Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leon, do raportu !

Tomek_J

Recommended Posts

Leon, 6 dni temu minął termin, w jakim miałeś się pochwalić stanem surowym zamkniętym. W myśl zawartego z Tobą zakładu stawką było C2H5OH w ilościach hurtowych. Jestem gotów na rozstrzygnięcie zakładu i ewentualne przekazanie Ci nagrody - o ile przegrałem. Mam nadzieję, że i Ty także.

No więc jak będzie ? Pochwalisz się budową ?

Nie przypominam sobie zakładu ale na C2H5OH moge się załapać :lol:

No najpierw musi być to C2H5OH... Treść zakładu brzmiała: Leon (...) jak do 20.05.2007 (tj. w równo 2 lata od chwili obecnej) zrobisz stan surowy zamknięty, stawiam ci np. skrzynkę dowolnej, wybranej polskiej wódki (lub jakiś ekwiwalent wg ewentualnych dalszych uzgodnień). Jak nie - stawiasz mi 100-litrową beczkę piwa (takoż polskiego)

Wprawdzie Leoś od pewnego czasu się wykręca, jak może. Najpierw rzuciły się na niego tory kolejowe, potem okazało się, że nie może dachu robić, bo z nieba spadła nad jego działkę linia energetyczna (http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71892) itd. itp. Mam jednak nadzieję, że jednak nie okaże się niehonorowym ########## (ocenzurowano)... ;)

Minęło 2 tygodnie, Leoś milczy mimo, że w międzyczasie był na forum. Skoro nie kwapi się do wypowiedzenia się w temacie, więc uznaję, że przegrawszy zakład unika wypłacenia wygranej. Zatem ogłaszam, że:

Leon alias M.Dworek zachował się niehonorowo.

Znaczy się wódy nie będzie? :roll:

Lełoś ,raczej do psychiatryka nie zaglądał nigdy

więc pewnie wątka nie widział :wink:

Aaale tam ! Wysłałem mu linka do tego topiku i zaproszenie na priva. Potem wchodził na forum i nawet w innych wątkach coś pisał. Zatem wie. Ale temat zakładu niehonorowy Leoś niehonorowo omija...

No wygląda na to, że w najbliższym czasie wódy nie będzie (podobnie jak domu Leona ?...)