Misiowa 21.11.2007 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witaj,Mam pytanie - skąd brałeś ziemię do ogrodu? Chyba w przyszłym tygodniu wyrównujemy teren pobojowiska i zaczniemy robić ogrodzenie, więc ziemia przydałaby sie póki wywrotka ma dobry dostęp do działki.Pozdrawiam,Sylwia - prawie sąsiadka z Zielątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 21.11.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Hej Mam pytanko, pisałeś na grupie Zaczynających wiosna 2007 Ja w kwestii bardziej murarskiej. Potrzebuję ekipy na ok. 3 dni pracy - do dokończenia tarasu+werandy (domurowanie schodów z kanoldów, dosypanie, zagęszczenie, chudziaka położenie + ewent. papa i posadzka). Poprzednia ekipa uciekła z placu boju Czyżby ekipa In....domu Ci uciekła ?? a może już skończyli swoją robotę i to jakaś kolejna Ci dała nogę (bo może nie jestem w temacie) ? Napisz mi chociaż pokrótce przeboje (wtopy) z In...domem, bo się nad nimi zastanawiam i mam coraz więcej wątpliwości Z góry dzięki za wszelkie info Nie nie. Tarasy akurat robiłem na własną rękę. Investdom sprawuje się OK. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to najlepiej dzwoń 605 175 751. Jeśli dziś to najlepiej koło 16.40, albo wyslij smsa do mnie to oddzwonię w dogodnej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 21.11.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witaj, Mam pytanie - skąd brałeś ziemię do ogrodu? Chyba w przyszłym tygodniu wyrównujemy teren pobojowiska i zaczniemy robić ogrodzenie, więc ziemia przydałaby sie póki wywrotka ma dobry dostęp do działki. Pozdrawiam, Sylwia - prawie sąsiadka z Zielątkowa No to jesteśmy na tym samym etapie - też w przyszłym tygodniu mają mi robić płot. Ziemię brałem od forumowicza z Soboty - niestety mu się skończyła, wzięliśmy co było do wzięcia. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.11.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Właśnie Pyrgon, napisz kto Ci zwiałA Ty Kristofuros mnie nie załamuj z tym I...m, bo ja już nie wiem kogo brać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 23.11.2007 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Właśnie Pyrgon, napisz kto Ci zwiał A Ty Kristofuros mnie nie załamuj z tym I...m, bo ja już nie wiem kogo brać... No to jeszcze raz. Pokłóciłem się z ekipą murarzy, którzy byli podwykonawcami Investdomu (murowali mi dom), ale prace o które się pożarliśmy zlecałem osobno i Investdom tu nie ma nic do rzeczy. Reszta prac na budowie przebiega sprawnie (właśnie skończylismy instalację wodną i CO). Jeśli chcecie zapytać o wrażenia ze współpracy z Investdomem, zapraszam np. jutro przed południem do Golęczewa, albo zadzwońcie - 605 175 751. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.11.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 dzięki za wyjaśnienia i zaproszenie. Jakbyśmy się gdzieś plątali w okolicy to przedzwonię aga PS a jeszcze masz tego samego kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.12.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Tak się zagapiłam, że chciałam pisac w Twoim dzienniku zamiast w komentarzach Błoto chyba wszędzie teraz jest kosmiczne, ale domek wygląda coraz bardziej cywilizowanie Czy projektanta wnętrz macie tego samego co Celt czy innego? Chyba też się zdecyduję, parter pod kontrolą ale mam zagwostkę z poddaszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 09.12.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Czy projektanta wnętrz macie tego samego co Celt czy innego? Chyba też się zdecyduję, parter pod kontrolą ale mam zagwostkę z poddaszem... Nie wiem czy ten sam co Celt - to Pan Wawrzyniec. Jakby co, mogę sie podzielić namiarami. Na razie odwala kawał dobrej roboty. Robił też u paru moich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.12.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 To ja poproszę o namiary i jesli można info o kosztach na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 10.12.