selimm 04.06.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ...a jak Leon daleko z domem jest ? coś pisał kiedyś, ze mu ta silka wodę siorpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.06.2007 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ...a jak Leon daleko z domem jest ? coś pisał kiedyś, ze mu ta silka wodę siorpie Leoś to zdaje się jest taki typ, że jakby mu złoty pałac dać, to narzekałby, że za mały (za duży/za wysoki/za niski/za złoty - niepotrzebne skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.06.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Może tą wodę da się odwibrować ... tym wibratorem ... dla tego no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 06.06.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Może tą wodę da się odwibrować ... tym wibratorem ... dla tego no Ciiiiicho sza ! Bo przyjdzie JoShi i nas zje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.06.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja jednak będę upierdliwe bydlę i nie popuszczę ! Leon, człowiek bez honoru, ciągle bywa na forum - ostatnio 17-go, a niewygodny dla niego temat zakładu omija szerokim łukiem. Może ktoś z Was ma z nim jakiś kontakt pozaforumowy i jest w stanie go skłonić do wypłacenia wygranej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.06.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ja myślę, że na wygraną nie ma co liczyć, a zycie go mocno wyprostowało. Trochę mi go szkoda i jego poczatkowej energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Na jakim etapie jest jego budowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.06.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ostatnio jak widziałem to było coś koło stanu zero, ale to było dobry rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 21.06.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Moim zdaniem te pociągi go wypłoszyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.06.2007 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ostatnio jak widziałem to było coś koło stanu zero, ale to było dobry rok temu... Stanu zero w rozumieniu budowlanym, czy w rozumieniu matematycznym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.06.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ostatnio jak widziałem to było coś koło stanu zero, ale to było dobry rok temu... Stanu zero w rozumieniu budowlanym, czy w rozumieniu matematycznym ? Budowlanym. Tak wynikało z fotek. Teoretycznie może już mieszkać ale tez może mieć tan surowy (jakikolwiek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 22.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 czesc chopoki ciesze sie ze sie interesujecie ty sie tomcioo nie wyglupiaj bo wiesz ze ze piwko ci sie nie nalezy w tym roku jak dobrze pojdzie to bedzie dach kryty papa acha kurde selim - ty cwaniaczku widzialem ze se pozwoliles powatpiewac w moje "wyzsze wyksztalcenie" a by cie pies kasal -niewierny tomaszku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 23.06.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 ty sie tomcioo nie wyglupiaj bo wiesz ze ze piwko ci sie nie nalezy Należy należy ! Zakład to zakład, rzecz honorowa. Ale o tym wiedzą tylko ludzie honorowi... w tym roku jak dobrze pojdzie to bedzie dach kryty papa Czyli: nie masz stanu surowego. Płać, Leoś, frycowe ! Płać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts