Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Trzeba to pokochać albo mieć kota na etacie.

Całe szczęście mam na etacie aż trzy :D

Swoja drogą, ciekawe, czy jest jakiś materiał izolacyjny, w którym te cholery nie buszują? Chyba jedynie wata szklana, ale tego nie stosuje się już. A myszy jakoś nie mogę pokochać, no może oprócz Micky Mouse :wink:

Axenty, w wacie szlanej tez buszuja. Rozbierałem kiedyś piec piekarski. Śladów

:evil: było duzo, a izolowany był bardzo nieprzyjemną watą szklaną.

Chyba tylko stłuczka.

https://forum.murator.pl/topic/79676-poddasze-styropianem/page/2/#findComment-2036168

Trzeba to pokochać albo mieć kota na etacie.

Całe szczęście mam na etacie aż trzy :D

Swoja drogą, ciekawe, czy jest jakiś materiał izolacyjny, w którym te cholery nie buszują? Chyba jedynie wata szklana, ale tego nie stosuje się już. A myszy jakoś nie mogę pokochać, no może oprócz Micky Mouse :wink:

Axenty, w wacie szlanej tez buszuja. Rozbierałem kiedyś piec piekarski. Śladów

:evil: było duzo, a izolowany był bardzo nieprzyjemną watą szklaną.

Chyba tylko stłuczka.

Dokładnie tak. Mam domek letniskowy który dla oszczędności (odpadki z ocieplania ciepłociągów) był ocieplony "wojłokiem szklanym" (taka była oficjalna nazwa). Jak sobie przypomnę robotę to od razu mnie wszystko swędzi :)

Ale do rzeczy. Myszy sobie porobiły ścieżki i buszują. Trutka jesienią załatwia sprawę.

I myszy sobie porobiły korytarzyki :

https://forum.murator.pl/topic/79676-poddasze-styropianem/page/2/#findComment-2037609