Waldemaro2007 25.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam serdecznie......Kilka dni temu zakonczylem pierwszy etap budowy mojego domu ( Leszno Wlkp). Chcialbym spytac co sadzicie o tej cenie 168 tys zl za stan surowy otwarty(bez podlog, z niedokonczonymi sciankami dzialowymi na poddaszu uzytkowym) nastepujacego domu: Projekt cos alla "Milena II' http://www.archipelag.pl Ok 155 m.kw. pow. uztykowej ( razem z garazem 22,5 m.kw) -3 wystawki, 4 okna polaciowe Roto-cegla poroton 25, 3 kominy( jeden od kominka, wklad schiedla) - jesli sa bledy w nazwach to przeprzaszam -schody zalane- dach deskowany (bez zadnej foli), lepsza papa, dachowka ceramiczna miedziana,rynny metalowe Lindab Fi 150 - sam dach 44 tys zl z usluga Co myslicie o cenie za wykonastwo stanu surowego przez muraza, tzn 124 tys zl????Pozdrawiam i prosze o opinie:) Chce takze nadmienic ze wszystko zalatiwala firma, ja nie przylozylem swojej reki ani do zalatwiania mateiralow, ani do transportu towaru itp ....nic...wszystko firma zalatwiala.....ja tylko zalatwilem projekt (2800 zl) + wszelkie oplaty, razem jakos 3300...ale to tak na marginesie..... Jeszcze raz prosze o opinie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 25.05.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 cena jest OK ale to cena z jesieni roku 2006. Treaz nie miałbys tak łatwo oczywiście gratulujmey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemaro2007 26.05.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Dzieki za odpowiedz Ale ok - to tak blizej dolnej granicy co mogl zgarnac muraz czy tej gornej ??? Czemu piszesz ze teraz by nie bylo tak latwo - przeciez zaczalem w lutym(2007) a skonczylem praktycznie kilka dni temu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaldum 24.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witaj, kto Ci buduje? Tez jestem z Leszna i tak pytam z ciekawości... a jak u ciebie z przyłączami? mnie dziś szlak trafił po wizycie na przemysłowej ... zakładam komitet społeczny dość równych i równiejszych... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts