Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello

A czy Wy wiecie, że u mnie nie padało dzisiaj nin a nic :jawdrop: i jest nawet ciepło :jawdrop: Jak to mało ludziom do szczęscia potrzeba :)

U mnie tak samo było dzisiaj:cool:

Ja jeszcze piwonie przytargałam do domciu, pierwsza w tym roku:)

A i na rowerze się poszlajałam troszeczkę coby nie marnowac tej pięknej aury:yes:

Pozdrawiam:hug:

no dobrze dobrze, ale bym kopneła garaż na stronę północną

I tak też będzie, bo zamówię odbicie lustrane.

heloł

wróciłam z matury:)

próbka odpowiedzi:

tribe life ( tryb życia

pool ( pole)

you can me repeat?

parably??????? (probably)

always please hot fishing :lol2:

I have diet in the doctor

How is off the awarii?

Marta, WSTYDŹ SIĘ!!

jak mozna nei rozumiec tak jasno przekazanej informacji to nie wiem.

otóż: always please hot fishing to jest realizacja polecenia: zamów danie w restauracji

a How is off the awarii? to miało być: powiedz jaka to była awaria.

nie dosć, że nie zrozumiał polecenia, bo tu nie chodzi o tłumaczenie, to jeszcze ta boska angielszczyzna.

Dalej, w tym samym dialogu miał powiedzieć jak się uporał z awarią i brzmiało to tak: How off is you cancel??

No i padlo coś jeszcze o hydrauliku: I am in a repry hydraulik

Irma, moge na usprawiedliwienie powiedzieć, ze to uczniowie technikum. Niby tylko 1 godzina różnicy ( liceum ma 3, technikum 2 h tygodniowo), ale to widać słychac i czasem nawet czuć ;)

Dziś mi się przypomniało, jak chyba z 5 lat temu byłam zbulwersowana do granic możliwości faktem, że uczeń odezwał sie : everybody is happy and satisfaction :lol2:

Dziś normalnie uznałabym to za przejęzyczenie:)

Nieee:)

Teraz jest tak, że naczyciel uczący nie może egzaminować. Chociaż uczę bardzo podobne egzemplarze:)

Echh, książkę by napisał, obraz namalował na ten temat.

Szkolnictwo leży i kwiczy:) Skoro nie ma pojęcia "nie zdal" sprawdzianu po podstawówce, skoro nie pojęcia "nie zdał" egzaminu gimnazjalengo to czego się spodziewać???

Na dodatek polikwidowano zawodówki i gdzie te wszystkie dzieci słabe mają pójść do szkoły?? No idą do technikum, bo się wszyskim wydaje, że technikum to jest pestka. Nic bardziej mylnego. Te dzieci muszą mieć łeb jak sklep: nie dość, że mają regularne przedmioty ogólnoksztalcące, to jeszcze kobylaste przedmioty zawodowe.