kaśka maciej 20.05.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja mam trochę od Warty. Spoko, ale Warta płynie niebezpiecznie blisko innych domów, w tym moich przyjaciół. Choc dziś wieczorem rzeczywiście widać było zachód słonca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Wuniaaaaaaaaa, mów mi tu szybko o co kaman z moja wsią!!!! NOW!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No to super Kasiu, że w końcu widać słonko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No super, ale prognozy nie są aż takie optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ano jeżdżę na tą Twoją wieś dwa razy dnia do szpitala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Co??????????????? Do kogo?????????? Matkooo... Dziś w nocy nie padalo. Dla odmiany lało i była burza Dziś o dziwo nie pada. Nawet jakby niebo się ciut rozjaśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no u nas byla taka burza, ze spac nie moglam, deszcz walil o dach i okna i walily blyskawicedzis wieczorem tez ma byc burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no u nas byla taka burza, ze spac nie moglam, deszcz walil o dach i okna i walily blyskawice dzis wieczorem tez ma byc burza o matko u nas wczoraj w ogóle nie padało, dzisiaj też świeci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 u nas dzisiaj taki upał, że klimę w samochodzie włączyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 u nas dzisiaj taki upał, że klimę w samochodzie włączyłam :eek: No to zazdroszczę Irma! U mnie średnia temperatura przez ostatnie trzy tygodnie to ok. 11-cie stopni.... Praaawie upał...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dobry wieczórKasiula nie do kogo a z kim:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 (edytowane) Mam wielką prośbę do osób, które będą w Ikea w Katowicach lub innym miescie. Poszukuję pilnie samych drzwi czyli frontów do szafek mebli kuchennych Rubrik (fronty w stali nierdzewnej). Drziw do szafki stojącej o szerokości 60cm - 2szt http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40141809 oraz fronty szuflad wysokich (dwie dolne) do szafki o szerokości 60cm - 6szt. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09858078 Cały osprzęt czyli korpusy, szuflady, amortyzatory i zawiasy mam. Brakuje tylko samych frontów:( W warszawskich sklepach nie mają tego:( Moze będzie w Katowicach albo w innych sklepach Ikea. Gdyby ktoś byl i mógł zapytać to ja bardzo proszę. http://lh3.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/S_eAKK1z5MI/AAAAAAAAGFY/MTLRXiphMro/s576/fronty.jpg Edytowane 22 Maja 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Donia, pojadę i spytam:) Wunia, a czy Ty mogłabyś łaskawie mi powiedzieć o co chodzi?? Czy tak będziesz kapać informacjami?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Wszystkim dziś życzę słoneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dzień dobry Kasia a bo ja napięcie stopniuję z Piotrusiem jeżdżę do szpitala do Zawiercia na płukanie zatok:( okazało się ze biedne ma tak zawalone zatoki że trzeba płukać i tak od wtorku dwa razy dnia jeździmy i nie wiem ile jeszcze bo ciagle pełno glutów w zatokach wszyscy się dziwią skąd w takich małych zatokach tyle tego no i antybiotyk dożylnie dostaje:( ja też jadę na antybiotyku a małżon na psikach do nosa jeden laryngolog całą rodzinkę załatwił na cacy;) ale powiem Wam nieskromnie że moje dziecko to anioł wszyscy od lekarzy przez pielęgniarki zgodnie mówią że takiego dzielnego pacjenta to nie mieli jeszcze że dorośli się rzucają a to moje biedne małe leży i codziennie idzie jako ta owieczka na płukanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 O rany, wspolczuje Wusienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Kasia specjalnei to sie nie wybierajz mojego powodu ale jak bedziesz to przy okazji zapytaj prosze o te fronty. Rasia mi tu juz podpowiedziała, ze ich nigdzie nie ma A ze Stanów nie mam jak ściagnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Martuś ja podziwiam moje małe jak za każdym razem grzecznie idzie dwa razy dziennie nie wiem czy ja sama bym to zniosła nie wiem czy wiesz jak wygląda płukanie zatok:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.05.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 No dzielne masz malenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mayland - byłam wczoraj w Ikei.... i widziałam szfladowe fronty stalowe. Nie wiem czy o ten model chodziło więc może zadzwoń do Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts