mi się dziś grilla na obiad . Grill będzie, ale zjemy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 dzień doberek baardzo dziękuję za odwiedzinki mojego domku . Szkoda tylko, że mogłam pochwalić się pustymi ścianami Następnym razem jak przyjedziecie, to mam nadzieję, że będę już więcej zaprezentować I mnie ten deszcze dobija, bo już nawet nie chce mi się myśleć jak stawik na mojej działce wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzieki Kasia za towarzystwo A u Myszy jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nie dobijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Super ze maz zaakceptowal wszytskie przyszle zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Taaa, zaakceptował. Ciekawe jak będę chciała to wyegzekwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Cieszę się Kasiu, że Cie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Siedzę w domu. Córa kaszle jak gruźlik LEJE OKRUTNIE. Poziom Warty w naszym parku strasznie się podniósł. Dobrze, ze to mała bździna jest jeszcze, to szkód wielkich nie wyrządzi. Edytowane 17 Maja 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No moja cora tez kaszle strasznie, mam nadzieje ze jej sie nie rozwinie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Z moją to jest dziwna sprawa: śpi, je bawi się, nie wygląda na chorą, dopóki nie zacznie kaszleć.Nie gorączkuje, nic nie słychać nad oskrzelami czy płucami. nie ma alergii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Moja od wczorja z łóżka nie wstaje. DObrze, że ma 3 dni wolnego to może sie podkuruje.Przestało padać póki co. Lało ponad 24h. W nocy spać nie mogłam bo wiało okropnie. Wokół na działkach pełno wody stoi. Szłam rtano po chleb to ziemia jak gąbka jest. Kalosze mi sie w trawie zapadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 U mnie też wieje. Jak tak ostro dmucha to aż cierpnę, bo sąsiad z naprzeciwka ma takiego starego wielkiego jałowca (chyba)On się tak przegina, że strach Fajny artykułhttp://facet.onet.pl/impulsy/artykuly/10-waznych-spraw-ktore-warto-zmienic,1,3208211,artykul.htmlNiby dla facetów, ale dziewczny też zachęcam do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Chyba założę drugi dziennik budowy:)Moi powiedzmy rodzice kupili działkę. POtrzebują domu parterowego o powierzchni max 120m. Raczej taniego w budowie.Ma być prosto, tanio w budowei i eksploatacji późniejszej. Nie zaszaleję jeśli chodzi o środek, do wnętrza zdecydowanie klasyczne mają być.No i oczywiście na mnie spłynie wszytko: od zalatwienia papierów po kupno lampki nocnej. Takie projekty juz wcześniej brali pod uwagę: http://www.z500.pl/projekt/z5.htmlFajny, podoba mi się, ale 4spadowy dach raczej do tanich nie należy, ale układ wnętrz chyba idealny. http://www.z500.pl/projekt/z41/elewacje.htmlTen jest równiez fajny, dach odpowiedni, układ również. http://www.z500.pl/projekt/z8.htmlTen ma tą fajną rzecz, że układ wnętrz jest w zasadzie dowolny, bo nei ma ścian nośnych w srodku. Tylko 100m to chyba troszkę mało. Może Wy znacie jakieś fajne parterowe projekty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 w pierwszym mozna na adaptacji zrobic dach dwuspadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam się Bardzo miło mi było Cię poznać. Fajna z Ciebie kobitka z dużym poczuciem humoru i zdrowym podejściem do dzieci:)Szkoda tylko że tak szybko musiałyście uciekać, ale wiem długa podróż była przed Wami. Buziaki zostawiam i mam nadzieję, że w końcu przestanie padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Kasik i Wszyscy Goście! Byłyście za krótko!!! Żeby Waszym Córkom nie było smutno, ja też rzężę jak gruźlik i ledwo mówię. Jakie zmiany Ty chcesz w swoim cudnym domku robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Rasia, wszelakie zmiany:lol2: Po tym jak byłam u Ciebie i Irmy to myślisz, że teraz mogę spać spokojnie?? Co to to nie Magi, nadrobimy. Nie boj nic. Tak mi się wydaje, że od jesieni znowu będę jeździć do Wawy się szkolić więc okazji będzie sporo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Kasik i Wszyscy Goście! Byłyście za krótko!!! Żeby Waszym Córkom nie było smutno, ja też rzężę jak gruźlik i ledwo mówię. Jakie zmiany Ty chcesz w swoim cudnym domku robić??? Rasiu może to przez te gołe stopki. Ja to bym na pewno ledwo żyła po bieganiu w klapeczkach. Zdrówka Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Magi, nadrobimy. Nie boj nic. Tak mi się wydaje, że od jesieni znowu będę jeździć do Wawy się szkolić więc okazji będzie sporo:) No mam taką nadzieję, że nadrobimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts