Wciornastek 12.05.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Wałowanie trawy w Twoim wydaniu zasługuje doprawdy na uznanie za nowatorskie spojrzenie na sprawy wydawało sie dość banalne - co najmniej na pulitzer albo może nawet legia honorowa. Popieram absolutnie superanckie. Choc ja znam i inne sposoby - jak biegi po desce w celu zwałowania A tak ogólnie to chyba zgubiłeś mój telefon bo hmm walec mam na stanie. Co prawda nie w tej chwili bo jest u kuzynostwa ( od piątku) ale mam nadzieje że niebawem wróci bo też go potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 12.05.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A tak ogólnie to chyba zgubiłeś mój telefon bo hmm walec mam na stanie. Co prawda nie w tej chwili bo jest u kuzynostwa ( od piątku) ale mam nadzieje że niebawem wróci bo też go potrzebuję. Złota kobieto! Za jakieś 2 tygodnie z przyjemnością bym go wypożyczył - ściągniemy ciągnik który zruszy nam wierzchnią wartswę ziemi z tyłu działki - i będzie do zrobienia kilkaset metrów kwadratowych. Mimo uroku wiader chyba wolałbym metodę tradycyjną )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 12.05.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Wałowanie trawy w Twoim wydaniu zasługuje doprawdy na uznanie za nowatorskie spojrzenie na sprawy wydawało sie dość banalne - co najmniej na pulitzer albo może nawet legia honorowa. Dzięki za słowa uznania budowa to czas kreatywnej kreatywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 12.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Pozostało tylko kilka dni do przeprowadzki i ..... mój najchętniej czytany dziennik budowy zakończy żywot, jaka szkoda. Ale że moja ciotka (o której pisałem wcześniej, teraz Twoja sąsiadka) w końcu się przeprowadziła, będzie wkrótce okazja na własne gały zobaczyć dom, którego powstanie tak bacznie się śledziło. Aby do lata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 17.05.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Kurczę, napieracie jak śnieżna lawina. Przy takim tempie prac, wykończycie do końca roku jeszcze ze dwa domy Szacun ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 odliczacie tak jak my..... chyba przeprowadzkę planujemy w podobnym terminie i podobnie jak u Was ja chyba jestem jedyną osobą która wierzy, że sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 21.05.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 WC2 czyli Wiara Czyni Cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.05.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Pyrgonie toz to prawdziwy finisz na 100 m. To dopiero tempo prac.U nas zastój tzn. doprowadzamy otoczenie do jako tokiego porząku. Latem czeka nas podbitka i kolorek (tynk juz jak wiesz jest). PS. Pomidorki czekaja na Was. Trza by sie skrzyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 26.05.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzięki za pamięć o pomidorach. Teraz "nie pamiętamy o ogrodach", walczymy o wprowadzkę, do tematów zielonych powrócimy chyba jak już osiądziemy - taka mała kapitulacja. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 04.06.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Informacja o prądzie mnie poraziła.GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 11.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzisiaj P-Day + 2, no i jak przeprowadzka minęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 GGGGGRRRRRRAAAAATTTTTTUUUUULLLLLAAAACCCCCJJJJEEEEEE Jak się sypia , pierwsze wrażenia i ogólnie i tak dalej??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 16.06.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ciekawe jak tam pierwsza noc w domu? zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 17.06.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Nie mam internetu a w pracy nie ma czasu na pisanie postów śpi się świetnie ale bardzo krótko - dzieciaki nam się rozregulowały, późno chodzą spać, wyją po nocach, wstają koszmarnie wczesnie; a my na dodatek do późna jeszcze ujeżdżamy z mopem i rozpakowujemy worki z rzeczami ale jest pieknie, za oknem faluje zboże, kwitną maki; do pracy od wczoraj jeżdżę rowerkiem - bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 17.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Gratulacje !!! Teraz będzie juz tylko coraz fajniej. Przyzwyczajajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 04.07.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 gratuluję jak sie da uzupełnij foty!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 08.07.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 gratuluję jak sie da uzupełnij foty!!!!!!!!! Dzieki. Ciagle brak czasu, ale być może ten dzień się zbliża - kiedy przejdę się po domu, porobię zdjęcia, a następnego dnia wrzucę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 18.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Gratuluje slicznego domku!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma to jak na swojej ziemi, co? Mam pytanie odnosnie Pana projektanta: namiary i cena, ale bardziej interesuje mnie butla gazowa:) Tez bierzemy pod uwage zainstalowanie propanu ale nie wiemy jaka fimr wybrac...Wy macie gaspola, my myslimy o shellu. Czym sie kierowałes wybierajac ta firme i jak cenowo to wyglada??? Pozdrawiam iwett27 Info prosze na priv. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 02.01.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 iwett sękjuposzło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts