gabriela 28.05.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Juz dobrze, dobrze, dalej nie dyskutujmy, drewniane sa sa ladniejsze, ale ja moich nie bede musiala za 10 lat malowac.!Taka dyskusja na temat wyzszosci okien drewnianych nad PCV juz tu na forum istnieje, wiec nie powtarzajmy sie. KBijan, bralismy pod uwage od poczatku tylko te firme, poniewaz prawie na miejscu je tu produkuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 29.05.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Tak dla ustalenia faktów - ja jestem zwolennikiem okien PCV i takie też sobie zamontowałem w domu, bo nie lubie drewnianych. U mnie są akurat dwustronnie białe, ale jak komuś pasują w okleinie to po to ona jest. I może fajnie wyglądać, ale zawsze bezdotykowo widać, że to nie jest drewno i nie ma sensu nikogo przekonywać, że jest inaczej. Ciesz się, że masz solidne okna PCV i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 29.05.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Co do wyższości jednych nad drugimi to:1) drewniane2) PCV3) drewnianewiem, bo mam wszystkie trzy rodzaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Stuk. Twoje jakze trafne spostrzezenia i spokoj bardzo mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 29.05.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Stuk. Twoje jakze trafne spostrzezenia i spokoj bardzo mi sie podobaja. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 29.05.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ciesze sie bardzo z moich okien i nikogo nie probowalam przekonywac, ze to drewniane, po prostu chcialam Wam je pokazac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts