Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prosze o opinie osób ktore sie orietnuja w tym temacie

Recommended Posts

Witam serdecznie......

Kilka dni temu zakonczylem pierwszy etap budowy mojego domu ( Leszno Wlkp). Chcialbym spytac co sadzicie o tej cenie 168 tys zl za stan surowy otwarty(bez podlog, z niedokonczonymi sciankami dzialowymi na poddaszu uzytkowym) nastepujacego domu:

Projekt cos alla "Milena II' http://www.archipelag.pl

Ok 155 m.kw. pow. uztykowej ( razem z garazem 22,5 m.kw)

-3 wystawki, 4 okna polaciowe Roto

-cegla poroton 25, 3 kominy( jeden od kominka, wklad schiedla) - jesli sa bledy w nazwach to przeprzaszam

-schody zalane

- dach deskowany (bez zadnej foli), lepsza papa, dachowka ceramiczna miedziana,rynny metalowe Lindab Fi 150 - sam dach 44 tys zl z usluga

Co myslicie o cenie za wykonastwo stanu surowego przez muraza, tzn 124 tys zl????

Pozdrawiam i prosze o opinie:)

Chce takze nadmienic ze wszystko zalatiwala firma, ja nie przylozylem swojej reki ani do zalatwiania mateiralow, ani do transportu towaru itp ....nic...wszystko firma zalatwiala.....ja tylko zalatwilem projekt (2800 zl) + wszelkie oplaty, razem jakos 3300...ale to tak na marginesie.....

Jeszcze raz prosze o opinie.....

• 3 months później...