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To ja poproszę o namiary i jesli można info o kosztach na priv Wysłałem mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.12.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://images32.fotosik.pl/85/1f1c5ca336a6e1ec.jpg Tysiąc choinek w lesie, prezentów ile mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, ale tyle radości ile karp ma ości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 27.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Ciekaw jestem jak doszedłeś do tego jak się nazywało Golęczewo za czasu Kaisera. Sam bym nieco poszperał o moich Kamionkach, ale nie wiem jak się za to w ogóle zabrać. Nie wiem czy w tamtych czasach w ogóle coś było na tych terenach.Za Twoją kartkę piję wino dziś wieczorem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 27.12.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Ciekaw jestem jak doszedłeś do tego jak się nazywało Golęczewo za czasu Kaisera. Sam bym nieco poszperał o moich Kamionkach, ale nie wiem jak się za to w ogóle zabrać. Nie wiem czy w tamtych czasach w ogóle coś było na tych terenach. Za Twoją kartkę piję wino dziś wieczorem !! Patrz komentarz w komentarzach do Twojego dzienika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 06.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dzięki za info. Ja w zasadzie trochę sprecham więc już zacząłem poszukiwania, głównie na niemieckim ebayu, jak zdobędę jakieś trofea nie omieszkam się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dawno nie kukałam. A tu takie zmiany. Postepy widac niezłe. A i kominek nawet obudowany. U nas obudowa poczeka na "lepsze czasy" Teraz wazne jest zakończnie i przeprowadzka do wielkanocy. PS. Propan nietety kosztuje dlatego najlepiej dogrzewac kominkiem z PW. U nas był taki plan bo może będzie gaz ziemny w niedalekiej przyszłości. PS. Jak maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 14.01.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dawno nie kukałam. A tu takie zmiany. Postepy widac niezłe. A i kominek nawet obudowany. U nas obudowa poczeka na "lepsze czasy" Teraz wazne jest zakończnie i przeprowadzka do wielkanocy. PS. Propan nietety kosztuje dlatego najlepiej dogrzewac kominkiem z PW. U nas był taki plan bo może będzie gaz ziemny w niedalekiej przyszłości. PS. Jak maleństwo? Ho ho to miło, dzięki za wizytę na blogu Termin wprowadzki to początek czerwca - bez przesady z tą Wielkanocą Na razie suszymy tynki i posadzki, za 2 tygodnie zabudowa GK, a szpachlarze wejdą pewnie dopiero za miesiąc. Maleństwo niestety chore, choróbska ciągną się za nami nieustannie, nie pomaga to w budowie... A Ty to pewnie już jedziesz z kartonami do Soboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.01.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Maleństwo niestety chore, choróbska ciągną się za nami nieustannie, nie pomaga to w budowie... A Ty to pewnie już jedziesz z kartonami do Soboty? Oj co to za choróbska? Czy łapie coś od starszej córki? Co do mojej przeprowadzki to powiedzmy małymi skokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 02.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Trzymam kciuki za Twoje 100 dni, teraz już nawet niecałe. Jak masz, to daj jakieś zdjęcia tych płyt GK.pozdrawiammollan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 03.03.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Trzymam kciuki za Twoje 100 dni, teraz już nawet niecałe. Jak masz, to daj jakieś zdjęcia tych płyt GK. pozdrawiam mollan Zdjęcia płyt GK? Coś tam jest na dzienniku, ale co tam zdjęcia robić. Płyty, zaszpachlowane - nic takiego, na zdjęciach niewiele widać; jak chcesz obejrzeć efekty pracy Twojego wykonawcy to wpadnij na budowę po Emmie przemokły nam ściany w paru miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Pyrgon trzymam kciuki żeby wszystko jednak udało się zgodnie z planem - 100 dni Czy mógłbyś proszę napisać dokładnie, skd wzieła się cena 10 tys. za podjazd? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts