tomek1950 05.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Trzeba to pokochać albo mieć kota na etacie. Całe szczęście mam na etacie aż trzy Swoja drogą, ciekawe, czy jest jakiś materiał izolacyjny, w którym te cholery nie buszują? Chyba jedynie wata szklana, ale tego nie stosuje się już. A myszy jakoś nie mogę pokochać, no może oprócz Micky Mouse Axenty, w wacie szlanej tez buszuja. Rozbierałem kiedyś piec piekarski. Śladów było duzo, a izolowany był bardzo nieprzyjemną watą szklaną. Chyba tylko stłuczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 06.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Trzeba to pokochać albo mieć kota na etacie. Całe szczęście mam na etacie aż trzy Swoja drogą, ciekawe, czy jest jakiś materiał izolacyjny, w którym te cholery nie buszują? Chyba jedynie wata szklana, ale tego nie stosuje się już. A myszy jakoś nie mogę pokochać, no może oprócz Micky Mouse Axenty, w wacie szlanej tez buszuja. Rozbierałem kiedyś piec piekarski. Śladów było duzo, a izolowany był bardzo nieprzyjemną watą szklaną. Chyba tylko stłuczka. Dokładnie tak. Mam domek letniskowy który dla oszczędności (odpadki z ocieplania ciepłociągów) był ocieplony "wojłokiem szklanym" (taka była oficjalna nazwa). Jak sobie przypomnę robotę to od razu mnie wszystko swędzi Ale do rzeczy. Myszy sobie porobiły ścieżki i buszują. Trutka jesienią załatwia sprawę. I myszy sobie porobiły korytarzyki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Znam przypadek ze myszy zagnieździły sie w kanale wentylacyjnym na poddaszu.Jak sie tam dostały skubaniutkie,via komin??Jak sie pozbyć drani?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 07.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Jedynym ratunkiem jest po prostu łowna kotka, lub kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts