Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do dziennika Pyrgona

Recommended Posts

Wałowanie trawy w Twoim wydaniu zasługuje doprawdy na uznanie za nowatorskie spojrzenie na sprawy wydawało sie dość banalne - co najmniej na pulitzer albo może nawet legia honorowa.

Popieram absolutnie superanckie. Choc ja znam i inne sposoby - jak biegi po desce w celu zwałowania :wink:

A tak ogólnie to chyba zgubiłeś mój telefon bo hmm walec mam na stanie. Co prawda nie w tej chwili bo jest u kuzynostwa ( od piątku) ale mam nadzieje że niebawem wróci bo też go potrzebuję.

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak ogólnie to chyba zgubiłeś mój telefon bo hmm walec mam na stanie. Co prawda nie w tej chwili bo jest u kuzynostwa ( od piątku) ale mam nadzieje że niebawem wróci bo też go potrzebuję.

Złota kobieto!

Za jakieś 2 tygodnie z przyjemnością bym go wypożyczył - ściągniemy ciągnik który zruszy nam wierzchnią wartswę ziemi z tyłu działki - i będzie do zrobienia kilkaset metrów kwadratowych. Mimo uroku wiader chyba wolałbym metodę tradycyjną ;)))))

Pozostało tylko kilka dni do przeprowadzki i ..... mój najchętniej czytany dziennik budowy zakończy żywot, jaka szkoda. Ale że moja ciotka (o której pisałem wcześniej, teraz Twoja sąsiadka) w końcu się przeprowadziła, będzie wkrótce okazja na własne gały zobaczyć dom, którego powstanie tak bacznie się śledziło. Aby do lata....

• 2 weeks później...

Nie mam internetu a w pracy nie ma czasu na pisanie postów

śpi się świetnie ale bardzo krótko - dzieciaki nam się rozregulowały, późno chodzą spać, wyją po nocach, wstają koszmarnie wczesnie; a my na dodatek do późna jeszcze ujeżdżamy z mopem i rozpakowujemy worki z rzeczami

ale jest pieknie, za oknem faluje zboże, kwitną maki; do pracy od wczoraj jeżdżę rowerkiem - bajka ;)

• 3 weeks później...
  • 5 months później...

Gratuluje slicznego domku!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma to jak na swojej ziemi, co?:) Mam pytanie odnosnie Pana projektanta: namiary i cena, ale bardziej interesuje mnie butla gazowa:) Tez bierzemy pod uwage zainstalowanie propanu ale nie wiemy jaka fimr wybrac...Wy macie gaspola, my myslimy o shellu. Czym sie kierowałes wybierajac ta firme i jak cenowo to wyglada???

Pozdrawiam

iwett27

Info prosze na priv. Dzieki!

• 2 weeks później...