wu 17.05.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobryKasica było się tak spieszyć nie widziałaś domu Mychy a on z nóg zwala;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Wusia, moze to i lepiej dla mnie??Kolejna dawka emocji na moje zszargane nerwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry fajne te projekty domów dla rodziców. Ten pierwszy mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Na projektach z500 wzorowałam swój dom. Mają generalnie bardzo schludne i przyjazne projekty, dodatkowo dość dobrze opisane, z ciekawym rozkładem wnętrz. O rety ale walnelam reklamę. Przez chwile chcieliśmy rodzicom postawic dom koło nas i tez je brałam pod uwagę.Szkoda, ze rodzice się tak ociągali, bo si zmieniły finanse i dooopa z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 osobiście obstawiam z41 lub odbicie lustrzane. Dobrze ustawić dom oknami do południa żeby się troche zimą dogrzewał sam.Trochę kombinacji należy wykonać i będzie naprawdę energooszczędnie, a sądząc po bryle także ekonomicznie w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Widzisz mysza. Dobrze, mów wiecej. tez mi sie wydaje, że sa proste jak cep, ale w tym przypadku to akurat jest wymóg nr 1. Też obstawiam z41 i tez odbicie lustrzane, bo akurat tak jest usytuaowana działka. Jest też wersja z garażem i to by było juz optymalne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 garaż dotulasz do północy ofkors.Ja bym teraz budowała jeszcze prostszy dom niż mam. Takie też mogą być piękne i o wiele bardziej bezproblemowe w budowie i uzytkowaniu. Ja zawsze mówie-okien mniej a większe i rozlokowane do słońca-okap latem uchroni przed nim, a zimą słońce jest nisko i włazi do szyby, dobra izolacja, ekonomiczne grzanie, zadaszony i osłonięty przed wiatrem taras i parę innych bzdetów, a dla starszych ludzi jeden poziom.Dobrze dla komfortu wsadzić rekuperację zamiast kominów grawitacyjnych i jak gmina daje solary to braćTo elewacja frontowa na jaką ekspozycje wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Kasia myślę że nawet lepiej że Cię ominęło bo już byś chyba swój domek zrównała z ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Są w tej doskonałej sytaucaji, że dom moze mieć wejście albo od północy albo od wschodu. Czyli tak czy siak dobrze. Myślę, że zrobimy od wchodu wejscie, od zachodu taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 z41+ ido tego garaż, to się zrobi całkiem zgrabny domek:D Ale Ci fajnie Kasik, że będziesz znowu budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Kasia te domy tanie powinny być....Zobacz jeszcze Gienie z Horyzontu.... http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=30&a=58&odbicie=1Chciałam ją kiedyś budować... ale dla nas salonik był za mały. I widziałam ją w realu... naprawdę fajna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Są w tej doskonałej sytaucaji, że dom moze mieć wejście albo od północy albo od wschodu. Czyli tak czy siak dobrze. Myślę, że zrobimy od wchodu wejscie, od zachodu taras. a północ zabunkrujecie garażem. Bardzo dobrze. Pięć. Jeszcze okno przenies na południe wtedy jakieś z zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 W z5 bardzo małe pokoje a Oni musza mieć 2 wieksze. Te są za małe uważam. Z8 mi się podoba. Można tam zmienić nieco układ łazienek i powiekszyć dzięki temu drugi pokój. Dorzuć po metrze na całości i będzie odrazu większy. Z41 ma wyraźny podział na strefy dzienną i sypialnianą. Dla mnie za wyraźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.05.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1769&IdKolekcji=10&nr=92 a taki? fajnie oświetlony salon ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.05.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=400&IdKolekcji=1&nr=90 ten mi się wydaje być funkcjonalny bardzo, ale z energooszczędnością to już tak chyba ciut gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 17.05.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Gienię wybudowali moi rodzice. Przyjemny domek ale ma mankament bo słup jest na środku salonu i trochę przeszkadza jak sie siedzi przy stole i oglada telewizję. Ten ostatni co Irma wkleiła bardzo mi się podoba. Lubie wszelkie ganeczki i podcienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Można zrobić jakiś myk i nie ma słupa w salonie... nawet na poddaszu też nie było słupów.Przynajmniej my byliśmy u sympatycznej pani Eli i ona nie miała słupa... Mówiła owszem o słupie, ale to było dawno i już o tym zapomniałam...Ale tak w ogóle dość funkcjonalny i zwarty domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 wooow kasia prawie zawału dostałam.. myślałam, że po wizycie w stolycy porzuciłaś swój dom i stawiasz nowy.. :) taaa... po stolycy to się pani rozbija, a do mnie rzut kamieniem i dotrzeć nie może... kiedy przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Skaba, no jak mi Pan Bóg miły przyjadę. Niech tylko przestanie padać i niech Córa wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 kaśka uwierzę jak zobaczę cię w mych progach.. ostatnio jak pamiętam na Nowy Rok czekałaś.. taaa... no dobra! jak będzie ciepło zbierasz ekipę i wpadasz na grillika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts